closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Андрій Полтавець: “Треба завершити хеппі ендом казку під назвою Аматорський Кубок Украіни”

Андрій Полтавець: “Треба завершити хеппі ендом казку під назвою Аматорський Кубок Украіни”
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
693
0

Президент ЛНЗ-Лебедина Андрій Полтавець поділився очікуваннями перед фіналом Кубку України серед аматорів проти миколаївської Вікторії.

Андрію В’ячеславовичу, які у вас відчуття перед фіналом кубку України?

– Звісно, є неабияке хвилювання, з кожним днем воно збільшується. Скоріше за все, це навіть не хвилювання, а відповідальність – після 3:0 на виїзді, ми не маємо права втратити свій шанс. Тому налаштування на гру дуже серйозне. 10 червня ми маємо завершити "хеппі ендом" останню сторінку казки під назвою "Аматорський Кубок України", яку майже рік дарувала нашим уболівальникам команда. Вона єдина серед учасників Кубку України показала 100% результат: в 11 матчах – 11 перемог, тому зовсім не хочеться одним програним матчем не тільки зіпсувати статистику, а і втратити історичний трофей, до завоювання якого залишилось зробити один крок.

Чи є особливий шарм і мотивація в тому, що граєте проти своїх партнерів, колег, проти свого аналога, якщо можна так сказати?

– Двояке відчуття. З одного боку – гордість за компанію LNZ Group, дві команди якої вже стали найкращими, з іншого боку – певне розчарування, що хтось має програти. Здається, ще після матчів 1/8 фіналу мій колега президент "Вікторії" Сергій Бондаренко зателефонував мені і сказав пророчу фразу: "Зустрінемось у фіналі". Тоді ми пожартували над нею, але впевнений, що обоє в думках тримали такий варіант, бо за жеребом ми грали в різних територіальних зонах. Так, можна назвати фінал корпоративним, але це тільки з точки зору вболівальників та фахівців, які не знають нашу "внутрішню кухню". Обидві футбольні команди мають своє особисте футбольне життя – кожна зі своїм окремим бюджетом, менеджментом, своїм баченням існування та розвитку команди, інфраструктури, своїм стилем гри. Навіть на всіх товариських матчах, які ми грали з "Вікторією", ставлення як футболістів так і вболівальників до цих ігор було особливим – усі розуміли, що на кону імідж клубу.

Ви напевно прокручуєте в голові безліч варіантів розвитку цього фіналу. Але який компонент у цьому історичному протистоянні є для вас ключовим?

– Так, у голову всякі варіанти приходять. Усе може бути. "Вікторія" дійсно сильна команда, яка заслужено вийшла в фінал. Ми ще раніше для себе зазначали, що за якістю та організацією командної гри "Вікторія" має привабливіший вигляд, аніж ми. Тому від фіналу можна очікувати будь-якого результату. Така команда, як "Вікторія", може відіграти 3 м’ячі. Ключовою має стати, як і в першому фінальному матчі, робота тренерів. Саме вони мають підібрати правильну тактику на гру та налаштувати футболістів на її виконання, при цьому бути готовим до її швидкої зміни під час гри в залежності від зміни ситуації на полі. Щодо гравців, то впевнений, що обидві команди вийдуть на поле зарядженими на боротьбу, незалежно від результату першого матчу.

Очікували такого хорошого результату на виїзді?

– Ні, на такий результат не очікували. В подумках було бажання як мінімум не програти. Думаю, "Вікторія" нас дещо недооцінила, тим більше, враховуючи, що перший тайм реально був за ними. У другому таймі наші футболісти відчули впевненість, стали грати розкутіше, тоді як "Вікторія", на мою думку, вважала що забити гол для них це питання часу. А пропущені ними голи стали шоком, до якого команда не була готова. Саме тому передбачити хід вирішальної гри дуже важко. Ще раз повторюсь – ми знаємо реальні можливості "Вікторії" і готуємось до будь-якого розвитку матчу.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →