closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup
Чемпіонат Львівської області 2018 . 5-й тур
Україна. Муроване. Шкільний стадіон
. ,
1 : 3
"Мостиська"
(Мостиська)

Чемпіонат Львівської області: дубль Шагала приніс ФК "Мостиська" другу перемогу у сезоні

Чемпіонат Львівської області: дубль Шагала приніс ФК "Мостиська" другу перемогу у сезоні
Изменить размер a+ a-
1089
0

В останньому матчі 5-го туру "Кордія" з Мурованого на власному полі поступилася ФК "Мостиська" 1:3, перемагаючи за підсумками першого тайму 1:0, і залишилася без очок на останній сходинці турнірної таблиці Прем’єр-ліги Львівської області.

Доволі напружена гра до перерви в Мурованому завершилася порушенням правил від гостей і пенальті на 38-ій хвилині. Перший удар від Коляси голкіпер мостиської команди відбив, але на повторний постріл від Лавківа вже не залишилося можливостей і сил – 1:0, і гравці "Кордії" налаштувалися брати перші очки в провідній лізі Львівщини.

Та тільки-но закінчилася перерва, як на 47-ій хвилині президент, тренер-гравець і капітан ФК "Мостиська" Андрій Шагало спрямував м’яч у кут воріт, голкіпер мурованської команди, можливо, міг врятувати ситуацію, але цього не зробив – 1:1…

Далі – на 61-ій хвилині – влучним ударом відзначився один із ключових виконавців колективу з Мостиської Михайло Кіт-Копиляк. Через 9 хвилин крапку в зустрічі, ввірвавшись у карну зону господарів і вистреливши в кут воріт, поставив усе той же невтомний Андрій Шагало, який у перегонах бомбардирів із 5-ма голами наздогнав Павла Дроботія з "Юності" з Гійчого. Серйозний показник, який вартий особливої похвали.

Таким чином "Кордія" (Муроване) й надалі залишається в турнірній таблиці без очок, а "Мостиська" вже набрала 6 пунктів і може розраховувати на подальше сходження…

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →