closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Закарпатської області. Огляд 4 туру

Чемпіонат Закарпатської області. Огляд 4 туру
Изменить размер a+ a-
707
0

ФК "Оболонь" (Хуст) – ФК "Карпати" (Рахів) – 2:1 (юнаки – 0:2)

(Міклош Михайло, 72; Росоха Микола, 74 – Яремчук Юрій, 68)

Прогнозована принциповість матчу виправдала свої сподівання. Зрештою, це відобразилося й на рахунку. У першому таймі команди фатальних помилок не припускалися й пішли на перерву за рахунку 0:0. А ось у другому таймі гості першими відкрили рахунок, та, видно за підтримки рідних стін, хустяни вирвали перемогу.

ФК "Ужгород" – ФК "Поляна" – 1:0 (16:0)

(Дудаш Михайло, 54)

Матч видався напруженим, як і передбачалося. Зрештою 6 жовтих карток і два вилучення – тому підтвердження. Перший тайм запам’ятався обмаллю гольових моментів (респект захисникам обох команд) і в’язким суперництвом за м’яч у центральній частині поля й на підступах до штрафної площі. А ось після перерви хоч і був забитий лише один гол, але гостроти побільшало з боку обох команд. Не обійшлося й без надмірних пристрастей.

Мабуть, усе розпочалося з гола. Полянці на 54 хв припустилися позиційної помилки в захисті, Михайло Дудаш отримав чудовий пас, вийшов на ударну позицію й потужно пробив повз воротаря суперника в "дев’ятку". А на 57 хв. в штрафній площі "Ужгорода", а також за 8 хвилин на краю штрафної площі "Поляни" м’яч влучив у руку відповідно захисникам обох команд. Арбітр зустрічі, без сумніву, бачив ці епізоди, але взяв на себе сміливість трактувати їх не як гру рукою, а саме як влучання м’яча в руку. Отож пенальті не було в обох випадках.

Тим часом, гості опинилися в ситуації наздоганяючого й атакували більше, а ужгородці намагалися адекватно захищатися (особливо хотілося б виділити надійну гру воротаря господарів Юрія Славіка) і розраховували на контратаки. У підсумку матч так і завершився мінімальною перемогою господарів. Правда, у самісінькому кінці матчу стався вкрай неприємний епізод із черговим порушенням правил. У результаті з’ясовувати стосунки зчепилися команди ледь неповними складами. На щастя, усе швидко завершилося. У стані обох суперників були вилучені Степан Буксар (ФК "Ужгород") і Богдан Павлич (ФК "Поляна"). Що найприкріше, за попередньою інформацією, в останнього лікарі зафіксували подвійний перелом щелепи.

Крім того, пристрасті вирували й загалом під час матчу та після нього. Особливо з боку обох тренерів і керівництва ФК "Поляна" діставалося відповідно четвертому судді, арбітрові в полі та працівникам ФФЗ. Про що здійснено відповідні записи в протоколі матчу. Що ж, на найближчому засіданні КДК (очевидно, у понеділок) буде що розбирати, і більш ніж упевнено можна сказати: без штрафних санкцій не обійдеться.

Радувати за цих обставин може хіба що такий факт: обидві команди молоді, цікаві, показали зрілий футбол і, без сумніву, будуть серед головних претендентів на нагороди чемпіонату.

ДЮСШ Тячів – ФК "Вільхівці" – 1:1 (юнаки – 12:0)

(Повхан Сергій, 18 – Жовчак Віктор, 75+)

Так складається, що практично в кожній грі Павло Іванчов має кадрові проблеми. Ось і цього разу з різних причин були відсутні двоє центральних захисників. Попри це наставник тячівською юні, добре знаючи гру "Вільхівців", зумів налаштувати підопічних на фіналіста Кубка області. Останні, очевидно, ще й недооцінили суперника. У підсумку господарі навіть першими забили: Василь Чегіль удало асистував, і Сергій Повхан замкнув передачу. У другому таймі господарі більше діяли на контратаках і теж мали нагоди забити, але натомість пропустили. Герой першого тайму С.Повхан став таким собі антигероєм другого: спочатку не реалізував хороший момент, а після подачі кутового суперником випадково зіграв рукою у своїй штрафній площі. Віктор Жовчак пенальті реалізував. Нічия. І можна сказати, що районне дербі вдалося. У складі господарів особливо слід відзначити воротаря Богдана Пунька, який, до речі, у зимовій першості виступав за… "Вільхівці".

МФА "Мункач" – ФК "Бужора" (Іршава) – 2:2 (1:0)

(Максимець Віталій, 33; Атамась Артем, 60 – Котляр Богдан, 18; Сурмач Віталій, 65)

Матч видався по-справжньому бойовим. Фізично краще виглядали мукачівці, але їм десь не пощастило перемогти в рідних стінах. Слід віддати належне й іршавцям, котрі першими забили, а коли поступалися, то швидко змогли відновити паритет, який і зберігся до фінального свистка.

ФК "Середнє" – ФК "Вітязь" (Концгазо) – 3:1 (2:2)

(Тищук Павло, 19; Качур Іван, 45; Бако Олександр, 55+ – Ковтан В’ячеслав, 14)

Середнянці на правах господарів і як титулованіший учасник змагань більше володіли м’ячем і зуміли здобути перемогу, зокрема й реалізувавши пенальті. Команди ще до середини тайму обмінялися голами, а в кінці першого й на початку другого підопічні Василя Варги досягли свого.

З урахуванням учорашніх матчів господарі в 3 зустрічах перемогли. Ще в двох поєдинках зафіксовано нічиї. Результативність 4 туру – 2,8.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →