closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Останні трансфери чемпіонату Тернопільської області

Останні трансфери чемпіонату Тернопільської області
Изменить размер a+ a-
373
0

Для команд учасниць чемпіонату Тернопільської області до 23 травня відкрите трансферне вікно. Колективи цим користаються, а тому активно дозаявляють та відзаявляють футболістів. Пропонуємо до Вашої уваги останні трансферні новини.

Так, уже не є гравцем вищолігового чортківського "Кристалу" 19-річний вихованець одеського футболу Іван Лавров. На дорослому рівні команда з Чорткова стала для футболіста першою, адже раніше він виступав виключно за дитячо-юнацькі колективи: "Жемчужина" (Одеса), ДЮСШ №11 (Одеса), "Чорноморець" (Одеса), "УФК-Олімпік" (Харків). Свого часу Лавров знаходився на перегляді у ФК "Тернопіль", але контракт з муніципалами так і не підписав. За "Кристал" Лавров зіграв усього два поєдинки: по одному в аматорському чемпіонаті України (проти "Рочина" з Соснівки, 23 хвилини) та в чемпіонаті Тернопільської області (проти зборівського "Колоса", 14 хвилин).

Решта переходів сталися в командах першої обласної ліги. Найактивніше на трансферному ринку попрацював аутсайдер групи "Б" ФК "Шумськ", який дозаявив одразу чотирьох футболістів і відзаявив – двох. Новачками шумської команди стали – 22-річний Володимир Хмель (перейшов з "Арсеналу" з Білокриниці), 22-річний Микола Камінник, 21-річний Микола Шмирук та 17-річний Святослав Григоренко. Натомість уже не є гравцями ФК "Шумськ" – Валентин Бабій та Михайло Ошурко.

Підгаєцька "Нива" дозаявила 18-річного Віталія Щебивовка, який у минулому сезоні захищав кольори ФК "Тернопіль-Педліцей", а відзаявлений з команди з Підгайців 22-річний Юрій Кириленко.

"Юність" з Горішньої Слобідки (Монастириський район) дозаявила братів Лаштів – 24-річного Івана та 25-річного Андрія.

Кременецькі "Три валети" відзаявлили двох захисників – Володимира Дроздовського та Юрій Дубчака.

Один з лідерів першої ліги – "Бастіон-1427" з Горішньої Вигнанки (Чортківський район) перервав співпрацю з 29-річним воротаремОлегом Шафраном. Що цікаво, цей гравець продовжує виступи за "Січ" з Ягільниці, з якою пробився до фіналу Ліги чемпіонів Тернопільщини.

ФК "Вишнівець-2" поповнився 21-річним Андрієм Вайдою, котрий свого часу виступав за тернопільську ДЮСШ.

ФК "Трибухівці" дозаявив 21-річного Юрія Грицака, котрий сезон-2018 розпочинав у футбольній команді села Переволока (Бучацький район).

Новачком "Гірника" з Новосілка став 28-річний Богдан Коновалов з команди "Юність" (Личківці, Гусятинський район).

І, насамкінець, "Колос" з Бучача відзаявив 21-річного захисника Михайла Козара, котрий перейшов у "Маяк" (Пилява, Бучацький район).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →