closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок регіонів ФФУ: Івано-Франківська область - Львівська область 0:0, по пенальті - 6:7

Кубок регіонів ФФУ: Івано-Франківська область - Львівська область 0:0, по пенальті - 6:7
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1219
0

Збірна Івано-Франківської області – Збірна Львівської області – 0:0 (у серії післяматчевих пенальті: 6:7)

Збірна Львівської області: Бурмас Мар’ян, Бойко Назар, Танечник Роман, Іванишин Павло, Дзюрах Роман, Шандра Олег (Гірний Святослав, 87), Майовецький Назар (Терлецький Андрій, 54), Юськевич Іван, Фостаковський Богдан, Малецький Назар, Цюпка Назар

Запасні: Грицаль Михайло, Знетиняк Михайло

Попередження: Іванишин Павло (82), Цюпка Назар (82), Фостаковський Богдан (88), Бойко Назар (90), Гірний Святослав (97), Дзюрах Роман (110)

Вилучення: Юськевич Іван (100)

Протистояння збірних Львівської та Івано-Франківської областей у другому відбірному етапі Кубку регіонів України вийшло складним і напруженим, адже інтрига зберігалася до останнього. До того ж, футболістам довелося пристосовуватися до штучного покриття івано-франківського стадіону "Хет-трик" (в обласних чемпіонатах вони грають на натуральній траві). Перша половина зустрічі минула в рівній непоступливій боротьбі, без особливих моментів. Після перерви хорошу нагоду відзначитися мав Назар Малецький, який головою влучив у поперечину. Так само небезпечно головою після кутового пробивали франківці. Півтори години гри завершилися без забитих м’ячів, тож довелося грати ще два тайми по 15 хвилин.

На 10-ій хвилині першого овер-тайму арбітр покарав прямою червоною карткою за удар суперника рукою в обличчя гравця львівської "Погоні" Івана Юськевича. Але навіть у меншості збірна Львівської області зіграла гідно і мала непогані нагоди, аби відзначитися. В підсумку все вирішувалося в серії післяматчевих пенальті. Героєм футбольної лотереї став голкіпер ФК "Миколаїв" Мар’ян Бурмас, відбивши 3 удари опонентів із 11-метрової позначки. В середу, 16-го травня, о 13:00 в Івано-Франківську збірна Львівщини побореться за вихід до фіналу Кубку регіонів України з Житомирською областю.

Наставник збірної Львівської області Віталій Пономарьов у післяматчевому коментарі інформаційному центру ФФЛ зазначив: "Я щиро вдячний хлопцям за самовіддачу. Після вилучення нашому колективу потрібно було проявити характер, що ми і зробили. Окремо відзначу нашого воротаря Мар’яна Бурмаса, котрий виручив нас у серії післяматчевих пенальті. Було непросто, адже не всі футболісти, на яких ми розраховували, змогли поїхати до Івано-Франківська: чимало травмовані, дехто не зміг залишити постійне місце роботи. Але ми вистояли, нічим не поступалися опонентам, створювали гольові моменти. Готуємося до наступного протистояння. Головне, що в хлопців є бажання і характер".

Нагадаємо, в попередньому фіналі Кубку регіонів України в серпні 2016-го року в Борисполі збірна Львівщини поступилася Кіровоградській області, сформованій на базі петровського "Інгульця", пропустивши два "сухі" м’ячі в першому таймі. Зі слів Віталія Пономарьова, цього року його підопічні намагатимуться тріумфувати на цих змаганнях, що проводить Федерація футболу України серед колективів футболістів, які не мали контрактів на професійному рівні. Переможець здобуде право представляти нашу країну в Кубку регіонів УЄФА.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →