closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. Анонс 7-го туру

Чемпіонат Київської області. Анонс 7-го туру
Изменить размер a+ a-
1295
0

У сьомому турі (12 травня) лідери чемпіонату Київщини мають можливість збільшити відрив від переслідувачів: "Діназ" та "Авангард" зустрінуться з командами, що знаходяться у нижній половині турнірної таблиці, тоді як їх конкуренти зіграють між собою.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Київської області

Чемпіон області вирушить у Ставище, де зустрінеться з натхненним останніми успіхами "Любомиром". Підопічні Сергія Живого тиждень тому сенсаційно здолали бронзового призера минулорічного чемпіонату – "Десну" (1:0), а потім підняли собі настрій перемогою над ФК "Іванків" у 1/16 фіналу Кубка області. Два місяці тому "Любомир" поступився "Авангарду" на Меморіалі Кирсанова з рахунком 2:5. Проте, наразі ставищани сповнені рішучості зупинити переможний хід підопічних Сергія Карпенка. Інша справа, що одного бажання буде недостатньо.

Матч у Ставищі завершить програму сьомого туру. Всі інші зустрічі розпочнуться о 17:00. Зокрема, в Лютежі "Діназ" прийматиме "Переяславщину". Підопічні Мехмана Доли тиждень тому перервали серію невдач, завдавши поразки "Броварам" (3:2). Але, при всій повазі до представника Переяслав-Хмельницького району, у Лютежі команді нічого хорошого не віщує. "Діназ" здобув вже шість перемог поспіль (з урахуванням матчу Кубка області) і виглядає явним фаворитом анонсованого поєдинку. Продовжити переможну серію "діназівцям" може завадити хіба що недооцінка суперника.

Читайте також: Бомбардири чемпіонату Київської області

Центральні матчі сьомого туру відбудуться у Баришівці та Погребах. На спорткомплексі "Прогрес" підопічні Євгена Щербини намагатимуться не лише продовжити свою вражаючу безпрограшну серію, але й здобути перемогу над одним з конкурентів у боротьбі за медалі. "Музичі", своє чергою, обіцяють постати у Баришівці у найпотужнішому складі. Під питанням знаходиться лише участь у матчі Андрій Хомина. Колишній гравець київського "Арсенала", харківського "Металіста" та ужгородської "Говерли" через травму був замінений у попередньому турі вже на п’ятій хвилині зустрічі з "Зорею". Після цього у кубковому побитті "Здвижу" 36-річний півзахисник участі не брав.

Щодо Погребів, то саме на місцевому сільському стадіоні відбудеться найбільш статусний матч туру. "Десна" та "Джуніорс" - це команди, які попередні два сезони завершили на п’єдесталі пошани. Погребчани здобули срібний та бронзовий комплекти нагород, а шпитьківчани золото 2016 року обміняли на срібло 2017-го. Причому у минулому році саме у Погребах вирішувалося, чи зможе "Джуніорс" захистити чемпіонський титул. У випадку перемоги команда Сергія Шута за втраченими очками за тур до фінішу обійшла б у турнірній таблиці "Авангард". Проте, своїм шансом не скористалася, поступившись з рахунком 1:2. Принциповості цій дуелі додає ще той факт, що "Десна" у минулому році вибила "Джуніорс" у півфіналі Кубка області.

Наразі "Джуніорс" та "Десна" є сусідами у турнірній таблиці, посідаючи сьому та восьму сходинку відповідно. Проте, демонструють протилежну динаміку: шпитьківчанам вдалося покращити своє становище, здобувши у чотирьох попередніх турах сім очок. "Десна" - навпаки, втратила декілька позицій, бо за відповідний проміжок часу зазнала трьох поразок. Хоча серед тижня підопічні В’ячеслава Руженцева дещо покращили собі настрій, здобувши Кубок Броварського району.

Читайте также: Підсумки 6-го туру чемпіонату Київської області

Свідками ще одного цікавого матчу мають можливість стати жителі та гості Ірпеня. На місцевому стадіоні "Чемпіон" "Сокіл" прийматиме "Межигір’я". У турнірній таблиці суперників розділяє лише одне очко. При цьому у попередньому турі обидві команди зіграли невдало, поступившись конкурентам у районних дербі. Підопічні Олега Самченка програли "Джуніорс" (0:1), а "Межигір’я" - "Діназу" (1:2). Тому у очній зустрічі команди намагатимуться реабілітуватися та покращити своє турнірне положення.

В інших матчах між собою зустрінуться команди з нижньої частини турнірної таблиці. "Бровари" у протистоянні з "Меліоратором" намагатимуться здобути перші очки у сезоні, а "ДГ Шевченківське" та "Зоря" обіцяють порадувати результативним футболом. На своєму полі команда Олександра Солов’яна не давала глядачам нудьгувати – у трьох матчах було забито аж 20 м’ячів! Результативними видалися й гостьові поєдинки "Зорі": в Ірпені підопічні Андрія Міхна програли "Джуніорс" з рахунком 3:4, а у Лютежі – "Межигір’ю" з рахунком 0:5.

Розклад матчів 7-го туру

"Патріот" (Баришівський район) – "Музичі"
Баришівка. СК "Прогрес". 17:00
Матчі у минулому сезоні: не зустрічалися

"ДГ Шевченківське" (Денихівка) – "Зоря" (Владиславка)
Денихівка. 17:00
Матчі у минулому сезоні: не зустрічалися

"Любомир" (Ставище) – "Авангард" (Бзів)
Ставище. 18:00
Матчі у минулому сезоні: 0:7, 0:3
Статистика очних зустрічей: +0=0-2 (різниця м’ячів – 0:10)

"Бровари" - "Меліоратор" (Буча)
Бровари. СК "Спартак". 17:00
Матчі у минулому сезоні: не зустрічалися

"Діназ" (Вишгород) – "Переяславщина" (Переяслав-Хмельницький район)
Вишгород. Стадіон "Діназ". 17:00
Матчі у минулому сезоні: не зустрічалися

"Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) – "Межигір’я" (Нові Петрівці)
Ірпінь. Стадіон "Чемпіон". 17:00
Матчі у минулому сезоні: 2:4, 1:1
Статистика очних зустрічей: +0=1-1 (різниця м’ячів – 3:5)

"Десна" (Погреби) – "Джуніорс" (Шпитьки)
Погреби. 17:00
Матчі у минулому сезоні: 0:1, 2:1
Статистка очних зустрічей: +1=0-3 (різниця м’ячів – 5:7)

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →