closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок Київської області. 1/8 фіналу. Трофей залишився без володаря

Кубок Київської області. 1/8 фіналу. Трофей залишився без володаря
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
655
0

Головна несподіванка кубкового дня сталася в Бородянці. Минулорічний тріумфатор з Погребів завчасно зійшов з дистанції, поступившись в серії післяматчевих одинадцятиметрових. Місцеві муніципали змагалися відчайдушно, моментами перегравали "Десну" беззаперечно, Шома не скористався з кількох особливо зручних нагод. Але першими забили майстровитіші гості. Домбровський програв позицію і Якимлюк-старший, опинившись за спиною захисника, технічно завершив колективні зусилля партнерів. Господарі відігралися в середині другого тайму. Черговий прорив Шоми суперники зупинили з порушенням у карній зоні і молодший з Юрченків чітко реалізував одинадцятиметровий. Наприкінці зустрічі до гри вперше цьогорічного сезону долучився знаменитий Андрій Воробей. Але в післяматчевій серії все вирішилося без нього. Бородянці не схибили жодного разу, а їхній воротар Яценко, навпаки, парирував аж два удари.

Сенсаційно завершився матч і в Переяславі-Хмельницькому. За відносно рівної боротьби (команди по черзі струсонули м’ячем поперечку) кінцівка виявилися бурхливою. Спочатку Сирота замкнув навіс на дальній стійці. Потім Столяренко буквально заніс шкіряного в сітку після навісу Єфремова і невдалої спроби захисника вибити м’яча подалі від воріт. А за чотири хвилини до фіналу той же Єфремов відпасував до одинадцятиметрової позначки і Левченко точним ударом у протихід голкіперу провів, як з’ясувалося, переможний гол. На цьому, правда, пристрасті не вщухли, бо музичанці забили м’яча на третій компенсованій хвилині, але асистент арбітра просингалив офсайд…

Матч у Бучі знову став яскравим святом народної гри завдяки старанням Дмитра Дубаса та його друзів. Атмосфера на стадіоні вражала: музика, зацікавленість, багато юні, запальні танці від іменитого дитячого ансамблю "Ренесанс плюс", уже звична для "Ювілейного" передматчева програмка… Сам поєдинок також не розчарував. "Меліоратора" одразу повів лік голам. Це Басалкевич, обігнавши на дистанції Крохмаля, вивіреною передачею знайшов у штрафному майданчику Кучеренка. Бомбардир господарів прийняв м’яча на груди і другим дотиком технічно покотив його в кут воріт. Капаністий — саме так, ворота гостей захищав польовий гравець! — зреагувати не встиг. "Діназ" хвилин п’ятнадцять призвичаювався до складного для команди, що зазвичай грає на штучному полі, відскоку м’яча на чудовому травяному газоні. Але ближче до кінця тайму хлопці з Вишгорода вже вели перед з комфортною перевагою в рахунку. Дуплетом вистрілив Безпалий. Він покарав голкіпера Полозенка за помилку і матеріалізував у гол одинадцятиметровий. Другий тайм минув під диктовку "Меліоратора". Капаністий в кількох епізодах виявив неабиякі воротарські навики, особливо при стандартах — без надмірного хвилювання та з упевненістю, що передалася й польовим гравцям. Однак проти віртуозного маневру та разючого пострілу Радченка і він протидії не знайшов.

"Джуніорс" обіграв "Стару Боярку" переконливо, але вже по перерві, коли першоліговий суперник і стомився, і провів заміни з низки вимушених. А в першому таймі боярці змагалися на рівних і навіть були ближчими до успіху. Бачинський, зокрема, змарнував вихід сам на сам з Хімичем. Лік голам повів Скороход: нижчі за рангом обрізалися після подачі кутового. Після цього віце-чемпіону Київщини стало легше, і його ветерани Костяний та Самар довели результат до розгромного, ефективно замкнувши простріли партнерів.

"Сокіл" у Пустоварівці витримав неабиякий натиск першолігового фаворита, а потім, скориставшись необачним виходом з воріт Бондаренка, забив так званого "м’яча в роздягальню". По перерві "Колос" також створював загрози, однак загальний клас гостей, котрі грали по результату, виявився вищим. На рівних з вищоліговим "Межигір’ям" відіграв перший тайм і "Беркут-Легіон". Але по відпочинку все стало на свої місця, і Труський вистрілив дуплетом (один з м’ячів він забив головою). За схожих обставин розвивалися події в Ставищі. Лише на початку другого тайму чемпіон, скориставшись обрізкою Маітреї в середині поля, взяв чужі ворота. Надалі "Авангард" уже безроздільно господарював у грі. Натомість в Яготині сумніву щодо переможця не виникало взагалі, що промовисто засвідчив і підсумковий результат. По два голи в активі Килипенка та Мурзика.

Кубок Київської області. Результати 1/8 фіналу

ФК БОРОДЯНКА — ДЕСНА (Погреби) — 1:1, по пенальті - 4:2
Голи:
Д.Юрченко, 67, пн — А.Якимлюк, 44

ЛЮБОМИР (Ставище) — АВАНГАРД (Бзів) — 0:3
Голи:
Кушнір, 46, Сомов, 75, Дарда, 85

МЕЛІОРАТОР (Буча) — ДІНАЗ (Вишгород) — 2:3
Голи:
Кучеренко, 4, Радченко, 87 — Безпалий, 17, 39, пн, Марченко, 24

БЕРКУТ-ЛЕГІОН (Бровари) — МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — 0:3
Голи:
Труський, 61, 71, Піскун, 68

КРИСТАЛ (Яготин) — ПАТРІОТ (Баришівський район) — 0:7
Голи:
Гайовий, 17, Сусла, 49, Килипенко, 59, 80, Купрій, 79, Мурзик, 82, 87

КОЛОС (Пустоварівка) — СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — 1:3
Голи:
Кацалап, 76 — Жильчук, 45+1, Коба, 59, Заремба, 83

ПЕРЕЯСЛАВЩИНА (Переяслав-Хмельницький район) — ФК МУЗИЧІ — 2:1
Голи:
Столяренко, 79, Левченко, 86 — Сирота, 76

СТАРА БОЯРКА (Боярка) — ДЖУНІОРС (Шпитьки) — 0:3
Голи:
Скороход, 68, Костяний, 74, Самар, 89

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →