closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Юрій Чонка: "Ми виправдаємо ваші сподівання!"

Юрій Чонка: "Ми виправдаємо ваші сподівання!"
Изменить размер a+ a-
1881
0

До вашої уваги пропонуємо інтерв'ю з копанським "Джокером" без якого важко уявити сучасний "Севлюш" і Закарпатський футбол взагалі.

- Юрій, після домашньої перемоги з Вільхівцями, ви нарешті перервали безвиграшну серію. Важко було налаштуватись на цей поєдинок?

- Думаю всі хлопці розуміли, що перший матч чемпіонату на рідному стадіоні, при рідних вболівальниках мав принести лише один результат для впевненості команди - перемогу і перервати серію невдалих ігор. Хоч і пропустили першими, але виграли. Була купа моментів і на мою думку гра вийшла цікавою.

- Щороку в "Севлюша" є головний конкурент в боротьбі за найвищі звитяги. В минулому році був "Минай", в сезоні 2016 року - Ужгород, хто буде в цьому сезоні?

- Чесно кажучи, особисто мені, подобалася конкуренція "Миная" в чемпіонаті, хороша команда, багато класних футболістів, чемпіонат міг бути в напрузі до останнього туру, але на жаль нам чогось не вистачило і на фінішній прямій спіткнулись.
В цьому році, на мою думку, "Середнє", "Ужгород" і "Поляна" будуть докладати максимум зусиль для завоювання медалей і гідної конкуренції, остання з них себе вже проявила.

- З "Севлюшем" ви пройшли "через вогонь, воду і мідні труби" - це такі матчі, як рекордна перемога з рахунком 14:1, це шалений камбек з "Минаєм" та напевно найболючіший програш від того ж "Миная" в фіналі кубку. Який матч запам'ятався найбільше вам?

- Було багато цікавих матчів за період мого приходу в "Севлюш". Я думаю для всіх найбільше запам'ятовується матч з позитивною кінцівкою. За минулорічний сезон, звісно, гра проти "Миная" в якій ми відіграли 3 м'ячі...

- В сезоні 2017 року команда спробувала свої сили в Кубку України серед аматорів. Чи плануєте в цьому році виступити на всеукраїнському рівні?

- Торік, на жаль, Кубок Аматорів виявився для нас невдалим, по грі ми думаю десь були й кращі за нашого конкурента ФК "Миколаїв", але "фарт" був не на нашій стороні. Слід враховувати, що той кубок був для команди першим на такому рівні і може десь не вистачило впевненості. Керівництво клубу ще нічого не говорили про цьогорічний Кубок Аматорів, але думаю ми там будемо і покажемо набагато кращий результат.

- ФК "Севлюш" розпочав набір дітей в групи U-12/14/16 і ви є одним з тренерів. Чи вдалось налагодити тренувальний процес? І чи задоволені ви результатами?

- З перших днів було важкувато з графіком тренувань. День був коротким і мені треба було якось все встигнути так, щоб і самому потренуватись і встигнути до дітей. А вже зараз вдалось повністю налагодити тренувальний процес. А про результат ще рано говорити, треба багато роботи провести з дітьми.

- Кожного домашнього матчу можна спостерігати вщент заповнені трибуни, навіть буває й таке, що на виїзних матчах саме виноградівських вболівальників в рази більше. Можливо вже час віддячити їм за таку підтримку золотом?

- Я вважаю, що такої підтримки як у нашої команди нема в жодного футбольного клубу області. Я вам щиро дякую від всієї команди за вашу підтримку і терпіння! Думаю в цьому році ми виправдаємо ваші сподівання і зробимо все для того, щоб досягти омріяного результату.

Источник новости:
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →