closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Володимир Бондаренко: "Дальні виїзди ще краще гуртують команду"

Володимир Бондаренко: "Дальні виїзди ще краще гуртують команду"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
497
0

Коментар головного наставника "Діназу" після перемоги над ДГ "Шевченківське".

"Трішки збившись з ігрового ритму через пропущений матч з "Музичами", ми розуміли, що початок матчу в Денихівці може бути для нас трішки ускладненим, поки команда розбігається, - говорить тренер "Діназу" Володимир Бондаренко. – Так воно й вийшло. Та потерпіли, призвичаїлися до зеленого поля, де відскок м’яча інший, рухатися доводиться по-іншому, і в другому таймі просто дотиснули суперника. Хлопці молодці, намагалися продемонструвати на полі те, що ми награємо на тренуваннях. Створили дуже багато моментів і якби забили все, то рахунок міг би бути значно більшим. Щоб надалі реалізація не шкутильгала, то працюватимемо над цим на тренуваннях.

Зараз нас знову очікує далекий виїзд у Ставище. Спробуємо гру перенести на раніше. Знаєте, подібні далекі матчі мають один великий плюс: хлопці більше спілкуються один з одним, ще більше пізнають один одного і гуртуються.

Виділити когось? Знаєте, не стану. Забивали в цьому матчі п’ятеро гравців по одному голу. Тобто суперник не знає від кого з наших футболістів можна чекати загрозу і це плюс в наш актив. Нехай у всіх болить голова, як з нами впоратися".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →