closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Першість Київської області: огляд 1-го туру

Першість Київської області: огляд 1-го туру
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
652
0

Новий сезон у першості Київщини почався вже звичним виграшем "Арсенала-Мала Снітинка" в гостях.


Канонірів з Фастівського краю — вони, як відомо, відмовилися від участі в обласній вищій лізі і захищають першоліговий титул — знову недооцінив опонент. Боярські футболісти володіли ігровою та територіальною перевагою, загострювали ситуацію в чужих володіннях, але програли, пропустивши дещо курйозний гол. Оборонець "Старої Боярки", намагаючись вибити шкіряного подалі в поле, подарував нагоду відзначитися Віталію Міцінському, і останній скористався нею сповна.

Мінімальні перемоги на виїзді здобули ще дві команди — богуславська та пустоварівська. Три пункти "гончарам" приніс Олександр Бульбін, який замкнув простріл партнера результативним ударом зблизька. Цей винахідливий хавбек починав минулий сезон у вищоліговому "Кристалі" з Козина, однак завершив його вже з першої спроби, зазнавши важкої травми і витримавши тривалий період лікування та реабілітації після хірургічного втручання. А "Колос" обіграв у Козині оновлений "Здвиж" завдяки голу Артема Юрковського з одинадцятиметрового.

Матч обухівців і макарівців на "Козак Арені" переможця не виявив, але номінальні господарі врятували очко вже в компенсований арбітром час, коли досяг мети влучний удар очільника Макарівської районної федерації футболу Олександра Богдюка.

Четверта за підсумками минулого року першолігова команда з Бородянки вважалася фаворитом у зустрічі з абсолютним новачком із Калинівки, але насправді все склалося навпаки. Укомплектована сильними виконавцями та непогано вишколена Андрієм Герасименком "Асканія-Флора" не залишила жодного шансу місцевим муніципалам і вже сама перебрала на себе символічний титул фаворита турніру. По два голи провели колишні професіонали Олександр Лебединець та Сергій Кушка.

Важливу з огляду на турнірні перспективи перемогу в Яготині здобули й броварські беркутівці. До перерви підопічні Володимира Мельника пристосовувалися до важкого газону запасного стадіону, а в другому таймі забивали м’ячі. Правда, перший з них, після виходу на ворота Миколи Давиденка, зрізав до сітки захисник господарів Артур Стовбчатий. Але наприкінці зустрічі, коли "Кристал" зостався в чисельній меншості, Владислав Сирдюк і Сергій Дмитренко таки домоглися бажаного завдяки стрімким індивідуальним проривам.

Дербі поліщуків у Іванкові завершилося внічию, хоча макарівці могли забивати ледь не десяток м’ячів. Але насправді Дмитро Єлісеєнко відзначився тільки одного разу — головою після подачі Ігоря Римарьова, та й то наприкінці матчу, коли господарі вже відчайдушно грали на утримання переможного результату.

Результати 1-го туру

Група А

ЗДВИЖ (Маковище) — КОЛОС (Пустоварівка) — 0:1 (Юрковський, 58, пн).

ДИНАМО (Фастів) — ГОНЧАРІ (Богуслав) — 0:1 (Бульбін, 55).

СК ЮНІОР (Макарів) — СК ВЕРТИКАЛЬ-ОБУХІВ (Обухів) — 1:1 (О.Богдюк, 90+1 — О.Бойко, 66).

СТАРА БОЯРКА (Боярка) — АРСЕНАЛ-МАЛА СНІТИНКА (Фастів-Фастівський район) — 0:1 (Міцінський, 41).

Снайпери: Олександр Богдюк (Юніор), Олександр Бойко (Вертикаль-Обухів), Олександр Бульбін (Гончарі), Віталій Міцінський (Арсенал-Мала Снітинка), Артем Юрковський (Колос) — по одному голу.

Група Б

ФК ІВАНКІВ — ФК МАКАРІВ — 1:1 (О.Осипенко, 15 — Єлісеєнко, 73).

КРИСТАЛ (Яготин) — СК БЕРКУТ-ЛЕГІОН (Бровари) — 0:3 (А.Стовбчатий, 58, у свої ворота, Сирдюк, 80, Дмитренко, 88). Вилучення: Костина (Кристал, 78).

ФК БОРОДЯНКА — АСКАНІЯ-ФЛОРА (Калинівка) — 0:4 (Лебединець, 7, 19, Кушка, 24, пн, 35, пн).

ДІНАЗ-2 (Вишгород) — АЛЬТІС (Копилів) — 10:3 (Кашка, 8, 45, 49, Чернишов, 38, Колочко, 43, 77, 82, Шевелюк, 47, Марчук, 52, Побережний, 86 — Гноєвський, 55, С.Горбецький, 71, Прокопчук, 90).

Снайпери: Ігор Кашка (Діназ-2), Дмитро Колочко (Діназ-2) — по 3 голи, Сергій Кушка (Асканія-Флора), Олександр Лебединець (Асканія-Флора) — по 2.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →