closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 11-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 11-го туру
Изменить размер a+ a-
729
0

У суботу та неділю, 16-го та 17-го червня, відбудуться чергові матчі найвищої за рангом футбольної ліги Львівської області.

ФК "Мостиська" – ФК "Самбір". Юнаки: 15:00, дорослі: 17:00.

Цей поєдинок відбудеться в суботу, 16-го червня. Мостищани прийматимуть на власному полі лідера обласної першості. Хоча футболісти ФК "Мостиська" посідають 10-ту сходинку турнірної таблиці, недооцінювати їх не варто. Цьогорічний чемпіонат Львівської області дуже непередбачуваний, очки втрачають навіть фаворити. Як протистояти самбірчанам, попереднього туру продемонстрували гравці новояворівського "Гірника", відібравши в них залікові бали (0:0). У гостей більше часу на відпочинок і підготовку до звітної зустрічі, адже мостиські футболісти в середу цього тижня зіграли виснажливий перенесений матч 9-го туру з "Гірником" (1:1). Але на користь мостищан рідні стіни.

Читайте также: Турнірна таблиця чемпіонату Львівської області

СФК "Кордія" (Муроване) – "Енергетик" (Добротвір). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Дербі аутсайдерів Прем’єр-ліги Львівщини. Футболісти "Кордії" цього сезону ще не брали очок у чемпіонаті. Натомість гравці "Енергетика" здобули нічию з новояворівським "Гірником" (2:2) і сенсаційну перемогу над ФК "Самбір" (0:1). Як і "енергетики", мурованці мало забивають, але на відміну від колективу з Добротвора вони не можуть в одній грі відзначитися більше, ніж одним голом. Обом командам конче потрібно поповнювати власні скарбнички заліковими балами, аби суттєво не відстати від інших учасників чемпіонської гонитви, тож звітна зустріч обіцяє бути гарячою.

"Локомотив" (Рава-Руська) – "Фенікс-Стефано" (Підмонастир). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

В останніх 3-ох турах "залізничники" показують гідну гру. Якщо в Демні вони мінімально поступилися (0:1), нав’язавши боротьбу супернику, то в зустрічах із чинним володарем Кубка Львівщини і тріумфатором цьогорічного Меморіалу Ернеста Юста "Юністю" з Верхньої Білки та чинним чемпіоном Львівської області ФК "Миколаїв" взяли максимум очок. Вирішальні м’ячі в зустрічах із "білками" і миколаївцями забив нападник "Локомотива" Денис Данчук. Він може вистрілити і в дуелі з "феніксами". Колектив із Підмонастиря теж у хорошій формі. Тим паче, від першої сходинки турнірки підмонастирців відділяє лише 4 бали. Отож, уболівальників очікує вперта боротьба "міцних горішків".

"Думна" (Ременів) – "Юність" (Верхня Білка). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Центральний матч звітного туру. Попри статус абсолютного новачка Прем’єр-ліги Львівщини, команда з Ременова гідно зарекомендувала себе в обласному чемпіонаті. Деякий час ременівці навіть перебували в трійці лідерів, однак згодом розпочали втрачати залікові бали й опустилися в середину турнірної таблиці. Щоправда, команди доволі щільно розміщуються в турнірці, тож у разі перемоги "Думна" може наздогнати "Юність" за очками. Зробити це непросто, адже, вочевидь, підопічні Богдана Костика не хочуть поступатися другою позицією, яку вони наразі займають. Тим паче, що в разі поразки ФК "Самбір" "білки" зможуть очолити чемпіонську гонку.

"Гірник" (Новояворівськ) – СКК "Демня". Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Господарям буде дуже нелегко, адже перед спортивно-культурним клубом "Демня" стоїть чітке завдання на цей сезон – золоті медалі обласного чемпіонату. А для цього необхідно набирати якомога більше очок. "Гірники" серед цього тижня грали перенесену зустріч 9-го туру з Мостиською (1:1), тож мали менше часу на відновлення, ніж їхні опоненти. Але, без сумніву, футболісти з Новояворівська спробують нав’язати боротьбу одному з фаворитів цього сезону, аби піднятися вгору в турнірній таблиці. Попереднього туру в дуелі з ФК "Самбір" підопічні Дмитра Кондри продемонстрували, що вміють гідно протистояти командам із верхівки турнірки.

Матч ЛСК "Погонь" – ФК "Миколаїв" відбувся в середу, 13-го червня (1:1).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →