closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Підсумки 7-го туру чемпіонату Київської області

Підсумки 7-го туру чемпіонату Київської області
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
694
0

Пішов третій десяток

"Патріот" не програє в обласному чемпіонаті після минулорічного восьмого липня. Чотирнадцять зустрічей торік, уже сім цьогоріч — переможна серія народної команди Баришівського району становить 21 матч поспіль. Окрасою сьогоднішнього виграшу "Патріота" стали голи. Драгомирецький, долучившись до гри по перерві на позиції лівого захисника, підхопив м’яча в своїй зоні і, переклавши його на праву ногу, могутнім ударом з флангу зняв павутину в "дев’ятці". А Килипенко, у стилі молодого Блохіна, прорвався з флангу, обігравши почергового трьох оборонців, і поцілив у дальній нижній кут чужих воріт. Господарі панували в повітрі, що й стало визначальним для їхньої перемоги. Особливо це стосується Бобошка, який бездоганно зіграв на позиції опорника, та Григораша, який не дав вільного простору Антоненку.

Диво в Ірпені

"Сокіл" відіграв пропущені за стартові чверть години три м’ячі і здобув яскраву вольову перемогу над "Межигір’ям". Новопетрівці, скориставшись невпевненими діями найдосвідченіших у господарів — Сабатюка та Скаскевича, безапеляційно виграли дебют, але забили зовсім необов’язкові м’ячі. Задиристу команду тренера Самченка вони не зламали. Знову відзначився специфічним хет-триком Ємельянов. Саме з поданих ним кутових Окодува та Скаскевич відіграли два голи, а Власенко пострілом з повітря замкнув простріл Ємельянова. Наприкінці поєдинку Куба та Заремба почергово штурмували ворота вже надломлених психологічно гостей — і м’яч од коліна Заремби таки залетів до сітки. Фантастика!

Супергвардієць Дорофеєв

"Авангард" у важкій обопільно гострій боротьбі обіграв юніорів "Любомира" завдяки істотній перевазі в досвіді та можливості варіювати складом. Сомов забив єдиний м’яч головою після подачі кутового. Однак справжнім іменинником став Дорофеєв. Організатор гри чемпіонської дружини та її нев’янучий ветеран найпершим зіграв 300 вищоліговий матч у чемпіонатах області. Сталася ця прем’єрна подія в — увага! — сімнадцятому сезоні славнозвісного Дори.

Історична найперша

Броварські муніципали здобули свою прем’єрну перемогу нинішнього сезону. Вони й раніше мали привабливий ігровий вигляд завдяки осмисленому контролю м’яча, але на цей раз ще й били по воротах опонента насправді небезпечно. Били і таки забили! Ширай замкнув простріл партнера на дальній стійці. Чорний зі штрафного запустив шкіряного в кут воріт. А Киричок ударом над голкіпером довів до логічного завершення зручний простріл активного Кучерука. Тим часом очільник ФК "Бровари" Логвин анонсує появу в команді давно очікуваного бомбардира…

Воробей вже десятий

Капітан "Десни" вистрілив дуплетом і довів свій історичний вищоліговий баланс до 56 забитих м’ячів. Це десятий показник у стрілецькому реєстрі Київщини. На жаль, особливої втіхи нове досягнення Воробею не принесло, бо його команда безнадійно програла принциповому супернику. "Десна" оновлюється, відбір виконавців і шліфування командної гри триває безпосередньо на турнірному марші, а це завжди супроводжується матеріальними втратами. Нічого не вдієш: треба терпіти. Терпіти і працювати, аби команда знову стала результативною та потужною.

Роби як я

Саме з таким гаслом зіграли сьогодні проти міцного вищолігового середняка наставники "Діназа". Асистенти тренера Бондаренка — Прима та Капаністий — забили три м’ячі з чотирьох. А почав розгром переяславців Долженко. Зверніть увагу: юнак відзначається результативним ударом — незмінно, щотуру — з 14 квітня. Так і до рекорду близько.

"Зоря" засяяла в Денихівці

Хлопці з Владиславки зачепилися за турнірне очко на виїзді, що з ними трапляється вельми рідко. Вони врятували надзвичайно важливу для себе нічию в компенсований арбітром час. Мазепа подав до володінь господарів, голкіпер завагався і кмітливий Ващенко головою спрямував шкіряного в сітку. А перший гол, уже не вперше цього року з діагональної передачі лівого захисника Мірцхулави, провів косоприцільним ударом Никоненко. По перерві, надто в останні чверть години, денихівці мали стомлений вигляд і помилялися частіше звичайного. Навіть звично висока майстерність Литченка на цей раз не допомогла його команді здобути перемогу. Більше того: саме "Зоря" була ближчою до загального успіху в матчі.

Результати 7-го туру

"Десна" (Погреби) — "Джуніорс" (Шпитьки) 2:4
Голи:
Є.Воробей 48 пен, 90+2 — Щериця 21, Куба 27, Кривошеєнко 32, Костенко 64

"Любомир" (Ставище) — "Авангард" (Бзів) 0:1
Гол:
Сомов 78

"Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) — "Межигр’я" (Нові Петрівці) 4:3
Голи:
Окодува 26, Скаскевич 38, Власенко 67, Заремба 80 — Скидан 9, Білошицький 12, Возний 17

"ДГ Шевченківське" (Денихівка) — "Зоря" (Владиславка) 2:2
Голи:
Литченко 39 пен 57 — Никоненко 55, Ващенко 90+2

"Діназ"(Вишгород) — "Переяславщина" (Переяслав-Хмельницький район) 4:1
Голи:
Долженко 6, Прима 27, 80, Капаністий 90+3 — Левченко 57

"Патріот" (Баришівський район) — "Музичі" 2:0
Голи:
Драгомирецький 47, Килипенко 65

"Бровари" — "Меліоратор" (Буча) 3:1
Голи:
Ширай 44, Чорний 62, Киричок 73 — Скуратівський 86 -turu.html

Турнірна таблиця

Кращі бомбардири

ФутболистКомандаГолы (Пен.)МатчиСреднее
1Сергей Долженко "Диназ"971.29
2Дмитрий Возный "Межигорье"7 (2)61.17
3Владислав Литченко "ДГ Шевченкивське"5 (2)22.5
4Евгений Воробей "Десна"5 (1)41.25
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →