closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup
Чемпіонат Київської області 2018 . 10-й тур
Україна. Бровари. Стадіон "Спартак"
. ,
0 : 1
"Любомир"
(Ставище)

"Бровари" - "Любомир" 0:1. Пора до церкви?

"Бровари" - "Любомир" 0:1. Пора до церкви?
Изменить размер a+ a-
978
0

В 10-му турі в Броварах господарі приймали молоду команду зі Ставища. Можна навіть сказати, що молодь зійшлася з досвідом. І по завершенню матчу зроблю висновок, що при рівній грі молодь витягла щасливий білет, бо сказати, що досвід поставив усе і програв, не можна.

Початок гри, принаймні перші 15 хвилин, показав, що боротьба буде не тільки між собою, а ще й з полем. І долю протистояння вирішить всього один м’яч. Перший небезпечний момент виник аж на 17 хвилині, коли після навісу з правого флангу Кучерука Гуніков зовсім один прийняв м’яча, але, довго його оброблявши, був накритий захисником.
За дві хвилини мали забивати гості, котрі спіймали господарів на контратаці, вискочили на воротаря, били в порожні ворота, але Лаштур встиг вибити м’яча з лінії воріт. До речі, після останніх невдалих матчів броварчан, які пов’язували з невдалою грою воротаря, в рамку воріт повернувся Ігор Євтушенко, котрий грав за "Бровари" два сезони тому. Як він сам сказав, що це його п’яте повернення. Проте, в подальшому одна його помилка перевернула все з ніг на голову…

Потім взявся за свою фірмову зброю Олексій Чорний. Перший штрафний удар воротар спокійно взяв у власному куті воріт. Другий штрафний удар в ближній від гравця кут, воротар ставищенців, перевів на кутовий. Було дуже небезпечно. А ось третій удар зі штрафного тільки стрепехнув перекладину воріт і вилетів у поле. Це був 100% гольовий момент. Між цими штрафними "Любомир" тричі встиг огризнутися в контратаках. Дві з них закінчилися небезпечними ударами (перший удар відбив Євтушенко, другий пройшов поряд з дальньою стійкою воріт), а ось третій момент був ще більш гольовим. Подача з кутового і гравець гостей ударом головою послав м’яча впритул зі стійкою воріт. В кінці тайму Ширай потурбував Тросюка ударом по центру. На цьому й зупинилися. Рівний тайм з невеликою перевагою господарів.

На початку другого тайму Євтушенко з кута потягнув удар зі штрафного. На 57 хвилині знову удар поряд зі стійкою нанесли гості, котрі перехопили ініціативу. На 60 хвилині Кучерук відірвався в контратаці по лівому флангу, увійшов в штрафну, але його удар Тросюк перевів на кутовий. Подача з цього ж кутового від Лонського завершилася ударом головою Гунікова, який пройшов в міліметрах над перекладиною. Далі гра заспокоїлась, давалася в знаки спекотна температура повітря. І ось прийшла та злощасна 75 хвилина. Капітан команди Мирона відпасовує м’яча воротареві. Євтушенко пробує вибити м’яча у поле, але промахується і м’яч закочується у ворота. 0:1! Після матчу спитав, що там було у Ігоря, на що він відповів, що треба було м’яча спинити, а так підчас його удару м’яч попав на "кочку" і перестрибнув через ногу. Ось так єдина помилка перекреслила вдале повернення… І майже одразу стало зрозуміло, що господарі не зможуть вирвати нічию. Вони були виснажені на спеці. Замін більше не було. Хоча був один єдиний момент в кінці зустрічі (88 хвилина), коли м’яч відскочив до вільного Тітомира, котрий бив зльоту, але м’яч пролетів вище воріт. На останній хвилині матчу міг забивати "Любомир", але не попав у кут воріт.

Ось так знову поразка, і якщо брати 2 останніх матчі, то на неї команда не заслуговувала. Але нефарт, помилки голкіперів призвели до таких результатів. Можливо хлопцям треба сходити у церкву?

ФК БРОВАРИ - ЛЮБОМИР (Ставище) - 0:1 (Мирона, 75, в свої ворота)

Склад ФК "Бровари": Євтушенко, Івженко (Гуз, 67), Лаштур, Степаненко, Тітомир, Чорний (Лонський, 53), Рябченюк, Мирона (к), Ширай, Кучерук, Гуніков

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →