closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 10-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 10-го туру
Изменить размер a+ a-
2265
0

У неділю, 10-го червня, відбудуться чергові матчі найвищої за рангом футбольної ліги Львівської області.

"Юність" (Верхня Білка) – ЛСК "Погонь". Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Один із центральних матчів 10-го ігрового дня, адже на стадіоні у Верхній Білці зустрічатимуться сусіди по турнірній таблиці. Що цікаво: "Юність" і "Погонь" уже зіграли по 8 поєдинків у чемпіонаті, набравши по 15 очок і маючи одинакову різницю забитих і пропущених м’ячів – 9:6. Цей баланс може порушитися, якщо одна з команд переможе в очному протистоянні. Обидва колективи мають високі амбіції і гострять зуби на золоті медалі обласної першості. "Білки" прагнуть реабілітуватися перед власними вболівальниками за поразку 0:1 "Локомотиву" з Рави-Руської в минулому турі, на користь них рідні стіни. Але львів’ян, котрі в попередній грі здолали грізну Демню й неодноразово впродовж сезону демонстрували бійцівський характер, непросто обіграти.

ФК "Миколаїв" – "Локомотив" (Рава-Руська). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Іще одне цікаве протистояння. Миколаївський клуб стрімко розвивається, зокрема в плані інфраструктури. Цього тижня завершено встановлення пластикових сидінь на першій частині трибун стадіону в Миколаєві на 400 місць. Невдовзі їх планують облаштувати піднавісом, захисним парканом і встановити сучасне табло. Паралельно ведеться будівництво ідентичної другої частини трибун. Перед домашніми матчами вболівальникам ФК "Миколаїв" роздають інформаційні програмки та іншу атрибутику, і вони долучаються до збору коштів на розвиток та утримання стадіону.

Це засвідчує, що в цьому місті люблять футбол і виводять рідну команду на новий рівень. Миколаївці вже оговталися від невдалого старту в обласному чемпіонаті і здобувають перемогу за перемогою, намагаючись підтвердити реноме чемпіона Львівщини. Цього разу в гості до них завітають хлопці з Рави-Руської, котрі, схоже, віднайшли свою гру, а минулого туру обіграли одного з фаворитів першості – "Юність" із Верхньої Білки. Тож уболівальникам можна очікувати впертої, непоступливої боротьби в дуелі ФК "Миколаїв" і "Локомотива".

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Львівської області

СКК "Демня" – "Думна" (Ременів). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Родзинкою цього протистояння є те, що спортивно-культурний клуб "Демня" зіграє перший поєдинок у цьогорічному чемпіонаті під керівництвом нового наставника Руслана Брунця. Він замінив на тренерському містку Павла Котовенка, котрий перебрався до луцької "Волині", де допомагатиме новопризначеному головному тренеру волинян, екс-голкіперу львівських "Карпат" Андрію Тлумаку. Руслан Брунець цього сезону вдало стартував в обласній першості з "Юністю" (Гійче), яка тривалий час очолювала турнірну таблицю, демонструючи привабливий футбол. Вочевидь, екс-тренер гійченців перенесе свою тренерську філософію в Демню.

Клуб із Миколаївського району палає бажанням вибороти золоті медалі, тож такі несподівані поразки, як 0:1 минулого туру від ЛСК "Погонь", боляче б’ють по амбіціях команди. Без сумніву, футболісти СКК "Демня" битимуться з "Думною". Абсолютний новачок Прем’єр-ліги Львівщини потужно стартував у чемпіонаті, настрілявши суперникам чимало голів. Але в останніх 3-ох турах ременівці збавили оберти і випали з трійки лідерів, набравши лише 4 очки і забивши двічі. В звітному матчі в них є особливий стимул: у разі перемоги вони зможуть випередити Демню в турнірці.

"Енергетик" (Добротвір) – "Юність" (Гійче). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Відповідно новий головний тренер і в "Юності" з Гійчого. Ним став Володимир Покора, котрий працював інспектором матчів у Федерації футболу Львівської області. Цікаво поспостерігати, які зміни внесе досвідчений фахівець у команду, перед якою поставлено чітке завдання – потрапити в трійку призерів. Роботи в нього чимало, адже після жвавого старту гійченці не змогли пройти випробування Верхньою Білкою і Миколаєвом, поступившись сумарно 0:4, а минулого туру на власному полі розписали мирову 1:1 із "Феніксом-Стефано".

Цієї неділі новопризначеному наставнику доведеться знайти рецепт протидії "Енергетику", який налаштований вибиратися з низів турнірної таблиці. До слова, минулими вихідними "енергетики" не грали в чемпіонаті через непарну кількість учасників змагань, натомість провели спаринг зі соснівським "Рочином", поступившись 1:5.

Читайте также: Кращі бомбардири чемпіонату Львівської області

ФК "Самбір" – "Гірник" (Новояворівськ). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Колектив зі Самбора в чемпіонаті області зараз нагадує потужну машину, яка мчить на повній швидкості до медалей. Самбірський клуб наразі разом із ФК "Миколаїв" найрезультативніший у чемпіонських перегонах – по 18 голів (8 із них на рахунку найкращого бомбардира першості Назара Малецького), і разом із СКК "Демня" найменше пропускає – по 4 м’ячі. Вражаючі показники. Але розслаблятися самбірчанам не можна, адже конкуренти дихають у спину. "Гірники" спробують нав’язати боротьбу ФК "Самбір". Часу на підготовку вони мали вдосталь, оскільки востаннє грали в чемпіонаті ще 20-го травня (8-го туру були вихідні, протистояння 9-го туру з ФК "Мостиська" перенесено на 13-те червня).

"Фенікс-Стефано" (Підмонастир) – СФК "Кордія" (Муроване). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Минулого туру футболісти з Мурованого показали непогану гру в домашній дуелі з чинним чемпіоном Львівщини ФК "Миколаїв" (1:2), додавши оптимізму власним уболівальникам, котрі очікують від улюбленців перших залікових балів у чемпіонаті. Чи зможуть вони це зробити в зустрічі з міцними "феніксами", які зараз набрали непоганої ходи? Це ми дізнаємося вже цієї неділі.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →