closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Кар’єр-Дністер": амбіції лідера

"Кар’єр-Дністер": амбіції лідера
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
645
0

Об’єднана команда Торчиновичів і Старого Самбора веде активну боротьбу за перше місце Першої ліги Львівщини, впевнено крокуючи нога в ногу з борщовицьким "Соколом", відірвавшись від переслідувачів на 5 очок.

Після стартових 5-ти турів футболісти "Кар’єра-Дністра" проходять турнірну дистанцію без утрат в обласному чемпіонаті – 5 перемог і 15 очок у скарбничці. Підопічні Івана Лужецького славляться надійною грою в обороні, пропустивши лише 2 м’ячі. Президентом клубу є Ярослав Володимирович Француз, окрім того, він – головний спонсор, а посаду почесного президента займає мер Старого Самбора Ігор Станіславович Трухим. Унікальною візитівкою "Кар’єра-Дністра" є те, що вони проводять домашні матчі на двох різних стадіонах (міський стадіон Старого Самбора і стадіон у Торчиновичах), почергово змінюючи локацію.

"Запорукою нашого успіху є командний дух і чудова атмосфера, ми не є командою яскравих індивідуальностей, як то кажуть, зірок із неба не хапаємо", – розповів про переконливу гру своїх підопічних у стартових турах інформаційному центру Федерації футболу Львівської області наставник команди Іван Лужецький. Цікаво, що у складі "Кар’єра-Дністра" грають винятково вихованці Старосамбірського району, до того ж, цієї осені зміни відбудуться і на рівні юнацького футболу. Вже з наступного сезону старосамбірці хочуть заявити в Дитячо-юнацьку футбольну лігу України власних вихованців 2002-го і 2004-го років народження. Впродовж останніх років можемо спостерігати справжній ренесанс у старосамбірському футболі, ці здобутки – насамперед справедливий результат спільної важкої роботи керівництва клубу і тренерського штабу. Наразі команда двічі на тиждень тренується в посиленому режимі. Головна її ціль на сезон – перемога в Першій лізі Львівщини і, відповідно, підвищення у класі.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →