closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Лісма" (Шляхтинці) - переможець Ліги чемпіонів Тернопільщини

"Лісма" (Шляхтинці) - переможець Ліги чемпіонів Тернопільщини
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
2429
0

У Бережанах, 27 травня, відбувся фінальний поєдинок дебютної Ліги чемпіонів Тернопільщини сезону-2017/18. За головний приз змагалися команди Тернопільського та Чортківського районів – "Лісма" з Шляхтинців та "Січ" з Ягільниці. Майже тисяча вболівальників стали свідками захоплюючого поєдинку, перемогу в якому святкував колектив з Тернопільського району – 3:0.

Офіційна частина фіналу розпочалася з виходу футболістів, яких супроводжували дітки місцевої спортивної школи. Згодом дві дівчинки винесли красень-кубок, за який власне з жовтня минулого року змагалися 15-ть найкращих районних команд області.

Перед учасниками футбольного дійства та глядачами, яких чисельно прибуло з обох команд у Бережани та й самі бережанці у великій кількості завітали на стадіон, виступив голова Федерації футболу Тернопільської області, народний депутат Тарас Юрик. Він привітав усіх присутніх з фіналом Ліги чемпіонів, коротко розповів, що цей матч для любителів футболу нашого краю став логічним продовженням великої футбольної ейфорії, яка пов’язана з проведенням фіналу Ліги чемпіонів УЄФА в Києві. А на закінчення побажав командам успішно гри та перемоги сильнішому.

Незважаючи на великий рахунок у матчі на користь "Лісми", хороших слів заслуговує і команда з Чортківщини. Зокрема, за нічийного рахунку Дмитро Дерманський просто зобов’язаний був забивати, коли оборонці колективу з Шляхтинців забули його на 11-й позначці, але той пробив вище воріт. Три гарматних удари з далекої відстані завдавав центральний оборонець "Січі" Юрій Побуринний, і воротар "Лісми" Володимир Мацюх ціною неймовірних зусиль ліквідовував небезпеку.

А перемогла команда з Шляхтинців завдяки індивідуальній майстерності своїх гравців, яка виявилася кращою за суперників. Героями матчу можна назвати двох гравців "Лісми" – нападника Івана Ясенка та "вільного художника" Арсена Кривобедрого. Перший забив два голи, другий – віддав гольову передачу і відзначився одним м’ячем. Фактично долю поєдинку було вирішено за дві хвилини першого тайму. На 32-й хвилині Арсен Кривобедрий продавив на правому краю атаки Олега Хруставку та зробив прострільну передачу. Іван Ясенко одним дотиком прийняв м’яча, а другим – з близької відстані пробив по воротах (1:0). А за дві хвилини той ж Ясенко обікрав м’яча в оборонців "Січі" майже в центральному колі, кинув собі на хід, та з лінії штрафного майданчика низом пробив повз воротаря команди з Ягільниці Олега Шафрана, який вийшов на перехоплення (2:0).

В другому таймі колектив з Шляхтинців, який свідомо віддав ініціативу супернику, діяв на контратаках і в одній з них спіймав суперника на помилці. Юрій Побуринний у простій ситуації впав, м’яча підхопив Арсен Кривобедрий і майстерно пробив у нижній, дальній від голкіпера кут воріт (3:0).

Одразу після фінального свитка відбулася урочиста церемонія нагородження фіналіста та переможця Ліги чемпіонів Тернопільщини. На неї було запрошено заступника голови Тернопільської обласної державної адміністрації Олега Валова, керівництво Бережанського району, міста Бережани. Під керівництвом голови обласної федерації Тараса Зіновійовича Юрика спершу свої нагороди отримала команда "Січ", а це – м’ячі від Федерації футболу Тернопільської області та красиві медалі спеціально виготовлені під ці змагання.

Після цього дуже зворушливою була церемонія вітання переможців з боку команди "Січ", футболісти якої подякували супернику за хорошу гру та визнали, що того дня сильнішими були гравці саме з Шляхтинців.

Далі за заслуженими нагородами підійшли футболісти "Лісми". Команді-переможниці презентовано сертифікат на придбання комплекту нової футбольної форми. Традиційно футболісти отримали унікальні в своєму роді медалі.

А апофеозом свята стало вручення перехідного красеня кубка з гравіруванням назви першого переможця Ліги чемпіонів Тернопільщини-2017/18 – команди "Лісма" (Шляхтинці). З рук Тарас Юрика, під звуки всесвітньовідомого хіта групи Queen – "We Are The Champions" та величної кількості конфетті його отримав капітан команди Юрій Федорчук.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →