closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. 4-й тур. Анонс матчів

Чемпіонат Львівської області. 4-й тур. Анонс матчів
Изменить размер a+ a-
1217
0

2-го травня відбудуться чергові матчі найвищої за рангом футбольної ліги Львівської області.

"Юність" (Верхня Білка) – ФК "Миколаїв"

Центральний поєдинок звітного туру, що відбудеться в Нижній Білці Пустомитівського району. Останнім часом ці суперники вдосталь награлися один з одним. Торік у чемпіонаті вони обмінялися перемогами. У фіналі Кубка Львівщини сезону 2017-го року тріумфували футболісти з Верхньої Білки (1:0), але згодом миколаївці взяли реванш у Суперкубку області (2:0). Гравці "Миколаєва" мають зуб на "білок", котрі ще в першому таймі фінальної дуелі цьогорічного Меморіалу Ернеста Юста настріляли їм 3 м’ячі, здобувши переконливу перемогу 3:0 на турнірі пам’яті легендарного тренера львівських "Карпат". Але підопічні Віталія Пономарьова зараз упали в психологічну яму – дві "сухі" поразки в попередніх двох турах після стартової розгромної перемоги 4:0 над ФК "Мостиська". Щоправда, суперники в чинного чемпіона Львівщини були доволі міцні – ФК "Самбір" і СКК "Демня". Миколаївці створюють чимало моментів, але підводить реалізація. До того ж, "мовчить" найкращий бомбардир минулорічної обласної першості Ігор Балух… Поки що важко оцінити стан Верхньої Білки, яка перемогла "Самбір" (1:0), але поступилася "Демні" (0:2). Можна не сумніватися, що у протистоянні цієї пари буде гаряче, адже обом є що доводити.

"Гірник" (Новояворівськ) – СФК "Кордія" (Муроване)

На відміну від господарів, які плекають честолюбні плани і вже встигнули цього сезону позбутися нулів у графах "виграші / нічиї /програші", гості з Мурованого наразі лише шукають свою гру. Поки що доводиться важкувато – перший і єдиний гол чемпіонату футболісти "Кордії" забили лише минулого туру. Однак амбіції присутні в обидвох суперників. Зважаючи на той факт, що поєдинок відбудеться в Новояворівську, все ж таки дещо більшими фаворитами гри можна назвати "гірників". Але гості однозначно з цим не погодяться…

ФК "Мостиська" – "Юність" (Гійче)

Футболісти мостиської команди зараз на підйомі. Попереднього туру вони нарешті здобули перемогу, обігравши (4:2) на виїзді "енергетиків" із Добротвора. До того ж хет-триком відзначився їхній президент і головний тренер Андрій Шагало. Та, з іншого боку, до Мостиської завітає фактично лідер Прем’єр-ліги Львівської області. Гравці "Юності" з Гійчого розпочали впевнено, демонструють потужний футбол і налаштовані продовжувати в такому ж дусі. Тож заповідається впертий і непоступливий футбол, в якому кожному є що доводити.

ФК "Самбір" – "Енергетик" (Добротвір)

Після поразки у стартовому турі у Верхній Білці (0:1) самбірські футболісти відчули смак перемог і тепер навіть непогано почуваються у статусі фаворитів. На гру проти добротвірської команди вони однозначно збираються виходити лише з думками про перемогу. А ось "Енергетик" цього сезону ще не відчув, як це здобувати три очки під час офіційних матчів Прем’єр-ліги, тому на кожен поєдинок "енергетики" налаштовуються так, щоби заповнити цю прогалину. Але чи стримають вони самбірську команду, яка, схоже, впіймала кураж?..

"Думна" (Ременів) – "Локомотив" (Рава-Руська)

Дуель новачків Прем’єр-ліги Львівщини. "Думна" вдало розпочала сезон і наразі завдяки кращій різниці забитих і пропущених м’ячів посідає третю сходинку турнірної таблиці. Ременівці грають у відкритий футбол і чимало забивають. Така гра не може не подобатися вболівальникам. Двоє футболістів команди з Ременова – Роман Личак і Роман Василина перебувають у списку найкращих бомбардирів перших трьох турів обласної першості, забивши на двох 5 голів. Підопічні Ігоря Топоровича переграли "Енергетик" із Добротвора та "Кордію" з Мурованого, настрілявши їм 8 м’ячів. Однак спіткнулися в Гійчому 1:4. Бадьоро стартували і "залізничники". Вони переконливо здолали "Кордію" (3:0). Непогано виглядали футболісти "Локомотива" в дуелі зі львівською "Погонню", але не використали моменти і пропустили гол. До того ж вилучення отримав Максим Занько, який не допоможе партнерам у протистоянні з "Думною". Торік у першій лізі Рава-Руська двічі перемогла Ременів (2:0 удома й 1:2 на виїзді). Вочевидь, ременівці захочуть узяти реванш за прикрі поразки і продовжити сходження турнірною таблицею.

СКК "Демня" – "Фенікс-Стефано" (Підмонастир)

Разом із "Юністю" (Гійче) та львівською "Погонню" спортивно-культурний клуб "Демня" входить до трійки команд, які не програвали цього сезону. У стартових турах колектив із Миколаївського району здолав міцних "горішків" аматорського футболу Львівщини – "Юність" із Верхньої Білки та "Миколаїв", забивши тричі і не пропустивши. Таким чином підопічні Павла Котовенка підтверджують, що їх недаремно записали до фаворитів цьогорічного чемпіонату. "Фенікси" поки що шукають свою гру. Після несподіваної поразки новояворівському "Гірнику" (0:1) підмонастирці продемонстрували характер і в меншості з аналогічним рахунком здобули вольову перемогу над "Мостиською". Однак минулого туру зазнали гучного ляпаса від "Самбора" – 1:3. Як бачимо, Підмонастир поки що не може забити більше одного гола за матч. Торік зустрічі цих суперників завершилися результативними мировими – 1:1 та 3:3. Як буде цього разу – побачимо.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →