closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Тернопільської області. Анонс 5-го туру

Чемпіонат Тернопільської області. Анонс 5-го туру
Изменить размер a+ a-
1462
0

Пропонуємо до Вашої уваги анонси матчів 5-го туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області, які відбудуться 27 травня (неділя).

"Кристал" (Чортків) – ФК "Вишнівець"

27 травня. Чортків. Стадіон "Харчовик". 16.00.

Судді: Володимир Ясюченя (Тернопіль), Віталій Буняк (Бережани), Ігор Брик (Тернопіль).

Суддівський спостерігач: Іван Будівський (Теребовля).

Після серії невдач у "Кристала" змінився тренер. Ним став відомий український фахівець Едуард Хавров. Після перезавантаження гравці "Кристала" мали б показати якісний футбол, адже від цього залежатиме чи залишаться вони в команді, чи на їх місце новому коучу доведеться шукати нових футболістів. ФК "Вишнівець" ще в цьому сезоні не перемагав. Хоча команда багатьом фахівцям подобається своєю непоступливістю та вмінням терпіти, але от зі звитягами підопічним Михайла Скиби поки проблема. Дуже не просто цю першу перемогу буде здобути ФК "Вишнівець" і у Чорткові.

ФК "Тернопіль-ДЮСШ" – "ДСО-Поділля" (Тернопільський район)

27 травня. Тернопіль. Стадіон "Топільче". 16.00.

Судді: Олег Когут (Тернопіль), Юрій Королюк (В. Глибочок), Андрій Стасюк (Ланівці).

Суддівський спостерігач: Едуард Карапетян (Тернопіль).

Дискваліфікований: Тарас Кормило ("ДСО-Поділля").

Якщо брати клас команд, то він діаметрально різниться. У "ДСО-Поділля" зібрано футболістів з великим досвідом, багато з яких пограли в професійних командах, натомість кольори муніципалів захищають зовсім юні футболісти, які тільки починають свій шлях у дорослому футболі. Останнім складно буде протистояти колективу з Тернопільського району, лише неймовірне молодече бажання та висока самовіддача на футбольному полі зможуть допомогти їм здобути в цьому поєдинку очки. "ДСО-Поділля" після провального старту (дві поразки і нічия), поступово знаходить свою гру (дві останні перемоги – в чемпіонаті і на кубок). А зважаючи на чемпіонські амбіції цієї команди втрачати очки їй не варто.

"Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ) – ФК "Бережани"

27 травня. Підволочиськ. Стадіон "Колос". 16.00.

Судді: Іван Мандзюк (Зборів), Олег Мімнонов (Тернопіль), Віталій Сердюк (В. Глибочок).

Суддівський спостерігач: Олександр Циганков (Тернопіль).

Мабуть найцікавіша пара ігрова дня зійдеться в Підволочиську. "Збруч-Агробізнес" після феєричної перемоги в першому турі над ФК "Козова" (7:3), зазнав трьох поспіль поразок. Поки не допомагають команді досвідчені Андрій Донець та Павло Макогон, однак, як говорить народна мудрість, і рідні стіни допомагають. Гості з Бережанщини поки у сезоні-2018 ще не знали гіркоти поразки і цю приємну традицію, однозначно, захочуть зберегти в Підволочиську. Для цього є всі підстави, адже ФК "Бережани" – це сплав молодості та досвіду, до того ж тренер Ігор Твардовський вже неодноразово показував своє вміння насамперед тактично перегравати свого візаві. Особливим цей матч має стати для оборонця бережанської команди Ігоря Копцюха, котрий минулий сезон захищав кольори саме "Збруча". Підволочиська публіка його дуже полюбила, адже він, окрім того, що надійно грав в обороні, в кількох матчах вимушено діяв на воротарській позиції, при цьому показав себе доволі правним голкіпером.

ФК "Козова" – "Колос" (Зборів)

27 травня. Козова. Селищний стадіон. 17.00.

Судді: Ігор Садковський (Теребовля), Роман Островський (Тернопіль), Ігор Скуба (Скалат).

Суддівський спостерігач: Василь Заторський (Тернопіль).

Матч принципових суперників-сусідів, які нині знаходяться на протилежних полюсах турнірної таблиці. У "Колоса" значно кращий підбір виконавців, тому він вважається фаворитом цієї зустрічі. Команда Михайла Забитівського нині на ходу (велика перемога над "Збручем" тому підтвердження), а після того, як її склад підсилили один з кращих форвардів тернопільського футболу Святослав Дзядикевич та фланговий оборонець Андрій Сухецький, "Колос" не даремно відносять до головних претендентів, якщо не на чемпіонство, хоча й про нього обережно говорять, то на призове місце, так це точно. Значно важча ситуація нині в головного тренера ФК "Козова" Бориса Палюха. Зимово-весняні підсилення поки не дають очікуваного результату. По ходу сезону доводиться вносити кадрові корективи. І хоча козівська команда не подарунок для жодного суперника і останній матч з лідером – великогаївським "Агроном" це показав, однак поки великого зиску з цього у вигляді турнірних очок у неї немає (3 залікових пункти з 12 можливих).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →