closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 8-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 8-го туру
Изменить размер a+ a-
1083
0

У неділю, 27-го травня, відбудуться чергові матчі найвищої за рангом футбольної ліги Львівської області.

ФК "Миколаїв" – "Юність" (Гійче)

Стадіон "Міський", Миколаїв. Юнаки: 15:00. Дорослі: 17:00.

Центральний поєдинок туру. ФК "Миколаїв" поміряється силами з "Юністю" (Гійче), яка донедавна очолювала турнірну таблицю. Амбіції в обох команд чималі: миколаївці прагнуть підтвердити реноме чемпіона, а перед гійченцями стоїть чітке завдання – фінішувати в трійці призерів, і протистояння з чинним чемпіоном Львівщини стане для них справжнім випробуванням на міцність. Минулого туру хлопці з Гійчого добряче повозили на власному полі Верхню Білку, хоч і поступилися 0:1.

Вочевидь, підопічним Руслана Брунця забракнуло фарту, тим паче, негативно в психологічному плані на них уплинуло те, що арбітр не зарахував їхній гол у дербі з "білками", зафіксувавши положення поза грою. Футболісти з Миколаєва, схоже, віднайшли чемпіонську гру, здолавши попередніх двох суперників зі загальним рахунком 8:2. Тож уболівальників очікує гаряча дуель.

До речі, пройти на стадіон у Миколаєві можна буде через центральний вхід, а вболівальникам роздаватимуть інформаційні програмки на матч, клубні календарі та іншу атрибутику. Біля входу стоятиме скринька для коштів, які спрямують на розбудову миколаївської спортивної арени та підтримання її в належному стані, інформує прес-служба ФК "Миколаїв".

ФК "Самбір" – ЛСК "Погонь" (Львів)

Стадіон ім. Левка Броварського, Самбір. Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

Другий за центральністю матч звітного туру. Лідер чемпіонату ФК "Самбір" прийматиме львівську "Погонь", яка цього сезону не знає гіркоти поразок. Обом командам є за що змагатися. Самбірцям необхідно зміцнювати лідерство, а львів’яни в разі перемоги зможуть випередити самбірський клуб у турнірній таблиці.

Обидвом колективам довелося серед цього тижня зіграти виснажливі поєдинки – футболісти зі Львова, поступаючись за ходом зустрічі, здобули вольову перемогу 3:2 над ФК "Мостиська", самбірці виступали в складі об’єднаної команди Самбора і Старого Кропивника в півфіналі Кубку Мікльоша проти "Думни" (3:2). Наразі ФК "Самбір" – один із найрезультативніших учасників чемпіонської гонитви (14 голів), а "Погонь" зарекомендувала себе як колектив із характером, останні три тури поспіль забиваючи вирішальні м’ячі на заключних хвилинах.

ФК "Мостиська" – "Думна" (Ременів)

Стадіон "Карпати", Мостиська. Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

Абсолютний новачок Прем’єр-ліги Львівщини "Думна" після стартових 7-ми турів чемпіонату несподівано ввірвалася в трійку лідерів. Ременівці лише раз поступилися в цьогорічній обласній першості – 1:4 на власному полі від "Юності" з Гійче і розписали мирову 1:1 у дуелі зі львівською "Погонню" на стадіоні "Гарт". Серед тижня команді з Ременова довелося зіграти напружений матч півфіналу турніру пам’яті Карло Мікльоша з ФК "Самбір/Старий Кропивник". У середині другого тайму підопічні Ігор Топоровича "горіли" 0:3, але зібралися з силами і відквитали до мінімуму відставання в рахунку. Це свідчить, що характер у футболістів "Думни" є.

Їхній суперник ФК "Мостиська", який цього сезону теж є новачком найсильнішої ліги Львівської області, демонструє в чемпіонаті, що не ликом шитий. Минулої середи мостищани грали перенесену зустріч із "Погонню", в якій вони на останній компенсованій хвилині пропустили вирішальний м’яч – 2:3. Це повинно лише по-спортивному розізлити хлопців Андрія Шагала, котрі, без сумніву, спробують відібрати на власному полі очки в команди з верхівки турнірної таблиці.

СКК "Демня" – "Локомотив" (Рава-Руська)

Стадіон ім. Віталія Кузіва, Демня. Юнаки: 13:00. Дорослі: 15:00.

"Залізничники" спробують дати бій одному з фаворитів цьогорічного чемпіонату – спортивно-культурному клубу "Демня". Минулого туру підопічні Павла Котовенка каменя на камені не залишили від СФК "Кордія" (1:5), а Рава-Руська отримала гучного ляпаса від ФК "Самбір" (0:4). Можна не сумніватися, що гості намагатимуться відібрати очки в грізного суперника, адже 11-та сходинка турнірної таблиці – це не та позиція, на якій керівництво і тренерський штаб "Локомотива" хочуть бачити свою команду.

Читайте также: Турнірне положення чемпіонату Львівської області

"Фенікс-Стефано" (Підмонастир) – "Енергетик" (Добротвір)

Стадіон "Фенікс", Підмонастир. Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

Зустріч команд-сюрпризів 4-го туру, коли Добротвір несподівано мінімально здолав ФК "Самбір", а Підмонастир – СКК "Демню". Минулий тур підмонастирці пропускали через непарну кількість команд у Прем’єр-лізі Львівщини, тож мали більше часу для відпочинку і підготовки, до того ж вони гратимуть перед власними вболівальниками. Однак футболісти з Добротвора доволі кусючі, до того ж їм необхідно вибиратися з низів турнірної таблиці. Боротьба обіцяє бути гарячою.

"Юність" (Верхня Білка) – СФК "Кордія" (Муроване)

Нижня Білка. Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

Ключове питання звітної зустрічі: "Чи поповнять нарешті футболісти з Мурованого власну скарбничку першими заліковими балами, поки інші команди не пішли у значний відрив?". Зробити це у протистоянні з Верхньою Білкою доволі непросто…

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →