closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Назар Малецький: "Мрію стати найкращим бомбардиром"

Назар Малецький: "Мрію стати найкращим бомбардиром"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
804
0

Минулого туру в Прем’єр-лізі Львівщини змінився лідер перегонів бомбардирів. Нападник футбольного клубу "Самбір" Назар Малецький відзначився у воротах львівської "Погоні" (2:0) й очолив гонитву голеадорів обласного чемпіонату.

Інформаційний центр Федерації футболу Львівської області поспілкувався з 26-річним талановитим футболістом одразу після фіналу Кубку Карло Мікльоша на стадіоні "СКА", де ФК "Самбір/Старий Кропивник" у серії післяматчевих пенальті поступився "Юності" з Гійчого.

– Назаре, самбірці зіграли в нульову нічию з гійченцями, а у футбольній лотереї Фортуна посміхнулася "Юності". У другому таймі фінального протистояння Ти мав два виходи віч-на-віч із воротарем і міг уже тоді забезпечити перевагу своєї команди, але не зміг переграти голкіпера. Що завадило відзначитися?

– В середині першої частини зустрічі травму отримав атакувальний лівий півзахисник Андрій Терлецький, і тренер випустив на поле мене замість нього. А це не зовсім моя позиція, тому важко було переналаштуватися. Минулої неділі ми всі сили залишили в складному поєдинку з непоступливою "Погонню". Мали обмаль часу для відновлення, тож, вочевидь, утома далася взнаки. Тим паче, за такої спекотної погоди не те що бігати, ходити важко. Ми вже впродовж місяця граємо в режимі "два матчі в тиждень". До того ж четверо гравців нашої команди у складі збірної Львівської області брали участь у Кубку регіонів України. Вдосталь "наїлися" футболу, треба взяти паузу.

Ти відзначився 6-ма голами у стартових 8-ми турах найвищої футбольної ліги Львівщини. Завдяки чому Тобі вдається часто забивати?

– Я щиро вдячний нашому головному тренеру Андрію Габ’яну, котрий вірить у мене і ставить в основу. Забиті м’ячі – це результат наполегливих тренувань. Я дякую своїм партнерам, які віддають мені гострі передачі. Минулий сезон я провів у торчиновицькому "Кар’єрі" і забив близько 10-ти голів в обласному чемпіонаті. Перед стартом цього сезону Андрій Габ’ян розпочав формувати в Самборі команду з місцевих вихованців і повідомив, що розраховує на мене. Тут грає чимало моїх друзів і колег. Я вдячний Віталію Пономарьову за те, що запросив мене у збірну Львівської області. Це додає мені натхнення, впевненості, що можу виступати на високому рівні і стати найкращим бомбардиром обласного чемпіонату – це моя мрія.

Футбольний клуб "Самбір" зараз перебуває на вершині турнірної таблиці. Які цілі стоять перед командою на сезон?

– Керівництво клубу поставило перед нами чітке завдання – потрапити в трійку призерів. Тренер щоразу налаштовує нас на боротьбу, адже таке по-справжньому футбольне місто як Самбір, де, мабуть, найбільша відвідуваність стадіону (в середньому близько 1,5-2 тисячі вболівальників щоматчу), повинне боротися за перемогу в обласній першості, склавши гідну конкуренцію фаворитам. Цьогорічний чемпіонат найцікавіший за останні 6-7 років, адже немає яскраво виражених лідерів. Основним конкурентом ФК "Самбір" у боротьбі за золоті медалі вважаю ФК "Миколаїв".

У чому сила ФК "Самбір"?

– У командному дусі. В нашому колективі тепла атмосфера. Найголовніше бути дружними і підтримувати один одного.

Найближчого туру ФК "Самбір" мірятиметься силами з доволі міцним новачком Прем’єр-ліги Львівщини "Думною" з Ременова. Чого очікуєте від дуелі з цією командою?

– З "Думною" ми грали у півфіналі цьогорічного Кубку Карло Мікльоша. Вели з рахунком 3:0, але згодом тренер дав можливість молоді набратися досвіду, ми розслабилися і двічі пропустили. Треба забути футбольну лотерею з "Юністю" (Гійче), в якій нам не вистачило везіння, і з позитивним настроєм їхати в Ременів. Гратимемо лише на перемогу, адже втрата очок коштуватиме нам першої сходинки в турнірній таблиці.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →