closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Павло Дроботій: "Хочемо в трійку призерів"

Павло Дроботій: "Хочемо в трійку призерів"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
833
0

"Юність" із Гійче, яка проводить в еліті львівського обласного футболу вже третій сезон, несподівано захопила лідерство в Прем’єр-лізі Львівщини, наразі проходячи турнірну дистанцію без поразок (лише дві нічиї). Особлива заслуга в цьому лівого півзахисника команди з Жовківського району Павла Дроботія, якому в липні 2018-го виповниться 20 років. Зараз він очолює гонитву бомбардирів "прем’єрки", забивши 5 із 10-ти голів Гійчого (фактично відзначався щотуру, крім стартового поєдинку з з "Погонню", в якому зафіксовано нульову нічию). Талановитий футболіст розписався у воротах ФК "Самбір", ФК "Мостиська", новояворівського "Гірника" і "Думни" (двічі). Інформаційний центр Федерації футболу Львівської області поспілкувався із забивним гравцем.

– Павле, як тобі вдається часто забивати?

– Насамперед потрібні впевненість у власних силах і, звичайно, везіння. Забивати мені допомагають партнери по команді, зокрема, Олег Лашин, який віддає хороші передачі. У дебютному для Гійче сезоні у Прем’єр-лізі Львівщини я не забивав, а торік відзначився в обласному чемпіонаті 12-ма забитими м’ячами, як і цьогоріч, оформивши дубль у другому турі.

– Що відчуваєш, коли відзначаєшся голом?

– Відчуваю безмежну радість. Я обожнюю забивати. Приємно, що мої голи допомагають команді перемагати. Намагаюся докладати для цього максимум зусиль. Залишаюся на футбольному полі після тренувань, аби попрацювати над ударами. Люблю грати в Гійчому, звідки я родом. Тут мене люди знають, хвалять після вдалих поєдинків, разом зі мною радіють забитим м’ячам, підштовхуюючи до подальшого саморозвитку.

– "Юність" (Гійче) неочікувано очолила турнірну таблицю Прем’єр-ліги Львівщини. В чому секрет успіху команди?

– Чимало залежить від нашого тренера Руслана Брунця, котрий сформував у Гійчому боєздатний колектив. Щиро вдячний йому за це, а також керівництву нашого клубу, яке завжди підтримує, виконує обіцянки.

– Як загалом оціниш цьогорічні змагання у Прем’єр-лізі Львівщини? Чого очікуєш?

– Цей обласний чемпіонат неабияк цікавий уболівальникам, адже команди вирівнялися, немає явних аутсайдерів. Кожен колектив може відібрати один в одного очки, залікові бали втрачають навіть фаворити. Керівництво "Юності" з Гійче поставило перед нами завдання – завершити цей сезон у трійці призерів. Тож боротимемося лише за призові місця.

– Нещодавно тебе вперше викликали в розташування збірної Львівської області, яка всередині травня зіграє у півфіналі Кубку регіонів України. Що для тебе означає цей виклик?

– Приємно, що тренер збірної області Віталій Пономарьов звернув на мене увагу. Це мотивує до подальшого прогресу. Наскільки мені відомо, я – перший вихованець "Юності" (Гійче) в складі збірної Львівщини. Робитиму все для того, аби наша область була першою.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →