closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. Анонс 9-го туру

Чемпіонат Київської області. Анонс 9-го туру
Изменить размер a+ a-
2000
0

У суботу, 2 червня, відбудуться матчі дев’ятого туру чемпіонату Київської області. Підвищений інтерес футбольної спільноти столичного регіону викликає поєдинок, у якому "Музичі" прийматимуть "Діназ".

Читайте также: Матч "Музичі" - "Діназ" не відбудеться

Перед початком сезону обидві команди відносилися до когорти основних фаворитів на перемогу у чемпіонаті. Проте, наразі статус фаворита в повній мірі виправдовує лише "Діназ". Після поразки у першому турі підопічні Володимира Бондаренка здобули вісім перемог поспіль та розташувалися одразу за спиною у минулорічного чемпіона - "Авангарда". Щодо ФК "Музичі", то команда Володимира Яланського значно відстала від дуету лідерів та у випадку невдачі у Лютежі ризикує розпрощатися з чемпіонськими надіями. У той час, коли "Діназ" почергово здолав "Десну" (4:1), "Сокіл" (2:0), "Джуніорс" (3:0) та "Межигір’я" (2:1), ФК "Музичі" у трьох матчах з конкурентами здобув лише одне очко. У другому турі музичанці розійшлися миром з "Десною" (1:1), а потім на виїзді програли "Авангарду" (1:2) та "Патріоту" (0:2).

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Київської області

У інших парах можна виокремити фаворита та аутсайдера, за виключенням матчу у Броварах, у якому зустрінуться приблизно рівні за класом суперники. Нещодавно підопічні Миколи Логвина в рідних стінах приголомшили іншого новачка вищої ліги – "Меліоратор" (3:1). Тепер цей же фокус вони постараються виконати у протистоянні з "ДГ Шевченківське".

Лідер чемпіонату у Баришівці прийматиме "Зорю", яка впевнено рухається в напрямку дна турнірної таблиці. Даються взнаки кадрові втрати, що їх зазнала команда в міжсезоння, адже колектив Андрія Міхна розпрощався ледь не з усіма минулорічними лідерами. Тому навряд чи в цій парі слід очікувати якоїсь сенсації, яку "Зоря" ледь не створила наприкінці минулого сезону. Тоді підопічні Андрія Міхна протягом матчу тричі відігравалися у протистоянні з "Авангардом". Проте, на останніх хвилинах все ж пропустили вирішальний м’яч, автором якого став Сергій Зелді.

Екс-чемпіон Київщини – "Джуніорс" вирушить у Переяслав-Хмельницький. У попередньому турі "Переяславщина" на своєму полі завдала чималого клопоту "Соколу", який лише завдячуючи фортуні вивіз додому бажані три очки. А за тиждень до того підопічні Мехмана Доли переграли "Музичі" в Кубку області. Тому, незважаючи на низьку позицію "Переяславщини" у турнірній таблиці, у цій парі не варто очікувати легкої прогулянки шпитьківчан. Тим більше, що минулого року "Джуніорс" на стадіоні імені Валерія Лобановського з величезними проблемами здолав суперника, причому більшість ігрового часу провів у чисельній більшості.

На серйозний бій варто налаштуватися й футболістам "Патріота", які зіграють у Ставищі. Омолоджений "Любомир" вже обріс м’язами. У травні підопічні Сергія Живого встигли здолати "Десну" (1:0) та "Зорю" (3:1), а також змусили понервувати та добряче напружитися "Авангард" (0:1). У паралельному матчі в Ірпені "Сокіл", що злетів на четверту сходинку у турнірній таблиці, прийматиме "Меліоратор". У бучанців не спостерігається приводів для радощів: команда вибула з розіграшу Кубка області, а в чемпіонаті зазнала трьох поразок поспіль. Проте, колектив Дмитра Дубаса не втрачає оптимізму. В Ірпені впевненості бучанцям мають додати спогади про березневу звитягу над "Соколом" у товариському матчі (1:0). Тоді вирішальний гол провів Микола Кучеренко.

Читайте також: Кращі бомбардири чемпіонату Київської області

Нарешті, у Погребах місцева "Десна" спробує зупинити круте піке. Бронзовий призер минулого сезону у шести попередніх матчах зазнав аж п’ять поразок, які спричинили падіння команди на дев’яте місце у турнірній таблиці. Хоча суперник у "Десни" не з простих – "Межигір’я" впевнено тримається в першій п’ятірці. Матч обіцяє бути результативним, бо обидві команди немало забивають та не відзначаються надійною обороною. Зауважимо, що у попередньому сезоні в очних зустрічах "Десни" та "Межигір’я" було забито аж десять м’ячів.

Розклад матчів 9-го туру

"Любомир" (Ставище) – "Патріот" (Баришівський район)
Ставище. 17:00
Матчі у минулому сезоні: 0:1, 0:2
Статистика очного протистояння: +0=1-3 (різниця м’ячів – 2:6)

"Бровари" - "ДГ Шевченківське" (Денихівка)
Бровари. СК "Спартак". 17:00

"Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) – "Меліоратор" (Буча)
Ірпінь. Стадіон "Чемпіон". 17:00

"Переяславщина" (Переяслав-Хмельницький район) – "Джуніорс" (Шпитьки)
Переяслав-Хмельницький. Стадіон ім. Валерія Лобановського. 17:00
Матчі у минулому сезоні: 2:5, 1:2
Статистика очного протистояння: +0=0-2 (різниця м’ячів – 3:7)

"Десна" (Погреби) – "Межигір’я" (Нові Петрівці)
Погреби. 17:00
Матчі у минулому сезоні: 3:1, 3:3
Статистика очного протистояння: +1=1-0 (різниця м’ячів – 6:4)

"Діназ" (Вишгород) – "Музичі"

"Авангард" (Бзів) – "Зоря" (Владиславка)
Баришівка. СК "Прогрес". 18:00
Матчі у минулому сезоні: 6:1, 5:3
Статистика очного протистояння: +2=0-0 (різниця м’ячів – 11:4)

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →