closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Дмитро Прима: "Часто забиваю або головою, або в підкаті"

Дмитро Прима: "Часто забиваю або головою, або в підкаті"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
317
0

Перемога "Діназу" над "Переяславщиною" з Переяслав-Хмельницького (4:1) виявилася для господарів досить непростою. Левову часту голів (два) у ворота суперників записав у свій актив віце-капітан Дмитро Прима. Одразу по завершені матчу ми попросили гравця прокоментувати поєдинок.

"Напевно для мене характерні подібні голи. Як кажуть Крохмаль та Бондаренко, всі свої м’ячі я забиваю або головою, або в підкаті. Не зуміли ми до кінця донести, не всі зрозуміли, що буде важкий матч. Команди, з якими нам довелося грати перед цим були сильніші, на їх налаштовувати не треба, а ось матчі з такими суперниками, як "Переяславщина", будуть зараз важкі. Це добротна, бойова команда, б’ються за кожен м’яч, з нами дуже складно грати. Коли рахунок став 2:1, то особливого переживання за результат не з’явилося, була впевненість, що ми свої м’ячі ще заб’ємо. А після третього голу зрозумів, що все вже добре завершиться.

У Славика (голкіпера Пруднікова – Прим.авт.) після перших ігор з’явилася впевненість, набирається досвіду, хлопець не грав на цьому рівні. Скажу чесно, що в перших матчах не було такої впевненості, як є зараз. Тобто, тепер відчувається, що є воротар за спиною.

Коли нам забивали, то не розібралися з голом, давайте подивимося відео і поговоримо. По гарячим слідам не хочеться робити висновків. Розберемо і там вже буде все зрозуміло".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →