closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup
Кубок України 2017/2018 . Плей-офф. Финал. Ответный матч
Україна. Лебедин. Стадіон "ЛНЗ-Арена"
. ,
"ЛНЗ"
(Лебедин)
0 : 2
"Вікторія"
(Миколаївка)

"ЛНЗ-Лебедин" - володар Кубка України серед аматорів

"ЛНЗ-Лебедин" - володар Кубка України серед аматорів
Изменить размер a+ a-
1652
0

Після першого фінального поєдинку Кубка України серед аматорів мало в кого залишилися сумніви стосовно володаря трофею. Гостьова перемога "ЛНЗ-Лебедин" з рахунком 3:0 практично перетворювала матч-відповідь на звичайнісіньку формальність. Проте, "Вікторія" повернула інтригу в протистояння.

Для підопічних Василя Гречаного домашній матч розпочався вкрай невдало. Вже на 15-й хвилині за грубу гру з поля був вилучений фланговий хавбек "ЛНЗ-Лебедин" Сергій Дедов. Це змусило наставника господарів внести певні корективи. Проте, від неприємностей вони команду не вберегли. На 43-й хвилині Андрій Нелін реалізував пенальті та вивів "Вікторію" вперед.

Читайте также: Кубок України серед аматорів. Фінал. "ЛНЗ-Лебедин" на виїзді розгромив "Вікторію"

На початку другого тайму арбітр вирівняв склади. За гру руками за межами штрафного майданчика з поля був вилучений Микола Зінченко, який ще на третій хвилині зустрічі замінив травмованого Руслана Зарубіна. Інші воротарі у заявці команди були відсутні, тому місце у воротах зайняв польовий гравець.

Незважаючи на цю прикрість, "Вікторії" вдалося забити другий мя'ч. Його автором став В'ячеслав Акімов, який класно пробив зі штрафного. Надалі півзахисник "Вікторії" ще декілька разів загрожував воротам суперника, але вдруге пробити Дмитра Козаченка йому не вдалося.

У підсумку "ЛНЗ-Лебедин" втримав задовільний для себе результат та вперше в історії став володарем Кубка України серед аматорів.

"ЛНЗ-Лебедин" - "Вікторія" (Миколаївка) 0:2
Голи:
Нелін 43 пен, Акімов 56

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →