closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Тернопільської області. 8-й тур. Анонс матчів

Чемпіонат Тернопільської області. 8-й тур. Анонс матчів
Изменить размер a+ a-
1578
0

Пропонуємо до Вашої уваги анонси матчів 8-го туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області, які відбудуться 17червня (неділя).

***

ФК "Вишнівець" – "Колос" (Зборів)

17 червня. Вишнівець. СК "Вишнівець". 16.00.

Судді: Володимир Федунець (Тернопіль), Артем Трач (Тернопіль), Михайло Брик (Чортків),

Спостерігач арбітражу: Микола Філь (Тернопіль).

Команда з Вишнівця в минулому турі здобула першу перемогу в чемпіонаті області (ФК "Тернопіль-ДЮСШ" – 4:1), показавши при цьому доволі змістовну гру, особливо в атаці. Тому, перебуваючи на підйомі, колектив Михайла Скиби прагнутиме продовжити грати в такому ж дусі і в домашньому поєдинку. Гості – навпаки, два останніх матчі програли, один у чемпіонаті й один у кубку області, при цьому не зуміли забити жодного гола. До певної міри поразки "Колоса" можна виправдати травмами гравців основного складу – центрального захисника Петра Грачака та півзахисника Сергія Комара. Однак для команди Михайла Забитівського, яка ставить собі високі завдання в обох турнірах, навіть з травмованими футболістами останні результати неприйнятні, тому поєдинок у Вишнівці мав би показати, наскільки амбіції зборівчан підкріплені грою та результатом.

***

ФК "Бережани" – "Агрон-ОТГ" (В. Гаї)

17 червня. Бережани. Стадіон "Нива". 16.00.

Судді: Ігор Садковський (Теребовля), Ігор Скуба (Скалат), Андрій Стасюк (Ланівці).

Спостерігач арбітражу: Едуард Карапетян (Тернопіль).

Дискваліфікований: Дмитро Коник ("Агрон-ОТГ").

Після серії невдач, в останньому турі бережанська команда святкувала впевнену перемогу в Заліщиках (3:1). І це при тому, що ряд досвідчених футболістів не грали, а замість них у екстреному порядку довелося дозаявити вихованців бережанської ДЮСШ, які, між іншим, показали доволі хороших футбол, який приніс результат. Чи зможе ФК "Бережани" також впевнено зіграти проти беззаперечного лідера чемпіонату, питання відкрите, але те, що бережанські футболісти на полі віддадуть всі сили, можна не сумніватися, адже більшість з них молоді і їм є що доводити у футболі. Тим більше – подразник більш, ніж серйозний. "Агрон-ОТГ" поки в сезоні грає успішно, хоча останні перемоги підопічним Романа Курдупеля даються важко. Очевидно, це зумовлено тим , що вже по ходу сезону в команду влилася ціла група нових виконавців, які з колективом не готувалися до сезону і яким потрібен час, щоб притертися до нових партнерів по команді. Також у великогаївської команди серйозна втрата – на чотири матчі дискваліфікований основний фланговий гравець Дмитро Коник. У матчі минулого туру його замінив номінальний півзахисник Тарас Семенець, котрий зіграв надійно в захисті, але вже не так активно діяв на атаку, як в попередніх поєдинках.

***

"ДСО-Поділля" (Тернопільський район) – "Дністер" (Заліщики)

17 червня. В. Березовиця. Селищний стадіон. 16.00.

Судді: Олег Когут (Тернопіль), Сергій Харчук (Тернопіль), Олег Мімнонов (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Вадим Маслій (Тернопіль).

Команда "ДСО-Поділля" набрала потужну ходу і з останнього місця за кілька турів забралася на верхні щаблі турнірної таблиці та ділить 3-4 місця. Поступово рідшає клубний лазарет колективу і на матч з "Дністром" граючий головний тренер Андрій Гринченко може виставити практично оптимальний склад. А це говорить про те, що заліщицькій команді буде дуже важко протистояти добре укомплектованому колективу з Тернопільського району. "Дністер" у трьох останніх матчах зазнав поразок, забивши при цьому лише один гол. Команда нині перебуває у не зовсім хорошому психологічному настрої, тому мала б зібрати всі сили в кулак і під керівництвом граючого головного тренера Петра Гуйвана та лідера команди Павла Чорномаза показати, що є ще порох у порохівницях.

***

"Кристал" (Чортків) ФК "Козова"

17 червня. Чортків. Стадіон "Харчовик". 17.00.

Судді: Андрій Гах (Тернопіль), Юрій Королюк (В. Глибочок), Олександр Ковбасовський (В. Дедеркали),

Спостерігач арбітражу: Михайло Чайковський (Тернопіль).

У цьому матчі важко віддати якійсь команді перевагу. На перший погляд, "Кристал" є фаворитом, адже знаходиться вище в турнірній таблиці та й за статусом, граючи в аматорському чемпіонаті України, стоїть вище. Однак гості саме у виїзних матчах грають набагато краще, ніж удома, здобувши в цьому чемпіонаті дві своїх перемоги саме в гостьових поєдинках (у Вишнівці та Бережанах). Також не варто забувати і минулорічну гру між цими колективами в Чорткові. Тоді ФК "Козова" перемігши чортківчан (3:1) позбавив їх "золотих" медалей.

***

ФК "Тернопіль-ДЮСШ" – "Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ)

17 червня. Тернопіль. Стадіон "Топільче". 17.00.

Судді: Ігор Гарас (Бережани), Вадим Трач (Тернопіль), Андрій Шадюк (Тернопіль),

Спостерігач арбітражу: Богдан Трач (Тернопіль).

Тернополяни шість матчів поспіль програють. В останньому поєдинку вихованці ДЮСШ по грі поступилися вишнівецькій команді, при цьому дуже невдало зігравши в обороні. Якщо вдасться цю прогалину виправити, то ФК "Тернопіль-ДЮСШ" є шанси на здобуття позитивного результати у поєдинку зі "Збручем". Підволочиська команда доволі несподівано на тижні перемога з великим рахунком зборівський "Колос" (3:0) у кубковому поєдинку, а в матчах чемпіонату не програє у трьох поспіль матчах. Єдина проблема у тренерського складу "Збруча" – відсутність в обоймі кількох травмованих футболістів.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →