closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Володимир Бондаренко: "Добре грали від першого до третього голу"

Володимир Бондаренко: "Добре грали від першого до третього голу"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
445
0

Наставник "Діназу" Володимир Бондаренко прокоментував перемогу над "Меліоратором" у 1/8 фіналу Кубка Київської області.

"Перш за все задоволений тим, що ми зуміли пройти цей етап Кубку області. У таких турнірах, де все вирішується в одному матчі, трохи нівелюється різниця в класі команд. Інколи на перший план виходять психологічний фактор, настрій колективу і прагнення до перемоги. Хто фаворит, а хто аутсайдер вже не так важливо. Тому й бувають сенсації.

Добре, що ми уникли подібних проблем, хоча по ходу гри у нас були відрізки, які трохи турбують. Ми пропустили гол на перших хвилинах, потім включилися й досягли потрібного результату. За великим рахунком мене сподобалася якість гри команди від першого до третього голу, а це десь біля двадцяти хвилин. Щодо іншого часу, то є певні питання до дій команди. Нам є над чим працювати і що вдосконалювати на тренуваннях. Зараз середина першого кола і подібного слід було очікувати. Чим швидше ми перестанемо пробуксовувати і знову показувати хороший, комбінаційний футбол, тим краще.

Дебют Капанистого в ролі воротаря? Я його знаю давно у всіх футбольних ролях, тому був впевнений, що він не підведе і допоможе в таку скрутну хвилину. Так воно й сталося. Рома вселив впевненість в захисників і все разом втримали переможний рахунок.

Наступної суботи знову їдемо в Бучу грати з "Меліоратором". Сюрпризи будуть. Зараз тиждень попрацюємо, підготуємося. Ми трохи краще дізналися про суперника, побачили його в дії і маємо більше інформації. Тепер цим треба правильно скористатися и знову виграти у "Меліоратору". Проте більш впевнено, надійно і без додаткових нервувань у ході гри".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →