closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Олег Гусєв провів тренування з "Діназом"

Олег Гусєв провів тренування з "Діназом"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1127
0

Напередодні чергового поєдинку чемпіонату області у вищій лізі проти бучанського "Меліоратору" на заняття "Діназу" завітав відомий гравець київського "Динамо" та збірної України Олег Гусєв. І не просто завітав аби подивитися на тренування діназівців, а сам взяв повноцінну участь в передігровому занятті. Олег відпрацював нарівні з усіма, і не раз демонстрував філігранну техніку та бачення поля. Це, безумовно, чудовий практичний урок від визнаного майстра шкіряного м‘яча.

Читайте также: Чемпіонат Київської області. Анонс 8-го туру

Як відомо, Гусєв нещодавно завершив професійну футбольну кар‘єру і нині остаточно визначається, який далі шлях обрати, чим конкретно займатися. Але з ігровим футболом, звичайно ж, не буде розривати. Тому не виключено, що ми його ще зможемо побачити на футбольних полях області в офіційних матчах.

Нинішні гравці "Діназу" залишилися вкрай задоволені подібним спілкуванням та заняттям з майстром, і побажали Олегу Гусєву успіхів у новій роботі та житті. В свою чергу футбольний ас зазначив: "Я отримав сьогодні справжнє задоволення від тренування і спілкування з хлопцями. Одразу видно, що тут панує робоча і дружня атмосфера. Сподобалося, що всі багато працювали з м‘ячем, що команда грає в комбінаційний футбол. Вважаю, що у "Діназу" хороше майбутнє. Хочу побажати їм перемоги в найближчому матчі з "Меліоратором", а також досягти поставленої мети в чемпіонаті".

Корисним виявилося спілкування з визнаним гравцем і для тренерського штабу "Діназу" (на фото), який дуже ретельно підходить до творчого тренувального процесу й велику увагу приділяє емоційно-психологічному фактору в підготовки своїх підопічних. Це не перший візит Гусєва в гості до "Діназу". Він приїжджав підтримати нашу команду в поєдинку з "Межигір‘ям", коли підопічні Володимира Бондаренко виграли з рахунком 2:1.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →