closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Чернівецької області. Огляд 1-го туру

Чемпіонат Чернівецької області. Огляд 1-го туру
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1492
0

Минулими вихідними стартував довгоочікуваний Чемпіонат Чернівецької області з футболу серед аматорів сезону 2018 року. Порівняно з минулим сезоном склад команд змінився більше ніж суттєво: достатньо сказати, що з усіх дев’яти учасників чемпіонату в минулому році в обласному чемпіонаті грали лише три команди – МСК "Кіцмань, ФК "Іванківці" та "Черемош-Вижниця". Саме тому передбачити хід подій у сезоні-2018 фактично неможливо, натомість мусимо пильно слідкувати за іграми чемпіонату, щоби мати повну картину того, що відбувається.

І вже перший тур став цілковитою несподіванкою, що, безумовно, ще більше додало інтриги головному футбольному турніру сезону! В усіх чотирьох (!!!) матчах першого туру було зафіксовано перемоги гостей! Господарі виявилися настільки толерантними, що нічого не змогли протиставити своїм суперникам! J

Найбільше за всіх "покуражилася" гірська "Вижниця": у Вашківцях вижниччани "накидали" господарям чотири м’ячі, а у відповідь отримали всього один! "Іванківці" взагалі не змогли "розмочити" ворота гостей і "насуху" програли сусідям по Кіцманському району – "Неполоківцям" – 0:2.

У двух інших матчах чемпіонату з однаковим рахунком 1:2 перемоги в гостях здобули МСК "Кіцмань" (над "Коровією") і строїнський "Золотий колос" (над "Драгуш Воде" з Герци).

Варто відзначити цікаву гру кіцманчан. Якщо у минулому році "Кіцмань" реально претендував на комплект нагород обласного чемпіонату, але в кінці припустився кількох помилок, то на цей сезон у керівництва команди дуже серйозні плани. Склад команди вдалося не тільки зберегти, а й підсилити, тому кіцманчан без перебільшення можна вважати одними із фаворитів цьогорічного чемпіонату. І це вони доказали у першому ж турі!

Саме "Кіцмань" відкрив рахунок у матчі (гол на рахунку Василя Раци), витримав кілька атакуючих хвиль господарів і в кінці кінців відзначився вдруге (автор другого голу – той самий Василь Раца!). Більше того, кіцманчани могли відзначитися й втретє – був один спірний момент із призначенням/ непризначенням пенальті у ворота "Коровії" – але й цих двох голів команді виявилося достатнім для перемоги.

І це при тому, що склад у "Коровії" теж не з останніх, команда добре укомплектована, проте бажання, напевно, все ж таки було більше у гостей із "Кіцманя". 1:2, і вже у вівторок на ці дві команди очікує "друга серія" протистояння. Щоправда, вівторковий матч відбудеться вже у рамках Кубку Чернівецької області.

Отже, ще раз про результати першого туру:

№ гриДатаЧасСтадіонГраРахунок
1.05.0517.30с.ІванківціФК "Іванківці" – ФК "Неполоківці"0:2
2.04.0517.30м.Вашківці"ОТГ Вашківці" – "Черемош-Вижниця"1:4
3.05.0517.30с.КоровіяФК "Коровія" – МСК "Кіцмань"1:2
4.02.0517.30с.Горбово"Драгуш Воде" – "Золотий колос"1:2
Вихідний – "Стелс"
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →