closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Джуніорс" (Шпитьки) - п'ятиразовий переможець Меморіалу Чанових

"Джуніорс" (Шпитьки) - п'ятиразовий переможець Меморіалу Чанових
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
3341
0

Півтора місяці тривали турнірні перегони на Меморіалі Віктора Гавриловича та Віктора Вікторовича Чанових. У вирішальному матчі, який втретє поспіль пройшов на затишному стадіоні у Вишневому, доля звела "Джуніорс" (Шпитьки) та "Зеніт" (Святопетрівське).

Беззаперечним фаворитом фіналу виглядали шпитьківчани. Проте, на груповій стадії турніру цей статус не дозволив команді уникнути поразки від "Зеніта" (1:2). Тому до звітного поєдинку чотириразові переможці турніру підійшли більш відповідально. Команда зібрала найоптимальніший на даний момент склад, чого не скажеш про суперника. З різних причин "Зеніт" недорахувався основного голкіпера – героя півфінального поєдинку з "Соколом" Дмитра Овчарика, а також декількох польових гравців.

На диво, команда Дениса Неведомського якісніше розпочала зустріч, продемонструвавши, що здаватися без бою вона аж ніяк не налаштована. "Зеніт" сміливо пішов вперед, провів декілька перспективних атак, але успіху у підсумку не досяг.

Поступово "Джуніорс" перехопив ініціативу. Підопічні Євгена Чуприни взяли під контроль середину поля, налагодили контроль м’яча. Однак по-справжньому небезпечних моментів практично не створили. За винятком подвійної спроби Скорохода, який спочатку пробив у стійку, а потім точнісінько у голкіпера, й пригадати нічого. Хіба що ще дальній удар Андрія Ятленка зі штрафного – рикошетом від голови захисника м’яч влучив у поперечину.

Зовсім інша справа - другий тайм! По перерві "Джуніорс" по всім показникам переграв "Зеніт" та здобув переконливу перемогу. Далася взнаки довга та якісна лава запасних. Шпитьківчани змінили ледь не весь склад, причому на заміну вийшли переважно стрижневі гравці колективу – зокрема, Євген Колесник, Іван Кривошеєнко, Максим Скрипник та Денис Маринчук. "Зеніт", своєю чергою, використав лише одну заміну.

Головними дійовими особами на полі були Максим Скрипник, Денис Маринчук та Михайло Гер. Нападник "Джуніорс" оформив хет-трик. Винятково видовищним був третій гол новачка команди. Опинившись віч-на-віч з голкіпером, Макс технічно перекинув м’яч через суперника. В активі Маринчука дві класні гольові передачі із глибини поля та крутий прохід з центра поля, який Денис увінчав результативним ударом. Щодо Михайла, то він був найпомітнішим гравцем у складі "Зеніта". Гер провів ефектний гол престижу, завдавши невідпорного удару з розвороту, а наприкінці зустрічі, елегантно пройшовши у штрафному майданчику захисника, ледь не оформив дубль (з близької відстані поцілив у стійку).

У підсумку фінальний свисток арбітра зустрічі Олександра Юхименка зафіксував перемогу "Джуніорс" з рахунком 5:1 – шпитьківчани вп’яте поспіль стали переможцями турніру. Тріумфаторів і срібних призерів вітали та нагороджували почесні гості фіналу: заслужений майстер спорту, легендарний гравець київського "Динамо" Володимир Мунтян, відомий український футболіст та тренер Сергій Ковалець, члени сім’ї Чанових – Вадим Чанов та його дружина Ірина, перший заступник голови Київської обласної федерації футболу Олександр Нігруца, виконавчий директор Київської обласної федерації футболу Василь Наливайко, заступник голови Києво-Святошинської районної адміністрації Михайло Лєзнік, заступник голови Києво-Святошинської районної ради Олександр Однороманенко, директор СК "Вишневе" Віктор Кириченко.

"Джуніорс" (Шпитьки) – "Зеніт" (Святопетрівське) 5:1

Голи: Скрипник 55, 75, 80, Кривошеєнко 77, Маринчук 85 - Гер 62

"Джуніорс": Хіміч (Блох, 85), Куба (Левенець, 85), Дердель (Курята, 40), Ятленко, Самар, Торшин (Кривошеєнко, 46), Козир (Колесник, 74), Скороход, Кульгук (Маринчук, 65), Щериця (Скрипник, 46), Шут (Костенко, 25)

"Зеніт": Гура, Красник, Андріїїшин, Шепковський, Біленко, Василяка, Мацапула, Заславський, Гер, Новіков, Тищенко (Неведомський, 70)

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →