closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Закарпатської області. Анонс 3-го туру

Чемпіонат Закарпатської області. Анонс 3-го туру
Изменить размер a+ a-
543
0

ФК "Вітязь" (Концгазо) – МФА "Мункач" (Мукачево)

Загалом доволі рівна пара, і це тільки посилюватиме інтригу в матчі. Головний фактор у матчі – рідні стіни. Подивимося, чи скористаються ним конгазівці.

ФК "Бужора" (Іршава) – ФК "Ужгород"

Іще одне доволі рівне протистояння. Якщо не станеться якогось дива, то перемога будь-якої з команд настільки ж можлива, наскільки вийде й важкою. Та знову ж: у бужорців очевидна перевага – рідні стіни.

ФК "Поляна" – ДЮСШ Тячів

На старті змагань "Поляна" – серед лідерів, а тячівці – у аутсайдерах. Господарів улаштовує винятково перемога, а тячівці й у разі нічиєї будуть на коні.

ФК "Вільхівці" – ФК "Оболонь" (Хуст)

Хоч обидві команди й не набрали поки очок, але господарі мають усі козирі у своїх руках. Вони виступають у рідних стінах, мають надійний захист, більш стабільні в грі. Цього не скажеш про хустян, котрі в двох зустрічах уже пропустили 10 голів. Можливо, "Вільхівці", і багато не заб’ють, але до матчу є ближчими до вікторії.

ФК "Карпати" (Рахів) ФК "Севлюш" (Виноградів)

Об’єктивно виноградівці сильніші за "Карпати" і їдуть на гостьовий поєдинок у статусі фаворита. Водночас сталося так, що для рахівців ця зустріч – стартова в чемпіонаті. І з одного боку, команда-господар намагатиметься не зіпсувати свято своїм уболівальникам, а з іншого, матиме психологічний тиск із зазначеної причини. Як би там не було, а втрата очок у другому матчі з трьох стартових для "Севлюша" буде розцінюватися, мабуть, за невдачу, а господарям важливо насамперед показати змістовний рівень гри. Загалом слід очікувати, найімовірніше, нелегкого протистояння.

У турі є що втрачати і господарям, і гостям. Це зумовлює додаткову інтригу.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →