closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. Анонс 8-го туру

Чемпіонат Київської області. Анонс 8-го туру
Изменить размер a+ a-
933
0

У суботу, 26 травня, матчами восьмого туру продовжиться чемпіонат Київської області. В епіцентрі уваги знаходяться два поєдинки.

У Баришівці відбудеться найбільш статусний матч туру – чемпіон та володар Суперкубка "Авангард" прийматиме бронзового призера та володаря Кубка області "Десну". У минулому році ці суперники подарували декілька захоплюючих матчів. У червні "Десна" стала першою командою, яка завдала "Авангарду" поразки у чемпіонаті області (2:1). За два місяці підопічні В’ячеслава Руженцева завдали амбітній команді ще одної прикрої поразки, перегравши її у фіналі Кубка області (1:0). Проте, вже восени "Авангард" взяв реванш, розгромивши суперника у другому колі чемпіонату (3:0) та перестрілявши опонента у поєдинку за Суперкубок Київщини (3:2).

Читайте также: Турнірна таблиця чемпіонату Київської області

Якщо минулого року команди конкурували за найвищі місця у чемпіонаті та трофеї, то в нинішньому так би мовити знаходяться у різних вагових категоріях. До нової зустрічі "Авангард" підходить у статусі лідера чемпіонату, а "Десна" розташувалася у нижній половині турнірної таблиці та відстає від бзівчан аж на дванадцять очок. Більше того, команда з Броварського району минулого тижня несподівано припинила боротьбу за Кубок області, склавши свої повноваження діючого володаря вже на стадії 1/8 фіналу (поразка в серії пенальті від "Бородянки"). Можливо, саме з останніми невдачами пов’язані зміни, що на початку тижня сталися на тренерському містку клуба. Тепер головним тренером "Десни" є Андрій Воробей. Матч з "Авангардом" стане для колишнього збірника дебютним у новому статусі.

Читайте также: Андрій Воробей очолив "Десну" (Погреби)

З турнірної точки зору центральним у сьомому турі буде протистояння "Межигір’я" та "Джуніорс", яке відбудеться у Лютежі. Наразі команди розташовуються на шостому та п’ятому місцях відповідно, а розділяють їх лише два очки. У попередніх матчах суперники продемонстрували протилежну динаміку: "Джуніорс" після розгромної поразки від "Діназа" (0:3) переграв "Сокіл" (1:0) та "Десну" (4:2) , а "Межигір’я", перемагаючи по ходу матчів той же "Діназ" та "Сокіл" (з рахунком 3:0!), не спромоглося здобути бодай очко – поразки 1:2 та 3:4 відповідно.

У минулому сезоні обидва поєдинки між цими суперниками тримали у напрузі до самісінького фінального свистка. У Лютежі вольову перемогу здобув "Джуніорс" (2:1), а у Вишневому долю зустрічі вирішив єдиний гол, автором якого став атакувальний хавбек шпитьківчан Олександр Скороход. Ще більш цікавим та напруженим видався матч цих команд на цьогорічному Меморіалі Кирсанова. У Лютежі переможця чвертьфінального поєдинку визначила серія пенальті, у якій фортуна посміхнулася "Межигір’ю" - 8:7 (основний час завершися внічию 0:0).

Всі інші претенденти на медалі цьогорічного чемпіонату зіграють на виїзді. Зокрема "Діназ" вдруге поспіль вирушить у Бучу в гості до "Меліоратора". Минулого тижня підопічні Володимира Бондаренка здолали команду Дмитра Дубаса у 1/8 фіналу Кубка області – 3:2. Тож тепер бучанці рішуче налаштовуються на реванш, підготувавши для суперника декілька тактичних сюрпризів. Ймовірно, не залишаться у боргу й гості.

Чемпіонат Київської області. Анонс 8-го туру - изображение 1

"Музичі", приголомшені несподіваною поразкою від "Переяславщини" у кубковому матчі, намагатимуться реабілітуватися у Броварах. Проте, виїзд до аутсайдера легкою прогулянкою для підопічних Володимира Яланського не назвати. Матч у Переяслав-Хмельницькому показав, що досвідченим футболістам ФК "Музичі" непросто пристосуватися до обласних "кочкодромів". Поганий стан газону СК "Спартак" буде явно на користь господарів, які до того ж набралися впевненості, здобувши у попередньому турі свою першу перемогу у сезоні (3:1 над "Меліоратором").

Читайте также: Кращі бомбардири чемпіонату Київської області

"Сокіл", своєю чергою, у Переяслав-Хмельницькому постарається не повторити помилок ФК "Музичі". У вересні минулого року на стадіоні імені Валерія Лобановського підопічні Олега Самченка провели вирішальний гол аж наприкінці зустрічі, у підсумку здобувши вольову перемогу з рахунком 2:1. Та цього разу матч обіцяє стати для "соколят" ще більш непростим, бо "Переяславщина" у порівняні з минулим сезоном помітно додала.

Нарешті, "Патріот", який вже майже рік залишається непереможним у чемпіонаті, вирушить у Денихівку. Навряд чи у підопічних Євгена Щербини виникнуть проблеми у матчі з "ДГ Шевченківське". По-перше, новачок вищої ліги у поєдинках з фаворитами чемпіонату відверто не вражає (три поразки з загальним рахунком 2:15). По-друге, команда готувалася до прийому "Патріота" без головного тренера – Олександра Соловьяна, якого затримали правоохоронні органи.

Читайте также: Правоохоронні органи затримали тренера "ДГ Шевченківське" (Денихівка)

Розклад матчів 8-го туру

"Меліоратор" (Буча) – "Діназ" (Вишгород)
Буча. Стадіон "Ювілейний". 15:00

"Межигір’я" (Нові Петрівці) – "Джуніорс" (Шпитьки)
Лютіж. Стадіон "Діназ". 17:00
Матчі у минулому сезоні: 1:2, 0:1
Статистика очного протистояння: +0=0-2 (різниця м’ячів -1:3)

"Переяславщина" (Переяслав-Хмельницький район) – "Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка)
Переяслав-Хмельницький. 17:00. Стадіон ім.В.Лобановського
Матчі у минулому сезоні: 0:5, 1:2
Статистика очного протистояння: +0=0-2 (різниця м’ячів -1:7)

"Авангард" (Бзів) – "Десна" (Погреби)
Баришівка. 17:00.
Матчі у минулому сезоні: 1:2, 3:0
Статистика очного протистояння: +1=0-1 (різниця м’ячів -4:2)

"Бровари" - "Музичі"
Бровари. СК "Спартак".

"Зоря" (Владиславка) – "Любомир" (Ставище)
Миронівка. 17:30
Матчі у минулому сезоні: 1:1, 0:0
Статистика очного протистояння: +0=3-1 (різниця м’ячів -1:3)

"ДГ Шевченківське" - "Патріот" (Баришівський район)

Денихівка. 15:00

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →