closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Чернівецької області. 6-й тур. "Кіцмань" перемагає в битві лідерів

Чемпіонат Чернівецької області. 6-й тур. "Кіцмань" перемагає в битві лідерів
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1404
0

"Перевалив за екватор" Чемпіонат Чернівецької області з футболу серед аматорів-2018. 15-16 червня команди зіграли матчі 6-го туру чемпіоната, після якого чітко визначилася пара лідерів, що суттєво відірвалася від інших переслідувачів.

В центральному матчі 6 туру чемпіоната області на муніципальному стадіоні в Кіцмані зійшлися лідери – МСК "Кіцмань" і ФК "Неполоківці". Гості з Неполоківців до цього матчу не втратили жодного очка – п’ять перемог у п’яти іграх, тоді як господарі у минулому турі зіграли внічию з киселівським "Стелсом". До того ж, "Кіцмань" мав на одну зіграну гру менше, тому відставання від лідера було в розмірі п’яти очок.

Годі й казати, що цей матч мав дуже велике значення для обидвох команд: в разі перемоги "Неполоківці" йшли у солідний відкрив і наздогнати їх було би ой як нелегко, а якщо перемагав "Кіцмань", то він впритул наближався до лідера, і, маючи гру в запасі, сам ставав потенційним лідером.

Очікувалася напружена й безкомпромісна гра, а насправді пройшла вона за переваги господарів. Від початку й до кінця. "Кіцмань" більше контролював м’яч, створив дуже багато гострих моментів і мав вигравати з непристойним рахунком. Але обмежився Вікторією з рахунком 2:0. Забили кіцманчани по одному голу в кожному таймі: у першому зі штрафного відзначився Андрій Гавриш, а у другій половині гри не менш яскравий гол забив Андрій Гордей, який, безумовно, був кращим гравцем матчу.

Лідер не показав майже нічого, тому перемога господарів стала більше ніж заслуженою. Тепер інтрига в чемпіонаті закрутилася з новою силою і тим більш цікаво буде спостерігати за подіями в головному футбольному турнірі Чернівецької області!

Найближчими переслідувачами лідерів є "Іванківці" й "Коровія". Команда з Коровії цей тур пропускала, а іванківчани на своєму полі "розтрощили" строїнський "Золотий колос" з рахунком 6:0, чим суттєво покращили своє становище у турнірній таблиці.

Відзначимо здобуття перших очок у чемпіонаті двох аутсайдерів – герцаївського "Драгуш Воде" і ОТГ "Вашківці". Цікаво, що саме ці дві команди зустрічалися в рамках звітного туру між собою у Вашківцях і зіграли внічию 3:3. І цікавий, результативний футбол продемонстрували, і вболівальників порадували.

Результати 6-го туру

МСК "Кіцмань" – ФК "Неполоківці" 2:0
"Черемош-Вижниця" – "Стелс" 2:2
ФК "Іванківці" – "Золотий колос" 6:0
"ОТГ Вашківці" – "Драгуш Воде" 3:3

Турнірна таблиця

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →