closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. 7-й тур. Анонс матчів

Чемпіонат Львівської області. 7-й тур. Анонс матчів
Изменить размер a+ a-
1106
0

У неділю, 20-го травня, відбудуться чергові матчі найвищої за рангом футбольної ліги Львівської області.

"Юність" (Гійче) – "Юність" (Верхня Білка). Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

Центральний поєдинок звітного туру. Дербі двох "Юностей". Колектив із Гійчого несподівано очолив після стартових 6-ти турів турнірну таблицю, разом зі львівською "Погоню" проходячи дистанцію без жодної поразки. Найближчі два тури стануть для гійченців випробуванням на міцність, адже їм доведеться протистояти фаворитам обласної першості, фіналістам цьогорічного Меморіалу Ернеста Юста – спершу Верхній Білці, а потім Миколаєву. Якщо вони в цих іграх нав’яжуть справжню боротьбу і вкрадуть очки в суперника, то ще більше змусять себе поважати і підтвердять лідерську позицію. Травмований наконечник атак Гійчого й один із найкращих бомбардирів цього чемпіонату Павло Дроботій. Зі слів головного тренера команди Руслана Брунця, малоймовірно, що він зможе відновитися до звітної зустрічі. Але це протистояння за жодних обставин не втрачає принциповості, адже кожному є що доводити. На користь "Юності" (Гійче) рідні стіни. Проте це не зупинить Верхню Білку, яка битиметься до останнього, оскільки в разі перемоги зможе зрівнятися за очками з лідером.

"Енергетик" (Добротвір) – ФК "Миколаїв". Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

Схоже, миколаївці нарешті вибралися з психологічної ями, в яку несподівано опустилися на старті сезону. Це, зокрема, засвідчив поєдинок попереднього туру з доволі міцним "Феніксом-Стефано" з Підмонастиря, якого чинні чемпіони впевнено обіграли з рахунком 4:0, що має додати впевненості "містянам". Інша річ, що чимало гравців ФК "Миколаїв" серед тижня були задіяні за збірну Львівської області на Кубку регіонів ФФУ. Вони відіграли два непрості матчі на штучному полі в Івано-Франківську, і це може позначитися на їхньому фізичному стані. Щоправда, є ймовірність того, що радість від виходу у фінал Кубку регіонів України все компенсує і нівелює втому. "Енергетики" хоч і перебувають на передостанній сходинці турнірки, але все ж доволі кусючі. Безумовно, колектив із Добротвора спробує вдома відібрати очки в чинного чемпіона Львівщини.

СФК "Кордія" (Муроване) – СКК "Демня". Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

"Пора набирати залікові бали", – вочевидь, саме так перед кожним матчем улюбленців думають цього сезону вболівальники команди з Мурованого, яка єдина з усіх учасників змагань поки що з "бубликом" у графі "очки" в турнірній таблиці. В гості до мурованців завітає доволі непростий суперник, який позаторік виборов золоті медалі обласної першості – спортивно-культурний клуб "Демня". Футболісти з Миколаївського району вже неодноразово демонстрували, що їх недаремно вважають одним із фаворитів цьогорічного чемпіонату Львівської області. Підопічні Павла Котовенка встигнули "зняти скальп" із грізних "Юності" (Верхня Білка) та ФК "Миколаїв", а минулого туру виснажили чималою кількістю гострих атак лілера з Гійчого. Тому "Кордії" доведеться добряче попітніти, аби розжитися очками з Демнею. Але чому би Мурованому не створити сенсацію?

"Думна" (Ременів) – "Гірник" (Новояворівськ). Юнаки: 15:00. Дорослі: 17:00.

Минулий тур футболісти "Думни" через непарну кількість учасників змагань пропускали, тож мали більше часу на відпочинок і підготовку, ніж їхній недільний суперник (щоправда, ременівці зіграли серед тижня чвертьфінал Кубку Мікльоша з Бродами: 2:0). "Гірникам" доведеться зійтися в герці з дебютантом Прем’єр-ліги, який увірвався в трійку лідерів, змусивши суперників себе поважати. Команда з Ременова – наразі найбільш результативна в найвищому дивізіоні львівського обласного футболу (13 забитих м’ячів у 5-ти матчах). Протистояти такій потужній атаці непросто, але футболісти з Новояворівська минулого туру продемонстрували, що можуть на рівних боротися з колективами з верхівки турнірної таблиці, лише в заключні хвилини втративши перемогу над львівською "Погонню" (1:1).

"Локомотив" (Рава-Руська) – ФК "Самбір". Юнаки: 16:00. Дорослі: 18:00.

"Залізничники" з "містянами" стартують найпізніше серед усіх пар неділі, оскільки цього дня на стадіоні в Раві-Руській відбудеться поєдинок 24-го туру юніорської першості України між львівськими "Карпатами" (U-19), що борються за срібні медалі першості, та ФК "Маріуполь" (U-19). Безумовно, футболісти "Локомотива" хочуть підтягнутися до верхівки турнірної таблиці. Загалом вони демонструють непогану гру, але не вистачає дещиці, аби здобувати позитивний результат. Так, минулого туру підопічні Романа Самчука жваво розпочали зустріч із ФК "Мостиська", захопивши перевагу, але потім раптово пропустили з пенальті і дещо збавили оберти, віддавши перемогу суперникові (1:2). Тепер "залізничники" намагатимуться розкусити міцного горішка – ФК "Самбір", який перебуває в трійці лідерів. Тож уболівальників очікує справжня битва.

ЛСК "Погонь" (Львів) – ФК "Мостиська". Середа, 23-тє травня.

Цей поєдинок перенесено на середу, 23-го травня. Юнацькі склади цих команд зіграють сьогодні, в суботу, 19-го травня, о 17:00 на стадіоні "Гарт" ("Трудові резерви") у Львові. Щодо дорослих, то і львів’яни, і мостищани наразі мають рівну кількість очок – по 9, щоправда, в перших краща різниця забитих/пропущених м’ячів і матч у запасі. Отож, можна чекати непоступливої боротьби – "Погонь", яка проходить турнірну дистанцію без поразок, захоче повернутися в трійку лідерів, а ФК "Мостиська" спробує (в разі перемоги) випередити львівський клуб у турнірці.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →