closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. 11-й тур. Фаворити безжальні в атаці

Чемпіонат Київської області. 11-й тур. Фаворити безжальні в атаці
Изменить размер a+ a-
927
0

П’ятеро кандидатів у медалісти забили вісімнадцять м’ячів у звітному турі чемпіонату Київщини.

"Авангард" у Броварах не мав особливих клопотів, а м’ячі забивав на будь-який смак. Балацький реалізував вихід сам на сам з голкіпером завдяки бездоганній передачі Панфілова. Потім юний хавбек уже сам виступив асистентом — і Зелді головою спрямував м’яча в ближній кут. Забив з другого поверху й Шваб, якому допоміг це зробити Зелді. Наприкінці зустрічі Зелді, обікравши захисника, технічно переграв ще й голкіпера, а Поспєлов відзначився з передачі Кондратюка.

"Джуніорс" у Фастові, на малій батьківщині свого спортивного директора Балашева, який за відсутності тренера Чуприни ще й опікується перестановками у складі, буквально вирвав перемогу в сусідів із Музичів. Матч розвивався не логічно: до перерви номінальні господарі мали забивати принаймні кілька разів, але не змогли. Зате ближче до кінцівки зустрічі прогавили захисника Данілова і той замкнув елементарний навіс на дальній стійці. Виручив "Джуніорс" філігранний дриблер Левенець. Спочатку з його подачі головою забив Курята, а потім оборонець гостей Наконечний зрізав м’яча в свої ворота після того, як Левенець, немов заправський слаломіст, обійшов трьох опонентів і сильно прострілив уздовж воріт. Курята, який знову зіграв опорного хавбека, установив остаточний результат уже в компенсований арбітром час, обернувши на гол стрімкий вихід на ворота суперника.

"Патріот" уже з перших секунд затис опонента в його штрафному майданчику. Купрій одразу ж повів лік голам з допомогою Ковальова, який на цей раз вийшов у старті. Однак спритний Ващенко зрівняв рахунок замкнувши ударом головою подачу кутового. Сусла знову відновив перевагу "Патріота", курйозно застукавши голкіпера "Зорі" зненацька довгим навісом ледь не від бічної лінії. А потім віртуозно зіграв на останній лінії Бесп’ятчук, відбивши постріл Ващенка впритул. І все-таки хлопці з Баришівського району впевнено контролювали перебіг подій і Купрій та Горстка далекобійними пострілами довели результат до розгромного.

Яскравий та динамічний поєдинок у Ставищі приніс особливо важку перемогу "Діназу", але забив цього разу не Долженко, а лівий вінгер Корешков, який успішно зіграв на добиванні. "Сокіл" відзначився швидким голом-красенем Іванова — постріл з-за межі карної зони майже в "дев’ятку" і результативним дуплетом під завісу першого тайму. А велику перемогу "Межигір’я" забезпечив яскравий хет-трик безстрашного та цілеспрямованого Возного. Шкода, проте "Переяславщина" не вийшла на поле знову і, судячи з усього, уже більше не зіграє цього року на вищоліговому рівні.

Результати 11-го туру

ПЕРЕЯСЛАВЩИНА (Переяслав-Хмельницький) — ДЕСНА (Погреби) — 0:3 (технічний результат).

ПАТРІОТ (Баришівський район) — ЗОРЯ (Владиславка) — 4:1 (Купрій, 1, 50, Сусла, 30, Горстка, 61 — Ващенко, 11).

МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — МЕЛІОРАТОР (Буча) — 5:2 (Піскун, 18, Возний, 31, 68, 90, Юзефович, 64 — Кучеренко, 24, Киричок, 76).

ФК БРОВАРИ — АВАНГАРД (Бзів) — 0:5 (Балацький, 31, Зелді, 50, 82, Шваб, 69, Поспєлов, 90).

ДЖУНІОРС (Шпитьки) — ФК МУЗИЧІ — 3:1 (Курята, 79, 90+1, Наконечний, 84, у свої ворота — Данілов, 71).

ЛЮБОМИР (Ставище) — ДІНАЗ (Вишгород) — 0:1 (Корешков, 14).

СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — ДГ ШЕВЧЕНКІВСЬКЕ (Денихівка) — 4:2 (Іванов, 2, Скаскевич, 8, Власенко, 45, Жильчук, 45+1 — Литченко, 24, пн, Помазан, 62).

Турнірна таблиця

Кращі бомбардири

ФутболистКомандаГолы (Пен.)
1Сергей Долженко "Диназ"12
2Дмитрий Возный "Межигорье"11 (2)
3Владислав Литченко "ДГ Шевченкивське"9 (4)
4Петр Кондратюк "Авангард"6 (3)
5Евгений Воробей "Десна"5 (1)
6Владислав Коба "Сокол"5 (1)
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →