closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Володимир Бондаренко: "Фортуна була на нашому боці"

Володимир Бондаренко: "Фортуна була на нашому боці"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
614
0

Перемога над "Джуніорсом" (3:0) дісталася "Діназу" непросто. Після гри головний тренер діназівців Володимир Бондаренко виглядав емоційно втомленим.

"Хороша гра, хороший суперник у якого дуже хороший тренер Женя Чуприна, - в інтерв'ю офіційному сайту клубу прокоментував двобій з "Джуніорсом" наставник. - Команда грає в дуже хороший футбол і хлопці там непогані. Ми чекали хорошої гри і вона такою виявилася, гострою. Сьогодні нам повезло більше, ми забили хороші голи і виграли 3:0.

Було спекотно, а в таку погоду на штучних полях дуже складно грати. Тому молодці, що перетерпіли. Напруження було, і вилучення в один та інший бік свідчить про це. Ми готуємося до кожного суперника, дивимося сильні та слабкі сторони, аналізуємо, що може в конкретній грі принести нам результат. Стандарт, який ми в першому тайми забили, дуже вплинув на хід гри. І в наші ворота було пару моментів, коли "Джуніорс" повинен забивати. Фортуна сьогодні була на нашому боці.

Кого боялися у складі суперників? Знаєте, команда у них непогана та й на заміну виходили ті, хто може підсилити. Хтось сильніший індивідуально, хтось по-іншому. Непоганий нападаючий Максим Скрипник, гольове чуття у хлопця чудове. Загрози можна чекати від усіх, але найбільшу ніс тренер Євген Чуприна – хороший стратег.

На початку гри якесь хвилювання було в команді, трішки перебудувалася захисна лінія і поки відчули один одного виявилося складно. Але поступово з кожним дотиком м’яча всі більше відчували впевненість, стали грати все краще і краще.

Долженко. Я коли його побачив, то ми з тренерським штабом одразу сказали, що на цю людину ми покладаємо великі надії. Хлопець дуже відповідальний, дуже прогресуючий, який хоче грати, який слухає. Його чекає хороше майбутнє з тим ставленням, яке в нього сьогодні є".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →