closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. 3-й тур. Анонс матчів

Чемпіонат Львівської області. 3-й тур. Анонс матчів
Изменить размер a+ a-
1525
0

У неділю, 29-го квітня, відбудуться чергові матчі найвищої за рангом футбольної ліги Львівської області.

"Миколаїв" – "Демня"

Центральний матч туру. Дербі Миколаївського району, яке, як і будь-яке принципове протистояння, обіцяє бути гарячим. Зустріч фаворитів цього сезону. Торік миколаївці двічі обіграли "Демню" в чемпіонаті – 1:0 і 2:0. Тож гості намагатимуться взяти реванш за минулорічні поразки. Футболісти "Демні" вдало стартували в обласній першості, впевнено здолавши минулого туру одного з головних претендентів на золоті медалі, чинного володаря Кубка Львівщини і тріумфатора цьогорічного Меморіалу Ернеста Юста "Юність" із Верхньої Білки (2:0). Це повинно додати їм упевненості і хорошого настрою напередодні звітного поєдинку. Чинний чемпіон Львівщини минулого туру поступився на виїзді міцному "Самбору", пропустивши двічі після стандартів (0:2). Звісно, підопічні Віталія Пономарьова прагнуть реабілітуватися перед власними вболівальниками за цю прикру невдачу. Тож можна очікувати запеклого двобою між цими принциповими суперниками.

"Фенікс-Стефано" (Підмонастир) – ФК "Самбір"

Фаворитом цієї пари є "Самбір". І небезпідставно: минулого туру самбірський клуб у видовищному двобої здолав "Миколаїв" (2:0), не лише витримавши масовані атаки суперника, а й нав’язавши йому серйозну боротьбу, яка завершилася двома взяттями воріт. Непоступливо самбірці зіграли і в стартовому турі на виїзді проти Верхньої Білки, але фатальним для них став автогол оборонця Михайла Знетиняка (0:1). Тож фанати "Самбора", котрі вміють палко підтримувати своїх улюбленців, чекають від команди "продовження бенкету". Але не потрібно забувати, що самбірському колективу протистоятиме 4-та, за підсумками минулого сезону Прем’єр-ліги Львівщини, команда області. В новий сезон "фенікси" входять поступово, забиваючи небагато. В дебютному поєдинку цього чемпіонату вони несподівано поступилися на власному полі "Гірнику" з Новояворівська (0:1), а попередньої гри на характері в меншості вирвали перемогу в Мостиській у дуелі з однойменним клубом (1:0). А тепер спробують нав’язати боротьбу "Самбору". До слова, не допоможе підмонастирцям у цьому матчі голкіпер Роман Чачунь, котрий минулого туру отримав вилучення.

"Енергетик" (Добротвір) – ФК "Мостиська"

Кожна з цих команд горить бажанням розжитися турнірними балами в цьому матчі, адже в попередніх двох турах вони набрали на двох лише один заліковий бал. А новачок Прем’єр-ліги з Мостиської поки що не тільки не набирав очок, а й не забивав супернику. Спочатку мостиські футболісти потрапили під колеса чинного чемпіона Львівщини "Миколаєва" (поразка 0:4), а у другому турі їм відверто не пощастило в домашньому протистоянні з "Феніксом-Стефано" – підопічні Андрія Шагало не змогли реалізувати гольові моменти і не скористалися чисельною перевагою, поступившись у більшості колективу з Підмонастиря (0:1). Тож тепер "Мостиська" намагатиметься виправити цю сумну статистику. Не пофартило минулого туру й "енергетикам", які теж у більшості в компенсований час утратили перемогу в карколомній дуелі з новояворівським "Гірником" (2:2). Отож, обидві команди прагнутимуть перемогти, щоби вибратися з низів турнірної таблиці.

"Юність" (Гійче) – "Гірник" (Новояворівськ)

Фактично це зустріч колективів із чинної четвірки лідерів Прем’єр-ліги Львівщини сезону 2018-го року. Новояворівський клуб став відкриттям старту сезону. "Гірники" несподівано перемогли на виїзді "Фенікс-Стефано" (1:0), а минулого туру в непростому двобої з добротвірським "Енергетиком" у меншості вирвали перед фінальним свистком нічию 2:2. Зі стартових ігор помітно, що в Новояворівська є характер, і "Гірник" іще не раз упродовж сезону поп’є крові суперників. Гійче, яке торік фінішувало п’ятим у чемпіонаті, цього сезону обережно зіграло вдома з "Погонню" (0:0), після чого розгромило "Думну" (1:4). Вже цієї неділі в разі перемоги котрась із цих команд зможе зміцнити свою позицію. Не допоможе "Гірнику" в цьому поєдинку досвідчений Богдан Карковський, який минулого туру отримав вилучення.

"Кордія" (Муроване) – "Думна" (Ременів)

Мурованцям потрібно вибиратися з дна турнірної таблиці і нарешті забивати суперникам (наразі різниця забитих і пропущених у "Кордії", як і в "Мостиської", 0:5), тим паче, що вони гратимуть перед власними вболівальниками, котрі чекають від них максимальних результатів. Тож, вочевидь, господарі будуть націлені насамперед на атаку. Абсолютний дебютант Прем’єр-ліги Львівщини "Думна" у стартовому поєдинку розгромила "Енергетик" 4:1, а от у наступній зустрічі з "Юністю" (Гійче) все для Ременова закінчилося сумно – поразка 1:4. Схоже, ременівцям іще не вистачає стабільності. Цікаво буде подивитися, що вони протиставлять колективу з Мурованого, якому терміново потрібно забивати.

"Локомотив" (Рава-Руська) – "Погонь"(Львів)

Мабуть, це другий за "центральністю" матч третього туру після дербі Миколаївського району. У прикордонній Раві-Руській відбудеться відкриття нового чемпіонату (до цього "залізничники" зіграли лише один поєдинок на виїзді). Футболісти "Локомотива" є новачками елітного футбольного дивізіону Львівщини сезону 2018, але у стартовому турі вони показали себе "тертими калачами", змусивши експертів і фахівців у сфері футболу говорити про те, що "прикордонники" нав’яжуть фаворитам боротьбу за місця у трійці призерів. Принаймні, в дуелі з "Кордією" (3:0) "залізничники" виглядали переконливо. Минулий тур через непарну кількість команд у "прем’єрці" "Локомотив" пропускав, тож мав більше часу для відпочинку та підготовки. Добре зарекомендувала себе у стартових поєдинках і львівська "Погонь". Минулого туру львів’яни впевнено переграли в Суховолі "Кордію" з Мурованого (2:0), а перед цим розписали нульову нічию на не надто якісному газоні футбольного поля в Гійче в протистоянні з місцевою "Юністю". Обидва суперники цього сезону ще не пропускали, тож спробують утримати свої ворота "на замку" і в очній зустрічі. Але насамперед вони намагатимуться забити, аби виграти, адже перемога дозволить котрійсь із команд закріпитися на верхівці турнірки.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →