closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Закарпатської області. Анонс 7-го туру

Чемпіонат Закарпатської області. Анонс 7-го туру
Изменить размер a+ a-
953
0

Матчі відбудуться протягом двох днів – у суботу й неділю.

2 червня (субота)

ФК "Поляна" – ФК "Вітязь" (Концгазо)

Від 4 туру команди набрали відповідно 1 і 0 очок, а тому з подвійною енергією змагатимуться за покращення турнірного становища. Особливо доведеться старатися полянцям. По-перше, вони в минулому турі зазнали дошкульної поразки 0:8 від середнянців, а по-друге, гратимуть удома. Найімовірніші два розвитки сценарію: або господарі як більш досвідчені суперники знайдуть свою гру й за підтримки рідних уболівальників заб’ють "Вітязю" щонайменше три голи (а гостям як уже піде), або ж концгазівці виставлять щільні захисні редути і тоді усе вирішать одна-дві помилки в той чи інший бік. Поки м’яч на половині поля представника Свалявщини.

ФК "Вільхівці" – ФК "Середнє"

У цій парі може вийти цікаве протистояння. Фаворитом є "Середнє" як лідер чемпіонату. До того ж ця команда впевнено почувається на виїзді. У неї що напад, що захист – на заздрість іншим. Водночас "Вільхівці" діятимуть на своєму полі, стрімголов не розкривають свої тили, тим паче у протистоянні з таким суперником. Зрештою, представник Тячівщини пропускає менше гола за матч. Отож або лідер доведе вчергове свою міць, або "Вільхівці" скористаються фактором рідного поля й відберуть щонайменше очко у свого суперника. Поки перевага на боці гостей.

Читайте также: Турнірна таблиця чемпіонату Закарпатської області

ФК "Севлюш" (Виноградів) – ФК "Ужгород"

І в цій парі слід очікувати хорошого протистояння. Фаворитом є господарі. Хоч би тому, що в такому статусі. Та з іншого боку: в обох команд однакова кількість очок, рівноцінні захисти, ужгородці від другого туру не програють, обидва тренери можуть запропонувати конкурентні тактики. Навряд чи в поєдинку буде зафіксовано розгромний рахунок. Багато що залежатиме від того, як гравці виконають установку на поєдинок. Матч другої й третьої команд однозначно є серед центральних у турі.

3 червня (неділя)

ФК "Карпати" (Рахів) – МФА "Мункач" (Мукачево)

Матч суперників, які співставні за рівнем гри в усіх лініях. У поєдинку з полянцями футболісти з міста над Латорицею вже демонстрували, що можуть на виїзді брати очки, але "Карпати" вдома не менше здатні демонструвати агресивну гру. Поки комусь із суперників, які є сусідами по "турнірці", важко віддати перевагу. І цим поєдинок ще більше інтригує.

ФК "Оболонь" (Хуст) – ДЮСШ Тячів

Ще одні сусіди по турнірній таблиці, які займають аутсайдерські позиції. Обидві команди небагато забивають, натомість чимало пропускають. Особливо нинішні гості. Статус "оболоні" як господарів визначає фаворита матчу, та для ДЮСШ нинішній суперник є своєрідним лакмусом: можна побачити реально, чого вартує тячівський колектив.

У турі, найімовірніше, виграють господарі. Але більш ніж упевнений, що не в усіх матчах. Відтак запитання, хто з гостей відбере очки у візаві значною мірою залишається відкритим.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →