closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Дербі Миколаївського району: "Миколаїв" vs "Демня"

Дербі Миколаївського району: "Миколаїв" vs "Демня"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
2199
0

У неділю, 29-го квітня, в очній дуелі зійдуться чемпіони Львівщини останніх двох років.

Торік у чемпіонаті Львівської області в дербі Миколаївського району перемогу святкував чинний чемпіон "Миколаїв". Цього разу "Демня" спробує взяти реванш на полі суперника за минулорічні поразки від представника районного центру. Зустріч цих команд центральна в 3-му турі Прем’єр-ліги сезону 2018-го року. Вони серед фаворитів цьогорічної обласної першості. Минулими вихідними гості стартували впевненою перемогою 2:0 над чинним володарем Кубка Львівщини і переможцем цьогорічного Меморіалу Ернеста Юста "Юністю" з Верхньої Білки, яка також претендендує на здобуття чемпіонства. Миколаївці розгромили в 1-му турі новачка з Мостиської (4:0), але потім оступилися на виїзді в поєдинку з амбітним "Самбором" (0:2). Без сумніву, дуель "Миколаєва" та "Демні" буде гарячою. Напередодні їхньої очної зустрічі ми поспілкувалися з наставниками обох колективів.

Віталій ПОНОМАРЬОВ, головний тренер "Миколаєва":

– Матчі "Миколаєва" з "Демнею" принципові, адже грають представники одного району. Вони завжди психологічно складні для футболістів. На мою думку, буде важка, напружена гра. До цього протистояння готуємося у звичному режимі. Ми добре знаємо один одного, адже граємо в чемпіонаті Львівської області. Минулої першості миколаївці двічі перемогли "Демню": 1:0 на виїзді та 2:0 удома. В обох випадках це були непрості матчі, до першого забитого голу. В нашого недільного суперника досвідчений тренер Павло Котовенко, з яким команда два роки тому ставала чемпіоном області і вигравала Кубок Львівщини. В "Демні" хороший підбір гравців, котрі відповідально ставляться до своєї справи. Ця команда – один із претендентів на золоті медалі цього року. В поєдинку з "Самбором" попереднього туру ми двічі пропустили після стандартів, мали перспективні моменти, але не використали їх, утратили концентрацію. Вочевидь, після чемпіонського сезону ще не всі розуміють, що відстояти титул чемпіона важче, ніж його завоювати. Провели з хлопцями серйозну бесіду щодо цього. Тож у неділю намагатимемося дати бій опонентам із "Демні".

Павло КОТОВЕНКО, головний тренер "Демні":

– Ми чудово розуміємо, що гратимемо проти сильного суперника. Це буде справжнє дербі. З повагою ставимося до "Миколаєва". За миколаївців говорять результати: чинний чемпіон Львівської області і фіналіст цьогорічного Меморіалу Ернеста Юста. Це амбітна, боєздатна команда з виконавцями хорошого рівня. Ми налаштовуємося на принципове протистояння, на боротьбу характерів. Готуємося, як і до кожного матчу, вивчаючи сильні і слабкі сторони суперника. Від зустрічі з "Миколаєвом" очікуємо хорошої гри і позитивного результату. Наш колектив іще далеко від тієї гри, яку ми хочемо бачити. Але це не процес одного дня, працюємо над цим, перебудовуємо з тренерським штабом команду. Перед нами стоїть завдання перемагати в кожному матчі і боротися за найвищі місця.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →