closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. 6-й тур. Анонс матчів

Чемпіонат Львівської області. 6-й тур. Анонс матчів
Изменить размер a+ a-
877
0

Сьогодні, в суботу, 12-го травня, відбудуться чергові поєдинки найвищої за рангом футбольної ліги Львівської області напередодні матчів збірної Львівщини в Кубку регіонів України.


СКК "Демня" – "Юність" (Гійче)

Центральна гра звітного туру. Команда з Гійче стала справжнім відкриттям старту цьогорічного чемпіонату, очоливши після перших 5-ти турів турнірну таблицю. Звісно, футболісти "Юності" не захочуть віддавати позицію лідера навіть такому міцному суперникові як "Демня". Матч принциповий для обох колективів. Господарі в разі перемоги зможуть витіснити гійченців із верхівки турнірки, а гості – зміцнити лідерство. Підопічні Павла Котовенка впевнено стартували з перемог над одними з фаворитів сезону – "Юністю" з Верхньої Білки (2:0) та "Миколаєвом" (1:0), але потім дещо збавили оберти, несподівано поступившись на власному полі підмонастирському "Феніксу-Стефано" (0:1) і лише завдяки єдиному голу Володимира Вербного на останній компенсованій хвилині вирвавши мінімальну перемогу над добротвірським "Енергетиком". До слова, і Демня, і Гійче надійно грають в обороні, пропустивши відповідно 1 і 2 м’ячі. Отож, очікуємо непоступливої боротьби.

ФК "Миколаїв" – "Фенікс-Стефано" (Підмонастир)

Миколаївців у цій зустрічі влаштує лише перемога, адже не пасує чинному чемпіону перебувати внизу турнірної таблиці. Після переконливої перемоги над ФК "Мостиська" 4:0 "містяни" зазнали трьох поразок поспіль. Моменти підопічні Віталія Пономарьова створюють регулярно, але підводить реалізація, не вистачає фарту. Та й суперниками Миколаєва були міцні колективи – ФК "Самбір", СКК "Демня", "Юність" (Верхня Білка). Так, увесь сезон іще попереду, можна наверстати загублене, але втрата очок із конкурентами в боротьбі за медалі може дорого коштувати. У звітному турі миколаївців чекає чергове випробування серйозним суперником. Минулого туру "фенікси" несподівано перемогли Верхню Білку 2:0, уперше в сезоні забивши більше одного м’яча, і суттєво піднялися в турнірній таблиці. Фактично, це другий за градусом напруги поєдинок шостого ігрового дня після дуелі Демні і Гійче.

"Гірник" (Новояворівськ) – ЛСК "Погонь" (Львів)

Уперта й доволі амбітна "Погонь" гострить зуби на чемпіонство. Разом із "Юністю" з Гійче – львів’яни єдині, хто цього сезону проходить турнірну дистанцію без поразок. Безумовно, це додає впевненості і віри у власні сили. Футболісти львівського клубу не лише активні в контратаках, а й надійні в захисті. До минулого туру "Погонь" тримала власні ворота на замку, але все зіпсував прикрий автогол Олега Яценка. Підставити підніжку гостям зі Львова спробує новояворівський "Гірник", який, до речі, цього сезону непереможний на своєму полі (одна перемога й одна нічия), зате два домашні поєдинки поспіль "гірники" завершували в меншості через необережну гру, оскільки арбітри карали порушників вилученнями. Якщо Новояворівськ зіграє дисципліновано і злагоджено як у нападі, так і в обороні, то цілком може здобути очки з "Погонню".

ФК "Мостиська" – "Локомотив" (Рава-Руська)

Дербі прикордонних міст Львівщини. Обидва колективи повинні підходити до очного протистояння в хорошому настрої – напередодні мостищани здолали "Кордію" з Мурованого 3:1, а "залізничники" розгромили новояворівський "Гірник" 3:0. Тим паче, в ФК "Мостиська" бомбардирський хист демонструє президент, меценат і головний тренер-гравець команди Андрій Шагало. Спочатку він відзначився хет-триком (до речі, першим і наразі єдиним цього сезону) у ворота добротвірського "Енергетика", а минулого туру двічі засмутив голкіпера "Кордії". Таким чином на його рахунку вже 5 забитих м’ячів, тож він разом із півзахисником "Юності" (Гійче) Павлом Дроботієм ділить першу сходинку найкращих снайперів чемпіонату Львівської області. На користь мостиського клубу рідні стіни, але серед тижня вони грали з Мурованим, тож мали менше часу для відпочинку і підготовки, ніж їхні опоненти.

ФК "Самбір" – "Кордія" (Муроване)

Вболівальники команди з Мурованого вже втомилися чекати, коли ж їхні улюбленці нарешті здобудуть перші залікові бали в обласному чемпіонаті. Мурованці не лише мають "бублик" у графі "очки", а й катастрофічно мало забивають і чимало пропускають – 2:14. Тож досвідченому наставнику "Кордії" Василю Леськіву доведеться добряче попітніти, щоби привити підопічним переможний дух. Вочевидь, перемога додасть гостям упевненості для подальших поєдинків. Щоправда, зробити це у протистоянні з міцним Самбором, який усерйоз налаштований поборотися цього сезону за золоті медалі, доволі непросто.
"Юність" (Верхня Білка) – "Енергетик" (Добротвір)

Здавалося, все зрозуміло в поєдинку у Верхній Білці, де місцева "Юність" прийматиме "Енергетик" із Добротвора. Чинний володар Кубка Львівщини, тріумфатор цьогорічного Меморіалу Ернеста Юста й один з основних претендентів на чемпіонство протистоятиме на власному полі нестабільним "енергетикам". Однак попереднього туру добротвірці продемонстрували, що готові боротися з фаворитами цього сезону, лише на останній компенсованій хвилині втративши нічию з "Демнею" (0:1) і перед цим з аналогічним рахунком здолавши ФК "Самбір". Щоправда, "білки" розлючені, оскільки минулими вихідними зазнали поразки 2:0 у Підмонастирі, тож намагатимуться розривати оборонні редути суперників. Але хлопці з Добротвора вміють витримувати удари. Залишається "Енергетику" ще покращити реалізацію моментів.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →