closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Закарпатської області. Огляд 2 туру

Чемпіонат Закарпатської області. Огляд 2 туру
Изменить размер a+ a-
587
0

МФА "Мункач" – ФК "Середнє" – 1:3 (юнаки – 6:2)

(Кодря Максим, 40 – Рацин Михайло, 13, 73+; Шольц Річард, 62)

Гра була цікавою та результативною. Переважали середнянці, хоч непогано дивилися й господарі. Більше того, до перерви вони встигли ще й зрівняти рахунок, забивши "гол у роздягальню". Утім, відчувалося, що після матчу в середу "Мункач" не встиг сповна відновитися. Тим не менше представник Ужгородщини у другому матчі поспіль виступає зі стовідсотковим результатом.

ФК "Севлюш" (Виноградів) – ФК "Вільхівці" – 3:1 (13:1)

(Чонка Юрій, 26; Кольцун Пилип, 58; Реплюк Михайло, 87 – Габор Василь, 14)

Гра видалася напруженою. Господарі переважали, проте напруга зберігалася майже до фінального свистка. І лише коли Михайло Реплюк під завісу поєдинку забив гол, то в такий спосіб остаточно вирішив долю поєдинку. А ось у юнаків перевага "Севлюша" виявилася настільки тотальною, що результат (13:1!) може стати рекордним у чемпіонаті.

ФК "Оболонь" (Хуст) – ФК "Поляна" – 0:3 (2:1)

(Русин Артур, 56, Мельник Едуард, 79, Русин Іван, 90)

Представник Свалявщини впевнено виглядав на виїзді, володів перевагою, грав до кінця й здобув важливу для себе перемогу. Вона засвідчила, що в цьому сезоні в полянців – високі спортивні амбіції.

ДЮСШ Тячів – ФК "Бужора" (Іршава) – 1:5 (0:0)

(Чегіль Василь, 88 – Котляр Богдан, 11, 38, 53; Бандурович Іван, 40, 55)

Іршавці продемонстрували результативну гру, ведучи ще в першому таймі 3:0. А на початку другої сорокап’ятихвилинки остаточно переможну справу було зроблено. До честі господарів, вони грали до кінця і навіть, лишившись у меншості (на 80 хв. друге попередження отримав Михайло Батрин), зуміли відзначитися голом престижу.

ФК "Ужгород" – ФК "Вітязь" (Концгазо) – 3:1 (1:0)

(Дудаш Михайло, 38, 72; Бонтей Василь, 76 – Ковтан В’ячеслав, 16)

Команди грали на зустрічних курсах і подарували результативний футбол. Першими відзначилися гості. В’ячеслав Ковтан чудово реалізував штрафний. Він же до перерви міг іще двічі забити, але м’яч просвистів над поперечиною. Кінцівка ж тайму була за господарями. Спочатку гості позиційно помилилися, і Михайло Дудаш вийшов на ударну позицію, перекинувши через воротаря м’яч. Одразу після цього в ужгородців була ще одна атака, гра на випередження, але удар – вище воріт.

У другому таймі спочатку активніше діяли концгазівці, мали декілька нагод відзначитися, однак не скористалися. А ось їх суперник своїх шансів не втратив. Спочатку той же М.Дудаш у результаті добре розіграної триходівки вивів свою команду вперед, а за кілька хвилин пильність суперника приспав Василь Бонтей. Ужгородці здобули першу домашню й першу в чемпіонаті перемогу.

Що ж, тур слід вважати вдалим. Порадували, як господарі, так і особливо гості, котрі здобули три перемоги. Результативність теж приємно висока – 4,2.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →