closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Дмитро Ширай: "Головна задача - залишити "Бровари" у вищій лізі"

Дмитро Ширай: "Головна задача - залишити "Бровари" у вищій лізі"
Изменить размер a+ a-
890
0

Лідер ФК "Бровари" Дмитро Ширай розповів про своє повернення у команду та нинішній стан справ у колективі.

- Доволі неочікувано ти з’явився знову у команді цього сезону, після того як в минулому році в кінці першого кола перейшов в інший клуб. Якщо не помиляюсь, причина була у фінансових питаннях? Розкажи про своє повернення. Що тебе спонукало на це? Як тебе сприйняли в команді?

- Моя поява в команді справді неочікувана, навіть особисто для мене, адже до останнього моменту думав, що за "Бровари" більше грати не буду, враховуючи різні нюанси минулорічного сезону. Повернутися в команду мені запропонували, так би мовити "добрі люди", які пообіцяли, що клуб зобов'язується виконати всі свої зобов'язання перед якими ми домовляємось на початку нашої співпраці. Також хочеться допомоги команді міста вибратись з низів турнірної таблиці та заробити перші залікові бали. В команді з першої гри ми познайомились з хлопцями та намагаємося працювати в єдиному руслі, хоч нові гравці додаються завжди і процес побудови команди ще незавершений.

- Після повернення ти встиг зіграти у 6 матчах, при цьому в своєму доробку маєш вже 2 голи та 2 результативні передачі. Що для тебе важливіше: особисті результати чи успіх команди?

- Звичайно було приємно забити в дебютному матчі, навіть не зважаючи на поразку від "Межигір'я", забити "сухий лист" Бучі та зробити два асисти, але все ж таки на перший план завжди виходять команді здобутки, тому дуже хочеться, щоб ФК "Бровари" нарешті згуртувався та почав показувати якісний футбол, який принесе довгоочікувані перемоги.

- З минулого складу, якщо не рахувати тебе, лишилося 4 чоловіка, всі інші - новачки. Як себе почуваєш в "старому-новому" колективі? Чи є у вас "дідовщина"? Чи вважаєш ти себе за старшого (з огляду на те, що ти вже грав тут в минулому сезоні)?

- Дійсно, в цьому році багато новачків, які ще знаходять свою гру, та пристосовуються до нашого "горбиля". Незважаючи на це, ніякої "дідівщини" немає, всі мають рівні права, навіть незважаючи на деякі емоційні розмови між хлопцями, я списую це на ігрові моменти та "притирку" один до одного. На полі намагаємось користуватися тільки робочим підказками

- Команда не дуже вдало розпочала цей чемпіонат, і таке відчуття що не може вилізти з цієї ями. Як вважаєш, що треба змінити, щоб був результат, а до результату ще додалась суцільна цікава гра без помилок?

- По-перше, хочеться побажати хлопцям більше здоров'я, тому що, на жаль, багато травм переслідує нашу команду, та як наслідок кожен раз різний збір на гру, тактика матчу і в кінці негативний результат. Віри в себе та партнера, який стоїть пліч о пліч від тебе, терпіння та хоч трошки футбольного фарту, враховуючи, який гол ми пропустили сьогодні (від Денихівки - ред.) та і не тільки, що негативно впливає на результат.

- Перед командою стоять якісь цілі? У фінансовому плані зараз все добре? Яка атмосфера у колективі?

- Головна задача на сьогодні це, по-перше, залишити команду у вишці та награти кістяк команди для майбутніх баталій. Фінансових претензій до керівництва немає, маємо жалітись тільки на себе. Сподіваюсь ці негаразди швидко закінчаться і ми побачимо справжню силу та міць нашого клубу.

- Ну і останнє, що ти хочеш побажати тим вболівальникам, котрі ходять на матчі, і можливо тим, хто в майбутньому буде ходити?

- Хочеться побажати всім вболівальникам запастись терпінням та ще більш палко підтримувати свою команду у скрутну хвилину. Ваша підтримка допомагає працювати із натхненням, незважаючи на всі негаразди, кожному з нас!

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →