closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Ліги чемпіонів Тернопільщини: у фіналі зіграють "Лісма" (Шляхтинці) та "Січ" (Ягільниця)

Ліги чемпіонів Тернопільщини: у фіналі зіграють "Лісма" (Шляхтинці) та "Січ" (Ягільниця)
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
713
0

17 травня у повторному поєдинку півфіналу Ліги чемпіонів Тернопільщини "Лісма" з Шляхтинців (Байковецька громада) на виїзді перемогла команду "Єдність" з Рибників (Бережанський район) – 2:1. А оскільки такий ж рахунок було зафіксовано в першому поєдинку, то команда з Тернопільського району здобула путівку до фіналу.

Хоча, все могло бути по-іншому. На початку зустрічі господарі зуміли відкрити рахунок. З лівого краю карного майданчика команда "Єдність" отримала право на пробиття штрафного. Володимир Громосяк точно поцілив у дальню "дев’ятку". (1:0). За рахунок м’яча забитого на полі суперника (перший поєдинок, нагадаємо, завершився з рахунком 2:1 на користь "Лісми"), до фіналу за такого рахунку виходила б команда з Бережанщини. Однак вже у першому таймі голом у роздягальню відзначився колектив з Шляхтинців і знову це сталося зі стандарту. На другій компенсованій хвилині ветеран "Лісми" Володимир Льошка зі штрафного був точним (1:1). А наприкінці першої години гри господарі невдало намагалися створити штучне положення поза грою і гравець гостей Павло Бутрин реалізував вихід віч-на-віч (1:2).

Далі гості грали, відштовхуючись від рахунку, який їх задовольняв, не особливо загострюючи гру в атаці, а бережанська команда хоча й більше атакувала, контролювала м’яча, але до реальних загроз воротам голкіпера "Лісми" справа не дійшла…

***

"Єдність" (с. Рибники, Бережанський р-н) – "Лісма" (с. Шляхтинці, Тернопільський р-н) – 1:2 (1:1)

17 травня. Котів. Сільський стадіон. 300 гл. +19 град.

Арбітр: Андрій Гах (Тернопіль), асистенти – Ігор Брик (Чортків), Іван Сокіл (Тернопіль).

"Єдність": Зелінський, А. Засєдко, Качерай, Кушлик, Соколовський-к, Панас, Дорош, Громосяк, Макар, Проць (Семенів, 52), Твардовський.

"Лісма": Мацюх (Чикало, 46), Лемещак, Кривобедрий (Стець, 46), Бутрин, Ясенко, Шпилюр, Галадза, О. Агрес, Льошка-к, Цінчик, Грицик.

Голи: Володимир Громосяк (16), Володимир Льошка (42+2), Павло Бутрин (59).

Попередженні: І. Проць (35), В. Кушлик (37).

17 травня відбувся повторний матч Ліги чемпіонів Тернопільщини між командою "Січ" з Ягільниці (Чортківський район) та ФК "Вишнівець" (Збаразький район). Як і першому матчі, так і в повторному, перемогу здобула команда "Січ". Цього разу – з мінімальним рахунком – 1:0.

Долю поєдинку вирішив гол, який господарі поля забили у середині другого тайму. Гравці "Січі" організували комбінацію на лівому фланзі. Василь Пшеничний накотив м’яча Степану Басістому і той у дотик з кута штрафного майданчика зряче перекинув голкіпера ФК "Вишнівець" Михайла Горліцького, який вийшов на кілька метрів з лінії воріт. М’яч по дузі потрапив у дальній кут. Що цікаво, Басістий відзначився і в першому матчі, тому його можна сміливо вважати героєм півфіналу Ліги чемпіонів у парі "Січ" – ФК "Вишнівець".

До слова, програючи з мінімальним рахунком, вишнівецька команда не опускали руки, а шукала щастя біля воріт суперника і двічі її гравці виходили на побачення з голкіпером "Січі" Олегом Шафраном, але переграти того не зуміли.

***

"Січ" (с. Ягільниця, Чортківський р-н) – ФК "Вишнівець" (Збаразький р-н) – 1:0 (0:0)

17 травня. Ягільниця. Сільський стадіон. 250 гл. +19 град.

Арбітр: Володимир Пиндиківський (Бучач), асистенти – Володимир Кацан (Бучач), Денис Кіцкай (Бучач).

"Січ": Шафран, Побуринний (Пирен, 81), О. Хруставка, Басісний, Гладчук, Слободян, Пшеничний, Л. Хруставка (Цілінський, 56), Клим, Недокус (Савків, 46), Дерманський.

ФК "Вишнівець": Горліцький, Борисевич, Лисий, Чабай, Гарбуз, Саєнко, Лукащук, Дідик, Барва (Дзюла, 65), Вайда (Грішаков, 79), Косінський.

Гол: Степан Басістий (65).

Попереджені: А. Лукащук (42), Ю. Побуринний (60), Р. Дідик (77).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →