closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Закарпатської області. Анонс 4-го туру

Чемпіонат Закарпатської області. Анонс 4-го туру
Изменить размер a+ a-
594
0

Перші три тури були так званими "розігрівальними". Тепер, коли більше стають відомі потенційні можливості кожного з учасників, розпочинається справжня битва за реалізацію поставлених на змагання завдань.

12 травня (субота)

ФК "Оболонь" (Хуст) – ФК "Карпати" (Рахів)

Цікава пара приблизно рівних суперників. Обидва – поки аутсайдери й не здобули ще жодного очка. А отже, у протистоянні між собою обов’язково хтось виявиться на коні. Хто? Передбачити складно. Хустяни грають удома, але неймовірно багато пропустили. Карпатівцям потрібно проводити виїзний матч і відійти після домашнього фіаско із "Севлюшем". Видається, що особливий вплив на долю матчу матимуть і фізичні кондиції, і психологічний настрій.

ФК "Ужгород" – ФК "Поляна"

Ще одна пара, яка викликає і підвищений інтерес, і фактично є центральною в турі. "Поляна" – лідер чемпіонату, не програла жодного матчу. Та грає в гостях. Правда, почувається на виїзді теж упевнено. Ужгородці діятимуть удома й відстають тільки на одне очко від представника Свалявщини. Це неабияк мотивуватиме в поєдинку. Обидві команди просто блискуче зіграли в попередньому турі, а тому перебувають у доброму гуморі. Слід очікувати нелегкого протистояння.

13 травня (неділя)

ДЮСШ Тячів – ФК "Вільхівці"

Аутсайдер проти середняка з дивідендами на користь останнього. Господарям не позаздриш. Команда наче здобула необхідний досвід у минулому сезоні, але на старті нового впала в психологічну яму, пропустивши в трьох турах аж 17 голів. "Вільхівці", хоч і в гостях змагатимуться, але навпаки: діють стабільніше, у минулій зустрічі перемогли, готуються до фіналу Кубка області. Усе це "бонуси", які можуть "спрацювати" у цій зустрічі. Утім, ДЮСШ нічого не залишається, як шукати вихід із ситуації, що склалася, а їх суперникові демонструвати свою звичну гру. Не слід скидати з рахунку, що на матч може вплинути фактор тячівського дербі. Хоч поки фаворит – усе ж команда Юрія Бучка.

МФА "Мункач" –ФК "Бужора" (Іршава)

І ця пара може порадувати хорошим протистоянням. Господарі поки без очок, але щонайменше можуть покладатися на рідні стіни й мотивуватимуть себе намаганням узяти перші очки в чемпіонаті. Бужорці їдуть на матч у статусі одного з лідерів, та гратимуть на виїзді й мають психологічний тягар у вигляді домашньої відчутної невдачі в попереднього турі. В іршавців атакувальна ланка виглядає потужніше, але минулого разу дала збій. Як же буде цього разу?

ФК "Середнє" – ФК "Вітязь" (Концгазо)

У команд однакова кількість очок, мають відповідно 4 й 5 місця, свої останні матчі виграли. Це додає інтриги зустрічі. Проте є одне "але". Середнянці в статусі срібного призера й матимуть поєдинок дома, а концгазівці – дебютанти у вищій лізі й виходитимуть на поле в гостях. Отож перевага поки на боці команди Василя Варги. Але обидва суперники – з Ужгородщини. Чи вийде в них дербі районного масштабу?

Більшість матчів туру – з підвищеним градусом інтриги. А можливо, слід сподіватися на несподіванку? Отож чекаємо результатів ігор загалом.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →