closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. Анонс 6-го туру

Чемпіонат Київської області. Анонс 6-го туру
Изменить размер a+ a-
1333
0

У черговому турі чемпіонату Київщини основна увага буде прикована до протистояння "Діназа" та "Межигір’я", яке відбудеться у Лютежі. Обидві команди перевищують очікування, за підсумками п’яти турів розташувавшись одразу за спиною у минулорічного чемпіона – на другому та третьому місцях відповідно. При цьому успіх представників Вишгородського району не можна списати на вдалий календар. "Діназ" вже встиг зустрітися з прямими конкурентами у боротьбі за призові місця - "Патріотом", "Соколом", "Десною" та "Джуніорс", причому трьох останніх переміг з загальним рахунком 9:1. Щодо "Межигір’я", то команда Максима Калінкіна залишається однією з трьох, які досі не зазнали жодної поразки. В рідних стінах ФК "Межигір’я" почергово розбив "Любомир" (3:0), "Зорю" (5:0) та "Бровари" (5:2), а з "Авангардом" (0:0) та "Патріотом" (2:2) розійшовся миром.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Київської області

Цікаво, що "Діназ" та "Межигір’я" неодноразово протистояли один одному у різноманітних турнірах – чемпіонаті Києва, Кубку Мунтяна та Кубку Кирсанова. Проте, в рамках чемпіонату Київщини зустрінуться вперше.

Лідер сезону – "Авангард" у звітному турі екзаменуватиме "ДГ Шевченківське". Команда Олександра Солов’яна має дуже непоганий, як для новачка, здобуток – аж сім очок. Проте, вони були зароблені у матчах з рівними за класом суперниками. Обидві зустрічі з претендентами на призові місця – "Десною" та "Музичами" "аграрії" програли з розгромним рахунком (0:4).

Читайте також: Статистика команд чемпіонату Київської області

Ще одне районне дербі прийматиме ірпінський стадіон "Чемпіон", де зустрінуться "Сокіл" та "Джуніорс". Команди з Михайлівки-Рубежівки та Шпитьок – давні і принципові суперники. Історія протистояння колективів сягає корінням в 2012 рік та вже нараховує близько двадцяти матчів. У чемпіонаті Київщини команді Олега Самченка не вдалося відібрати у "Джуніорс" бодай очко. Проте, у 2016-му "соколята" залишили шпитьківчан без двох обласних трофеїв – Кубка та Суперкубка Київщини.

Чемпіонат Київської області. Анонс 6-го туру - изображение 1

Декілька днів тому команди провели своєрідну репетицію майбутнього поєдинку. На тому ж "Чемпіоні" "Джуніорс" в рамках 1/8 фіналу Кубка Києво-Святошинського району здобув вольову перемогу – 2:1. Однак в суботу "Сокіл" матиме високі шанси, щоб взяти реванш. Шпитьківчани недорахуються дискваліфікованих Станіслава Самара та Михайла Костенка, а також декількох травмованих футболістів.

Читайте також: Кращі бомбардири чемпіонату Київської області

Інші претенденти на призові місця свої матчі проведуть на виїзді. "Десна" зіграє у Ставищі, "Музичі" вирушать у Миронівку, де спробують реабілітуватися за поразку від "Авангарда", а "Патріот" завітає на ще одне футбольне свято, яке готує "Меліоратор". Натхненні першою перемогою у чемпіонаті, керівники бучанської команди обіцяють вболівальникам гарячу футбольну виставу. У якості приємного додатку до футболу – багато музики, квас, чеський пивасік та подарунки.

Чемпіонат Київської області. Анонс 6-го туру - изображение 2

Нарешті, в Переяслав-Хмельницькому зустрінуться команди з підвалу турнірної таблиці. Після вдалого початку "Переяславщина" зазнала трьох поразок поспіль, тому у матчі з аутсайдером чемпіонату рішуче налаштована на те, щоб перервати невдалу серію. "Бровари", своєю чергою, вирушають в одне з найстаріших міст України за першими в сезоні очками. У складі команди є футболісти, які рік тому викували для колективу Миколи Логвина непросту перемогу (3:2). Хоча згодом вона обернулася для броварчан технічною поразкою.

Розклад матчів 6-го туру чемпіонату Київської області

"Переяславщина" (Переяслав-Хмельницький район) - "Бровари"
Переяслав-Хмельницький. Стадіон ім.Валерія Лобановського. 17:00
Матчі у минулому сезоні: 3:0, 1:4
Статистика очних зустрічей: +1=0-1 (різниця м’ячів – 4:4)

"Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) - "Джуніорс" (Шпитьки)
Ірпінь. Стадіон "Чемпіон". 17:00
Матчі у минулому сезоні: 2:3, 0:3
Статистика очних зустрічей: +0=0-4 (різниця м’ячів – 3:12)

"Авангард" (Бзів) - "ДГ Шевченківське" (Денихівка)
Баришівка. Стадіон "Прогрес". 17:00
Матчі у минулому сезоні: не зустрічалися

"Любомир" (Ставище) - "Десна" (Погреби)
Ставище. 17:00
Матчі у минулому сезоні: 2:2, 0:2
Статистика очних зустрічей: +0=2-2 (різниця м’ячів - 3:7)

"Зоря" (Владиславка) - "Музичі"
Миронівка. 17:00
Матчі у минулому сезоні: не зустрічалися

"Діназ" (Вишгород) - "Межигір'я" (Нові Петрівці)
Лютіж. Стадіон "Діназ". 18:00
Матчі у минулому сезоні: не зустрічалися

"Меліоратор" (Буча) - "Патріот" (Баришівський район)
Буча. Стадіон "Ювілейний". 18:00
Матчі у минулому сезоні: не зустрічалися

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →