closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Підсумки 6-го туру чемпіонату Київської області

Підсумки 6-го туру чемпіонату Київської області
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
3579
0

Матч туру

Підопічні Володимира Бондаренка продовжують приємно дивувати футбольну спільноту Київщини. "Діназ" здобув п’яту поспіль перемогу, причому знову переграв одного з конкурентів у боротьбі за чемпіонство. У шостому турі вишгородці у районному дербі здолали сусідів – "Межигір’я".

На відміну від попередніх матчів (проти "Сокола" та "Джуніорс"), коли події на полі розвивалися за сценарієм "Діназа", цього разу підопічнім Володимира Бондаренка довелося продемонструвати характер. Вони програли перший тайм з рахунком 0:1, але в другому зуміли схилити шальки терезів на свою користь. Знову відзначився Сергій Долженко, який забив вже у п’ятому матчі поспіль, а автором переможного голу став Лущан.

Сенсація туру

Довгоочікувану – першу перемогу у чемпіонаті здобув "Любомир". В рідних стінах команда Сергія Живого переграла бронзового призера минулого сезону – "Десну". Цей результат став справжньою несподіванкою. Проте, за свідченнями очевидців, є цілком закономірним. "Любомир" за грою переважав грізного противника, який знову не зміг задіяти бойовий склад. Підопічні Сергія Живого значно гостріше діяли в атаці, створили чимало гольових нагод та навіть після вилучення граючого тренера продовжили активні наступальні дії. Нагорода за старання знайшла господарів на 89-й хвилині, коли Заїка реалізував пенальті, призначений за фол Коростишевського на Іващенко.

Підсумки 6-го туру чемпіонату Київської області - изображение 1

Розгром туру

У минулому сезоні "Авангард" здобув найбільшу кількість розгромних перемог – 14. Одразу у восьми матчах підопічні Сергія Карпенка забили у ворота суперників не менше п’яти м’ячів, тому не дивно, що бзівчани завершили чемпіонат з феноменальним показником – 104 голи.

На старті нинішнього сезону подібна атакувальна потужність команди не спостерігалася. У п’яти матчах "Авангард" забив "лише" дев’ять м’ячів, чотири з яких були відправлені у ворота "Переяславщини". Хоча треба зауважити, що суперники у команди Сергія Карпенка були не з простих.

У шостому турі "Авангарду" дістався досить зручний опонент – команда "ДГ Шевченківське", яка у попередніх матчах пропустила 14 м’ячів. І тут команду Сергія Карпенка прорвало: після нічийного першого тайму у другому бзівчани відвантажили у ворота опонента шість м’ячів та у підсумку здобули перемогу з рахунком 7:2. Відзначимо, що вперше у цьогорічному сезоні відзначилися Сергій Панфілов та Сергій Зелді, які входять до когорти найкращих бомбардирів чемпіонатів Київщини.

Перемога туру

Далеко не в кращому психологічному та фізичному станах підходив до принципового протистояння з "Соколом" віце-чемпіон Київщини – "Джуніорс". Болючого удару по впевненості команди завдала розгромна поразка від "Діназа", а чисельні кадрові втрати суттєво обмежили Євгена Чуприну при виборі стартового складу та можливості тренера вносити корективи під час матчу.

Однак всі ці негаразди, здалося, лише згуртували команду. "Джуніорс" видав кращий матч у сезоні та заслужено переміг "Сокіл". Якби не натхненна гра Дениса Сабатюка, який щонайменше тричі врятував команду від здавалося неминучих голів, шпитьківчани ще б до перерви зняли всі питання, стосовно переможця.

Натомість, на початку другої половини зустрічі підопічні Євгена Чуприни дещо збавили оберти, дозволивши "Соколу" провести декілька небезпечних атак. У складі "соколят" мав забивати Заремба, який пробивав з лінії воротарського майданчика. Також нагода для взяття воріт була у Коби, якому завадив забити Козир. Ближче до середини другого тайму "Джуніорс" знову перехопив ініціативу, навантажив роботою Сабатюка та у підсумку забив переможний м'яч. Його автором став Левенець, який головою замкнув подачу Скорохода з правого флангу.

Підсумки 6-го туру чемпіонату Київської області - изображение 2

Дебют туру

Перед шостим туром ФК "Музичі" нарешті вдалося заявити Андрія Бойка – досвідченого футболіста, відомого передусім за виступами у "Іллічівці", запорізькому "Металургу", сімферопольській "Таврії" та ужгородському "Закарпатті". Попередні роки володар Кубка України-2009 відіграв на Таїланді.

Матч проти "Зорі" став для 37-річного футболіста дебютним за "Музичі" у чемпіонаті Київщини. Бойко з’явився у стартовому складі, зайнявши позицію опорного хавбека, та допоміг команді здобути впевнену перемогу – 2:0. Обидва голи провели колишні гравці збірної України – Олександр Максимов та Олександр Романчук.

Підсумки 6-го туру чемпіонату Київської області - изображение 3

Сейв туру

"Меліоратор" вже можна називати взірцем для всіх команд чемпіонату Київщині у справі організації домашніх матчів. Організаторам поєдинку з "Патріотом" знову вдалося створити чудову футбольну атмосферу – з музикою, ведучим, конкурсом та призами. Під час матчу біля кожної трибуни працювали стюарди, а м’ячі подавали юні футболісти місцевої ДЮСШ. На поле команди вийшли під один з хітів AC/DC. Проте, як і в матчі проти іншого представника Баришівського району – "Авангарда", здобути бодай очко "Меліоратору" знову не судилося.

"Патріот" створив значно більше гольових нагод, одну з яких використав Андрій Єрмоленко (до речі, колишній гравець "Меліоратора"). Проте, навіть за такого перебігу подій команда Дмитра Дубаса мала шанс для того, щоб відігратися. На останніх хвилинах "Патріот" від втрати очок врятував Сергій Кукса. Півзахисник прийняв на себе удар футболіста "Меліоратора", який пробивав з декількох метрів.

Помилка туру

"Бровари" зазнали шостої поразки поспіль та продовжують перебувати на останньому місці. Проте, навколо зустрічі команди Миколи Логвина з "Переяславщиною" розгорнулася справжня детективна історія. Справа в тому, що офіційні джерела повідомили про поразку "Броварів" з рахунком 2:4. Це стало цілковитим сюрпризом для представників клубу, які стали свідками лише трьох пропущених м’ячів.

Після "розслідування" здоровий глузд все ж взяв гору. КОФФ визнала помилку, яка сталася з вини офіційних осіб матчу - рахунок матчу змінений з 4:2 на 3:2, а Олексію Чорному повернули другий гол команди, який помилково був записаний на Олександра Гунікова. Таким чином, лідер "Броварів" став автором дублю.

Результати 6-го туру

"Любомир" (Ставище) – "Десна" (Погреби) 1:0
Голи
: Заїка 89 пен

"Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) – "Джуніорс" (Шпитьки) 0:1
Гол:
Левенець 72)

"Авангард" (Бзів) – "ДГ Шевченківське" (Денихівка) 7:2
Голи:
Панфілов 27, Кондратюк 52 пен, Дорофеєв 56, Тітов 61, Шваб 70, Поспєлов 85, Зелді 89 — Салтанов 30, Шумак 84

"Діназ" (Вишгород) – "Межигір’я" (Нові Петрівці) 2:1
Голи:
Долженко 54, Лущан 73 — Юзефович 9

"Зоря" (Владиславка) – ФК Музичі 0:2
Голи:
Максимов 14, Романчук 20 пен

"Переяславщина" (Переяслав-Хмельницький район) – ФК "Бровари" 3:2
Голи:
Лисенко 8, Єфремов 13, Левченко 47 — Чорний 21, 90+2

"Меліоратор" (Буча) – "Патріот" (Баришівський район) 0:1
Гол:
Єрмоленко 36

Турнірна таблиця

Кращі бомбардири

ФутболистКомандаГолы (Пен.)
1Сергей Долженко "Диназ"8
2Дмитрий Возный "Межигорье"6 (2)
3Павел Лисенко "Переяславщина"4
4Петр Кондратюк "Авангард"4 (2)
5Максим Сирота "Музычи"4 (1)
6Владислав Литченко "ДГ Шевченкивське"3 (1)
7Евгений Кушнир "Авангард"3
8Евгений Левченко "Переяславщина"3 (1)
9Андрей Шешеня "Десна"3
10Владислав Труский "Межигорье"3
11Евгений Воробей "Десна"3
12Иван Сомов "Авангард"3
13Николай Кучеренко "Мелиоратор"3
14Никита Шорников "Сокол"3 (2)
15Владислав Коба "Сокол"3
16Александр Безпалый "Диназ"3
17Алексей Чорный "Бровары"3
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →