closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Ліга чемпіонів Тернопільщини: несподівана поразка "Вишнівця" та успіх "Лісми"

Ліга чемпіонів Тернопільщини: несподівана поразка "Вишнівця" та успіх "Лісми"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1225
0

3 травня у першому півфінальному поєдинку Ліги чемпіонів Тернопільщини шляхтинецька "Лісма" (Тернопільський район) перемога команду "Єдність" з Рибників (Бережанський район) – 2:1.

Господарі поля розпочали поєдинок дуже агресивно і вже в дебюті відкрили рахунок. Пішла навісна передача з правого краю атаки "Лісми", голкіпер гостей Ярослав Зелінський невдало зіграв на виході. На м’ячі був Іван Ясенко, але його удар прийшовся в оборонця, натомість першим на добиванні опинився Павло Бутрин, який спокійно переправив смугастого у порожні ворота (1:0). Команда з Бережанщини швидко оговталася і лідер їхніх атак Назар Соколовський мав дві хороших нагоди, щоб зрівняти рахунок, але йому відверто нещастило. Однак у середині тайму він таки досяг свого. Іван Панас передачею між двох центральних захисників вивів Соколовського віч-на-віч з кіпером, форвард обіграв свого візаві і закотив м’яча у порожні ворота (1:1).

З початком другого тайму активніше знову стали грати господарі, яких, зважаючи на двоматчеве протистояння команд, нічия явно не влаштовувала. І на початку другої 45-хвилинки Володимир Льошка вийшов віч-на-віч з воротарем гостей, але пробив прямо в нього. Ще ряд хороших моментів створили команди, однак розв’язка настала на самому завершенні матчу. Господарі отримали право на пробиття штрафного удару з правого краю. Пішов простріл, при великому скупченні гравців найкраще в епізоді розібрався Юрій Стець та з близької відстані заштовхав м’яча у ворота (2:1).

А вже в компенсований час просто зобов’язаний був зрівнювати рахунок гравець "Єдності" Юрій Дорош, але з воротарського майданчика м'яч після удару голоовою пройшов повз штангу…

Матч-відповідь між цими командами відбудеться 17 травня.

***

"Лісма" (с. Шляхтинці, Тернопільський р-н) – "Єдність" (с. Рибники, Бережанський р-н) – 2:1 (1:1)

3 траня. Шляхтинці. Сільський стадіон. 150 гл. +26 град.

Арбітр: Іван Мандзюк (Зборів), асистенти – Ігор Брик (Чортків), Михайло Брик (Чортків).

"Лісма": Мацюх, Грицик, Цінчик, О. Агрес, Лемещак, Льошка, Федорчук-к, Галадзе, Шпилюр (Стець, 82), Бутрин, Ясенко (Я. Агрес, 87).

"Єдність": Зелінський, А. Засєдко, Качерай, Подоляк (Мандич, 82), Дорош, Р. Фок, Проць (Семенів, 63), Соколовський-к, Панас (Ю. Фок, 72), Колодка, Твардовський.

Голи: Павло Бутрин (5), Назар Соколовський (27), Юрій Стець (89).

Попередженні: В. Подоляк (6), В. Качерай (50), А. Засєдко (61), Р. Фок (79), І. Семенів (88), Ю. Федорчук (90), В. Колодка (90), Ю. Стець (90+2).

Вилучений: В. Федорчук (90+3, друге попередження).

ФК "Вишнівець", який після групового етапу змагань Ліги чемпіонів Тернопільщини багато спеціалістів вважали головним претендентом на перемогу в турнірі, у першому півфінальному поєдинку несподівано поступився на власному полі команді "Січ" з Ягільниці (Чортківський район) – 0:3.

У першому таймі нічого не передвіщало розгрому, навпаки, по створених гольових моментах саме вишнівецька команда переважала суперника. Однак пропустивши на початку другого тайму гол, господарі поля не зуміли переламати хід гри.

Перший м’яч гості забили після невпевнений дій оборонців ФК "Вишнівець". Дмитро Дерманський обікрав суперника, іншого обіграв і завдав точного удару повз воротаря (0:1). Незадовго лівий оборонець "Січі" Степан Басістий пройшов по бровці від власної половини поля, ввійшов у штрафний майданчик і влучного пробив (0:2). А ближче до кінця матчу "Січ" отримала право на кутовий. Його було розіграно, Михайло Клим віддав передачу на Олега Хруставку і той з 16-ти метрів пробив у "дев’ятку" (0:3).

Матч-відповідь між цими командами відбудеться 17 травня у Ягільниці.

***

ФК "Вишнівець" (Збаразький р-н) – "Січ" (с. Ягільниця, Чортківський р-н) – 0:3 (0:0)

3 травня. Вишнівець. Стадіон "Вишнівець". 350 гл. +27 град

Арбітр: Андрій Гах (Тернопіль), асистенти – Олександр Ковбасовський (В. Дедеркали), Іван Сокіл (Тернопіль).

ФК "Вишнівець": Горліцький, Борисевич, Лисий, Гарбуз (Саєнко, 69), Чабай, Дзьоба, Лукащук, Олег Критюк (Загородній, 67), Дідик, Вайда (Барва, 55), Косінський.

"Січ": Шафран, О. Хруставка, Побуринний, Басісний, Гладчук, Жидонік (Л. Хруставка, 67), Пшеничний, Слободян, Клим, Савків, Дерманський.

Голи: Дмитро Дерманський (49), Степан Басістий (54), Олег Хруставка (86).

Попереджені: О. Хруставка (15), Ю. Побуринний (37), І. Гарбуз (61), Р. Дідик (85).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →