closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. Анонс 4-го туру

Чемпіонат Київської області. Анонс 4-го туру
Изменить размер a+ a-
3525
0

У четвертому турі більшість фаворитів чемпіонату Київщини зустрінуться з командами, які розташувалися у нижній половині турнірної таблиці. Проте, програмі ігрового дня все рівно є, чим порадувати вибагливого футбольного вболівальника. Чого лише вартий поєдинок у Баришівці, де "Патріот" прийматиме "Межигір’я"!

У минулому сезоні команди видали на стадіоні "Прогрес" справжній гостросюжетний трилер. Програвши перший тайм з рахунком 0:2, підопічні Євгена Щербини у останні 20 хвилин зустрічі створили неймовірний камбек. Голи Онопченка, Купрія та Майсона принесли команді Баришівського району перемогу з рахунком 3:2, причому переможний м’яч був забитий вже у компенсований арбітром час. Справжнім героєм зустрічі став Артур Купрій, який окрім голу відзначився двома результативними передачами.

У нинішньому сезоні команди крокують без поразок, а "Межигір’я" - ще й без пропущених м’ячів. Екс-чемпіон Києва на своєму полі розбив "Любомир" (3:0) та "Зорю" (5:0), а також розійшовся миром з чемпіоном Київщини – "Авангардом" (0:0). "Патріот", своєю чергою, здолав на виїзді "Діназ" (4:1), після чого двічі зіграв внічию – спочатку з "Соколом" (1:1), а у минулому турі з "Джуніорс" (0:0). Наразі команда Євгена Щербини відстає від майбутнього суперника на два очки, але рішуче налаштована за підсумками туру обійти "Межигір’я" у турнірній таблиці.

Читайте также: Підсумки 3-го туру чемпіонату Київської області

Інший матч, який викликає підвищений інтерес, відбудеться у Лютежі. Там стосунки з’ясовуватимуть "Діназ" та "Сокіл". Обом командам є що доводити. "Діназ" справив дуже хороше враження у минулому турі, з рахунком 4:1 розгромивши "Десну". Підопічні Володимира Бондаренка розташувалися у турнірній таблиці одразу за лідируючою трійцею. Очевидно, що в нинішньому сезоні "діназівці" завдадуть клопотів всім фаворитам. Проте, чи спроможні вони на більше – зокрема, поборотися за призові місця? Відповідь на це питання дадуть саме поєдинки з прямим конкурентами, одним з яких є якраз "Сокіл".

Команда Олега Самченка за підсумками трьох турів дещо несподівано розташувалася на першому місці. Однак, випадковістю успіхи "соколят" не назвати. "Сокол" намагається сповідувати цікавий атакувальний футбол, роблячи ставку на швидкі фланги. Команда видала найкращий свій старт в історії і у Лютежі спробує продовжити вдалу серію.

Справжнє футбольне свято очікується у Бучі! Започатковані ФК "Буча" славні футбольні традиції міста має намір продовжити "Меліоратор". У матчі з діючим чемпіоном Київської області "Авангардом" команда Дмитра Дубаса вперше постане перед бучанськими любителями футболу.

З повернення Бучі у обласний футбол організатори матчу обіцяють зробити гучну подію. Спеціальними гостями поєдинку стануть прес-аташе збірної України Олександр Гливинський, відомий журналіст та прес-аташе Андрія Шевченка Микола Васильков, а також легенда українського баскетболу Григорій Хижняк! З їхніх рук глядачі отримуватимуть подарунки за перемогу у веселих конкурсах від ФК "Меліоратор" та партнерів клубу.

Крім того, у Бучу повернуться добре знайомі місцевій публіці Сергій Карпенко, Сергій Дорофєєв та Сергій Панфілов. Щоправда, у якості тренера та футболістів команди-суперника. Свого часу всі троє принесли чимало користі ФК "Буча", а "Дора" з "Моліною" допомогли команді вибороти Кубок України серед аматорів.

Віце-чемпіон області "Джуніорс" вирушить у гості до аутсайдера чемпіонату - ФК "Бровари". Команда Миколи Логвина має жахливу різницю забитих і пропущених м’ячів (0:16) та навряд чи зможе її покращити. Навіть у минулому році, маючи більш сильний склад, броварчани нічого не змогли вдіяти з "Джуніорс", двічі пропустивши по п’ять м’ячів.

Знекровлений травмами багатьох провідних футболістів бронзовий призер минулого сезону – "Десна" у Тетієві намагатиметься реабілітуватися за розгромну поразку від "Діназа" (1:4), а зіркові "Музичі" випробують на міцність оновлений "Любомир". Ще в одному матчі четвертого туру "Зоря" прийматиме "Переяславщину".

Розклад матчів 4-го туру чемпіонату Київської області

"Патріот" (Баришівський район) – "Межигіря" (Нові Петрівці)
Баришівка. Стадіон "Прогрес" 15:00
Матчі у минулому сезоні: 0:1, 3:2
Статистика очних зустрічей: +1=0-1 (різниця м’ячів – 3:3)

"Діназ" (Вишгород) – "Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка)
Лютіж. Стадіон "Діназ" 12:00.
Матчі у минулому сезоні: не зустрічалися
Статистика очних зустрічей: +1=1-0 (різниця м’ячів – 3:1)

"Бровари" - "Джуніорс" (Шпитьки)
Бровари. 15:00
Матчі у минулому сезоні: 2:5, 0:5
Статистика очних зустрічей: +1=0-3 (різниця м’ячів – 4:11)

"Зоря" (Владиславка) - "Переяславщина" (Переяслав-Хмельницький район)
Миронівка. 16:00
Матчі у минулому сезоні: 0:0, 3:0
Статистика очних зустрічей: +1=1-0 (різниця м’ячів – 3:0)

"Музичі" - "Любомир" (Ставище)
Вишневе. 18:00
Матчі у минулому сезоні: не зустрічалися

"ДГ Шевченківське" (Денихівка) – "Десна" (Погреби)
Тетіїв. 15:00
Матчі у минулому сезоні: не зустрічалися

"Меліоратор" (Буча) – "Авангард" (Бзів)
Буча. Стадіон "Ювілейний" 16:00
Матчі у минулому сезоні: не зустрічалися

Турнірна таблиця

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →