closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 9-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 9-го туру
Изменить размер a+ a-
1453
0

У неділю, 3-го червня, відбудуться чергові матчі найвищої за рангом футбольної ліги Львівської області.

ЛСК "Погонь" (Львів) – СКК "Демня". Стадіон "Гарт" ("Трудові резерви"), Львів. Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

Одне з центральних протистоянь звітного туру. Минулої неділі львів’яни зазнали першої поразки в сезоні від ФК "Самбір" (0:2), тож тепер намагатимуться реабілітуватися перед власними вболівальниками в дуелі зі ще одним колективом із верхівки турнірної таблиці – спортивно-культурним клубом "Демнею". Зробити це непросто, адже гості набрали хорошої ходи, регулярно ламають захисні редути суперників і створюють чимало моментів, доводячи, що їх недаремно вважають одними з фаворитів сезону. Аби підтвердити власні амбіції і не випасти з боротьби за чемпіонство, футболістам "Погоні" необхідно брати очки в матчі з представником Миколаївського району.

"Думна" (Ременів) – ФК "Самбір". Стадіон "Думна", Ременів. Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

Ці команди вже зустрічалися цього сезону у півфіналі турніру пам’яті Карло Мікльоша. Тоді самбірці до 75-ої хвилини вели з рахунком 3:0, однак потім дещо розслабилися, пропустивши двічі. Цієї середи вони після нульової нічиєї в основний час фіналу Кубку Мікльоша в серії післяматчевих пенальті поступилися "Юності" (Гійче). Без сумніву, наставник команди-гостей Андрій Габ’ян знайшов потрібні слова для своїх підопічних, тож ця поразка не повинна психологічно зламати футболістів Самбора. Їм головне фізично відновитися, аби у всеозброєнні підійти до протистояння з міцним горішком із Ременова. Ременівці намагатимуться закріпитися на верхніх щаблях турнірки, тож уболівальникам можна очікувати непоступливої боротьби в цьому матчі.

"Юність" (Гійче) – "Фенікс-Стефано" (Підмонастир). Стадіон "Шкільний", Гійче. Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

Після неприємних поразок у чемпіонаті основним конкурентам у боротьбі за медалі – Верхній Білці і Миколаєву гійченці цього тижня на стадіоні СКА покращили собі настрій тріумфом у фіналі Кубку Карло Мікльоша. Здобуття трофею має додати впевненості підопічним Руслана Брунця. У звітному турі вони прийматимуть на власному полі доволі міцний "Фенікс-Стефано" з Підмонастиря. Підмонастирці перебувають на відстані 3-ох очок від першої трійки команд і, вочевидь, не хочуть відпускати лідерів уперед. Теж саме можна сказати і про "Юність". Дуель рівних суперників, в якій кожен змагатиметься за перемогу.

"Локомотив" (Рава-Руська) – "Юність" (Верхня Білка). Стадіон "Локомотив", Рава-Руська. Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

У попередньому турі футболісти з Рави-Руської провели один із кращих своїх поєдинків цього сезону, гідно протистоявши на виїзді Демні, але не змогли відзначитися голом і не догледіли під час штрафного за Тарасом Петрівським, котрий забив переможний гол. Цього разу вони спробують нав’язати боротьбу ще одній команді з когорти фаворитів – "Юності" з Верхньої Білки. Тим паче, що вболівальники "залізничників" уже встигнули засумувати за звитягами улюбленців, адже востаннє Рава-Руська перемагала в чемпіонаті ще в 5-му турі (3:0 над новояворівським "Гірником").

СФК "Кордія" (Муроване) – ФК "Миколаїв". Стадіон "Шкільний", Муроване. Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

"Кордія" дуже невдало розпочала цей сезон, не здобувши ще жодного залікового балу. Попередні 3 матчі мурованці програли ФК "Самбір", СКК "Демня" і "Юності" (Верхня Білка) із загальним рахунком 12:1. Тепер їх очікує дуель зі ще одним фаворитом цьогорічної обласної першості, з чинним чемпіоном Львівщини – футбольним клубом "Миколаїв". Миколаївці зараз набрали неймовірного ходу, забиваючи за матч щонайменше 3 м’ячі у ворота суперників. Тож гравцям із Мурованого доведеться добряче попітніти, аби не потрапити під колеса потужної машини Віталія Пономарьова.

Матч "Гірник" (Новояворівськ) – ФК "Мостиська" перенесено на 13-те червня.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →