closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Закарпатської області. Анонс 6-го туру

Чемпіонат Закарпатської області. Анонс 6-го туру
Изменить размер a+ a-
677
0

МФА "Мункач" – ФК "Вільхівці"

Команди приблизно рівні. У мукачівці є шанс наздогнати суперника за очками в разі перемоги. "Вільхівці" брали очки в останніх трьох турах, а мукачівці – в останніх двох, але тепер за ними рідні стіни. Плюс у "Вільхівців" буде гра за плечима з "Вітязем". А отже, накопичиться певна втома. І все ж повинно вийти непоступливе протистояння.

ФК "Середнє" – ФК "Поляна"

Центральна гра туру за участю першої й четвертої команд. Легкого "життя" в матчі не гарантовано нікому. Достойні один одного суперники. Утім, "Середнє" йде без втрат, діятиме вдома, а тому має дещо вищі шанси на загальний успіх.

ФК "Вітязь" (Концгазо) – ФК "Бужора" (Іршава)

Дербі сусідів по турнірній таблиці. Обидві команди претендуватимуть на успіх майже в рівних пропорціях. На користь концгазівців хіба те, що вони виступатимуть на рідному полі. Утім, чи встигнуть вони відновитися після матчу з "Вільхівцями" – питання далеко не риторичне. "Бужора" в останніх трьох турах узяла одне очко (правда, грала з лідерами), а "Вітязь" один тур пропускав, а в решті двох здобув 3 очки.

ДЮСШ (Тячів) – ФК "Севлюш" (Виноградів)

Аутсайдер проти лідера з усіма дивідендами на користь останнього. Господарям насамперед важливо не розкритися й багато не пропустити. Своєю чергою, гості намагатимуться продемонструвати високий рівень реалізації гольових моментів.

ФК "Ужгород" – ФК "Карпати" (Рахів) 26 травня (субота, юнаки 15:00, дорослі 17:00)

Ужгородці в групі лідерів і прийматимуть суперника, котрий із нижньої частини турнірної таблиці та на старті чемпіонату виступає не так стабільно. Шанси є, звичайно, в обох команд, але поки привабливіші в підопічних Мирослава Бабяка. Рік тому в 2 турі минулого чемпіонату нинішні господарі впевнено здолали карпатівців – 4:1.

24 травня (гра перенесена з 10 червня)

ФК "Вітязь" (Концгазо) – ФК "Вільхівці"

За "Вітязем" – рідні стіни, за гостями – досвід. Перемога кожної з команд сенсації не зробить, але цікаво буде подивитися, хто кого. Шанси суперників, які сьогодні посідають відповідно 6 й 7 місця, приблизно рівні. Найімовірніше, що хтось переможе з перевагою в один м’яч або ж буде нічия.

Схоже, шансів на успіх більше в господарів. Але все може кардинально змінитися, оскільки в більшості пар сили суперників порівнянні.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →