closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Дербі "Юностей"

Дербі "Юностей"
Изменить размер a+ a-
574
0

У неділю, 20-го травня, лідер цьогорічного чемпіонату "Юність" Гійче прийматиме на своєму полі одного з фаворитів сезону – "Юність" із Верхньої Білки. Інформаційний центр Федерації футболу Львівської області поцікавився думкою наставників обох команд щодо їхньої очної принципової зустрічі.

Руслан БРУНЕЦЬ, головний тренер "Юності" (Гійче):

– До зустрічі з Верхньою Білкою готуємося традиційно, як і до кожної домашньої гри. В наших суперників є чимало класних футболістів, яким приділяємо особливу увагу. Я зараз не дивлюся на турнірну таблицю. Нам потрібно відповідально підходити до кожного матчу. В недільному поєдинку переможе найсильніший, той, хто менше помилятиметься. Як на мене, гра триватиме до забитого м’яча. На жаль, наш нападник Павло Дроботій, котрий уже забив 5 голів у чемпіонаті і є одним із найкращих бомбардирів, травмований. Його не вистачало нам минулого туру в дуелі з СКК "Демня", адже через нього ми будуємо гостроту атак. Павла викликали на тренувальний збір збірної Львівської області, яка в травні грала на штучному полі, де він отримав травму. Невідомо, чи встигне відновитися до протистояння з Верхньою Білкою... Запорука успіху "Юності" (Гійче) в тому, що в нас дружний колектив, сформований із хлопців зі Жовківського району. Завдяки цьому протистоятимемо суперникам.

Богдан КОСТИК, головний тренер "Юності" (Верхня Білка):

– До дуелі з "Юністю" готуємося у штатному режимі, нічого особливого. Команда з Гійчого несподіваний, але все ж таки лідер обласної першості. Ми вивчили сильні сторони суперника, однак я не розкриватиму карти. Наш колектив мотивований на кожну гру, додаткова мотивація йому не потрібна, тим паче, в зустрічі з лідером. Усі наші футболісти чудово розуміють, проти кого доведеться грати і серйозно налаштовуються на поєдинок. На жаль, у неділю нам не допоможе наш капітан Юрій Музика, котрий відновлюється від травми. Для нас це серйозна втрата. Але попри це ми битимемося на полі до останнього.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →